Carane ski ing Park City, Utah?


Carane ski ing Park City, Utah? Salju sing tiba ing Utah ora kaya salju, amarga luwih tipis lan diarani "salju paling apik ing donya". Jumlah lereng kanggo ski banget macem-macem, dibagi dadi sepuluh kompleks kanggo olahraga musim dingin.

Mung patang puluh menit saka ibukutha Utah, Salt Lake City, Park City, kang iku Resor ski paling gedhe ing negara. Nyatane, ing taun 2002 dadi tuan rumah Olimpiade Musim Dingin ing taun kasebut. Kajaba iku, "Sundance Festival" dirayakake saben Januari ing papan iki lan dianggep minangka salah sawijining festival film sing paling pinunjul.

Park City minangka papan sing paling apik kanggo ski, kanthi salju sing apik saka November nganti April. Sampeyan ora mung bisa ski, nanging uga sledding, tur snowmobile lan liya-liyane. Nunggang giring ditarik jaran lan biasane ditindakake ing wayah sore ing Park City, antarane rong puluh lima menit.. Ana uga Ghost Tour, sing dianakake ing wayah wengi lan nawakake wisata ing kabeh kutha.

Ing Park City ana roller coaster sing diarani Alpine Coaster, dumunung ing tengah alam. Tekan kecepatan dhuwur, nanging cocok kanggo kabeh kulawarga, kanthi dhuwur minimal 1 meter.

karcis ski

Ana rong resor ski sing kapisah ing wilayah iki, siji yaiku Resor Gunung Park City lan Resor Lembah Deer. Park City Mountain Resort dipérang dadi rong taman, Canyons Village lan Park City Village. Kanggo ngunjungi loro sampeyan mung kudu tuku tiket.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Taman Nasional Canyonlands

Ing musim ski, rega tiket beda-beda lan luwih akeh dina sampeyan dipesen, rega tiket bakal mudhun. Yen sampeyan tuku tiket kanggo sawetara dina, biaya bakal mung kanggo dina pisanan lan sampeyan ora kudu nggunakake ing dina consecutive.

Ing sisih liya, Lembah Rusa duwe rega sing luwih dhuwur lan ora duwe kauntungan kanggo entuk diskon kanggo jumlah dina sampeyan tuku. Nanging, kanthi watesan pengunjung, dadi luwih eksklusif yen sampeyan nggoleki kurang akeh. Yen sampeyan ora pengin kunjungan dadi consecutive, sampeyan kudu mbayar surplus.

Dina kanggo ski wiwit jam sepuluh esuk nganti jam papat utawa lima sore.

Sampeyan bakal bisa milih kangelan sing arep kanggo ngadhepi ing saben rute sing miwiti ing gunung. Yen rute kasebut diidentifikasi kanthi tandha kanthi bunder ijo, mula iku kanggo pamula. Yen ditandhani kothak biru, iku rute penengah. Pungkasan, yen diidentifikasi kanthi berlian ireng angel lan kanthi berlian ganda iku rute pakar.

Nyewa peralatan ski

Kanggo ski ing Park City, sampeyan duwe pilihan kanggo nyewa kit lengkap sing kalebu boots, ski lan helm utawa nggawa dhewe. Ing kompleks sing padha, ana perusahaan eksternal sing uga nyewa ski kanthi rega sing luwih murah tinimbang Resor kasebut.

Sampeyan uga duwe kamungkinan kanggo sinau saka ngeruk ing Park City, ngendi padha kurban sawetara kelas biasa. Ing sawijining dina, dheweke mulang sampeyan carane nangani peralatan ski lan teknik utama kanggo geser kanthi aman. Kelas iki dipérang antarane wong diwasa lan bocah, sing paling larang kanggo wong diwasa. Kelas ing Park City bisa uga luwih larang tinimbang ing Lembah Rusa, amarga sing terakhir setengah dina.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane lelungan Monument Valley?

Carane njaluk menyang Park City?

Cara paling gampang kanggo tekan Park City yaiku kanthi pesawat, kanthi pesawat langsung saka Mexico City menyang ibukutha Utah. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo mampir ing Dallas, sing, ing musim November, dadi rega sing padha karo penerbangan langsung.

Sawise sampeyan tekan Salt Lake City, sampeyan ora bakal bisa njupuk transportasi umum amarga ora ana sing kasedhiya. Opsi sampeyan yaiku nyewa kendaraan yen wis tekan ibukutha, utawa duwe transportasi pribadi.

Salah sawijining perusahaan sing nyewa kendaraan kanggo tekan Park City yaiku Hertz Mexico, ing ngendi sampeyan bisa nyewa kendaraan kanggo sawetara dina. Iku mung penting kanggo njaluk menyang Park City, amarga panggonan iki wis jaringan transportasi babar blas free. Ana uga perusahaan Line Transportation sing nyewa mobil kanggo perjalanan siji arah lan mobil liyane kanggo perjalanan bali.

Kursi

Sampeyan bakal duwe sawetara hotel kanggo nginep ing Park City, sing duwe hiasan gaya alpine. Iki supaya pengunjung ngrasa kaya ing kabin kanthi kenyamanan sing dikarepake.

Hotel sing dikenal minangka "ski in / ski out" yaiku sing ana ing dhasar gunung lan menehi akses langsung menyang resort ski. Hotel paling terjangkau saka jinis iki yaiku Marriott Mountainside sing kondhang, sing nduwe pawon lan ruang tamu ing saben kamar.

Antarane hotel paling mewah ing wilayah kasebut, punika Stein Eriksen Lodge, dumunung ing sikil Deer Valley. Nawakake bioskop, spa, layanan valet kanggo peralatan ski, ing antarane fasilitas liyane.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Taman Nasional Bryce Canyon

Yen sampeyan ora penting yen akses menyang resort cedhak, ana uga hotel sing kondhang ing kutha kasebut. Contone, Hyatt Place sing nawakake transportasi pribadi menyang fasilitas resort.

Kebiasaan wong sing lelungan menyang Park City yaiku nyewa omah kanthi gaya kabin. Yen sampeyan lelungan karo kabeh kulawarga, pilihan iki bisa dadi atraktif banget. Dheweke duwe kesempatan kanggo nyewa omah kanggo sawetara dina kanggo enem wong utawa apartemen kanggo wong telu limang menit saka slope ski.

Sandhangan sing disaranake

Amarga kadhemen ing Park City, disaranake sampeyan nganggo telung lapis sandhangan. Lapisan pisanan kudu dadi sandhangan termal, sing kapindho yaiku sandhangan sing nyaman sing ngidini sampeyan mobilitas nanging anget. Lapisan pungkasan kudu digawe saka bahan anti banyu, saengga dadi lapisan sing paling abot. Iki bakal nyegah sampeyan ora udan ing salju. Yen sampeyan mung arep sapisan, sampeyan duwe pilihan kanggo nantang lapisan sandhangan iki ing Park City.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah