Carane nyewa prau ing Lake Tahoe?


Carane nyewa prau ing Lake Tahoe? El lake Tahoe Iki minangka keajaiban alam sing ora bisa dingerteni, sing narik kawigaten para pengunjung lan sing ndeleng. Tlaga iki bisa dideleng saka pirang-pirang sudut, yaiku pesisir, layar, ngubengi, ing gondola, nanging salah sawijining cara sing paling apik kanggo nikmati yaiku nganggo prau.

Nalika numpak prau, sampeyan bisa nikmati banyu biru kobalt sing apik banget. Lanskap kasebut narik kawigaten, saka tengahe duwe gunung lan panorama sing ana ing saubengé mung spektakuler. Sawetara bakal pengin seneng ing layaran, nanging tanpa mangu nyewa prau iku pilihan banget.

Sinau babagan pilihan sing kasedhiya sing ditawakake tlaga, saka sisih lor lan kidul, supaya sampeyan bisa seneng-seneng. Apa karo kulawarga utawa kanca, ana sawetara alternatif, sajrone taun lan ing mangsa panas, sing bisa migunani. Wani urip petualangan dhewe ing Lake Tahoe, aja nganti dheweke ngandhani, dadi protagonis lan urip kanthi cara sampeyan.

Pengalaman unik

Ngalami tur Lake Tahoe kanthi nyewakake South Lake Tahoe ing perusahaan saka kulawarga, kanca kanggo njelajah ing ease ing motorboats. Dolan maring panggonan ayu, contemplate banyu bening kristal sawijining, karo teluk lan Pesona kanggo nemokake. Sampeyan bisa nglatih gaya olahraga banyu favorit, nikmati srengenge lan santai kanthi santai.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane Skydive ing Monterey, California?

Sampeyan milih jenis prau sing keno manungsa waé, pengin kanggo pengalaman paling apik utawa siji sing cocog karo klompok kanca utawa kulawarga. Sampeyan bisa nyewa ing South Lake Tahoe, sampeyan bisa njupuk prau kanggo Teluk Emerald. Teka ing papan kasebut lan sampeyan bakal weruh pilihan sing nggampangake sampeyan mlaku-mlaku ngubengi swarga cilik iki.

Daya tarik Lake Tahoe

Panorama sampeyan duwe saka pesisir lan carane manggon pengalaman beda saka nalika sampeyan lelayaran. Sampeyan pancene bisa duwe perspektif sing luwih apik saka tlaga saka njero, sampeyan bakal bisa ngormati banyu bening kristal saka sudut sing luwih apik. Ing prau sampeyan mung bakal ngurmati owah-owahan ing apresiasi saka kristal, zamrud dadi biru kobalt nalika tingkat banyu dadi luwih jero.

Cruise menehi kita tampilan saka Emerald Bay, ana beteng Vikingsholm lintang ing tampilan kaya fjord. Delengen deretan wit bonsai sing umure 300 taun Lora Knight ing omah teh sing ditinggal. Yen sampeyan numpak prau, sampeyan bakal bisa numpak prau kanthi seneng, luwih seneng lanskap lan duwe tampilan sing luwih apik babagan kabeh sing ana ing tlaga.

Reservasi pelayaran digawe luwih dhisik ing musim penting, kayata musim panas utawa preian utamane. Tur iku gaib lan setelan narik, sampeyan bisa aran ebun, ing viento lan srengenge saka njaba. Disaranake nggunakake tabir surya sing apik, amarga sinar srengenge sing dibiasake saka banyu dirasa luwih kuwat.

Boat Tour Company saka North Lake Tahoe

Kene opsi sampeyan bisa njupuk, kanggo manggon pengalaman pribadi karo Lake Tahoe. Telung opsi sing kudu dipilih yaiku tawaran sing bisa nyukupi pangarepan sampeyan.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kepiye cara nyewa omah ing Malibu, California?

Tahoe Wales

Kapal iki mangkat saka tahoe kutha dewsdee la sisih lor, padha karo prau Mississippi ing Huck Finn. Ing kana sampeyan bakal duwe pelayaran, dhaharan rumit lan cemilan, tur "jam seneng", uga spesialisasi liyane kanggo mlebu ing tlaga. Kembang api ing kaping papat Juli apik banget, sampeyan ora bisa kantun.

Angsa Liar II

Ing prau iki sampeyan lelayaran ing tlaga ing gaya umur emas lawas, tanpa mangu sampeyan bakal duwe pengalaman unparalleled karo charter kasedhiya. Seneng macem-macem jinis koktail Tahoe Vista, sing kasedhiya saka pertengahan Juli nganti pertengahan September. Bengi sing kasedhiya ing wektu iki minangka petualangan sing ora bisa dilewati. Urip pengalaman karo gaya liyane.

Incline Village kanggo olahraga banyu

Uga dumunung ing Saw Cloud lor tlaga, iku kapal sing dianggo ing Kabupaten Hyatt. Nyewa prau sing dipilih lan olahraga banyu karo kanca-kanca. Sampeyan bakal ngerti manawa pengalaman akuatik saka banyu bening kristal kasebut ana ing level liyane. Petualangan atlit sing urip pengalaman iki, direkam ing memori tanpa mangu.

Perusahaan Tour Boat saka South Lake Tahoe

Saiki saka sisih ngelawan tlaga, kita nuduhake sampeyan pilihan sing kasedhiya kanggo sampeyan kanggo navigasi lan seneng tlaga lan sakcedhake.

MS Dixie II

Uga Mississippi gaya karo remo iku prau paling gedhé operasi ing lake misuwur. Bagéyan saka Zephyr cove Resort ing sisih kidul-wétan. Tur iki calming lan tampilan apik tenan.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  kutha hantu Rhyolite

Wave Tahoe Bleu Wave

Iki prau cukup mewah kasedhiya sing mangkat saka Pantai Pinus Bukit Bulat liyane ing kidul Zephyr Cove. Kanggo sing seneng lelayaran kanthi pesona, kemewahan lan kepenak. Wis wisata kanggo Emaerald Bay, karo kasedhiyan jajanan lan wengi nitih ing mangsa panas.

Tahoe Cruisers

Kanthi keanggunan lan gaya iki yacht motor 50' sing numpak Safari Rose. Kalebu nedha awan gaya panggangan ing Emerald Bay, tur seneng lan srengenge kanggo pengalaman sing luwih apik. Departure saka Round Hill Pines Resort, karo transfer ing beyo saka omah sing njupuk saka macem-macem TCTerms saka tlaga. Sinau kanthi apik ing papan kasebut, urip petualangan sing apik.

Angkatan Laut Camp Richardson

A kapal pesiar sing mung dianggo ing mangsa panas, babagan iku Camp Richardson menyang Emerald Bay. Seneng pilihan iki ing omah Rum Runner, ing layaran cilik.

Tahoe Lake Tours

Yacht sing metu saka pelabuhan atletik Tahoe Keys, kanthi 26 kaki. Iki minangka pilihan kanggo sing pengin duwe tur pribadi amarga mung maksimal 6 wong. Pembayaran saben jam lan tur bisa nganti maksimal 4 jam. Pilihan kanggo wong-wong sing pengin seneng piyambak lan tanpa wong liya.

Marina Teluk Kayu

alternatif iki ora bisa ilang ing South Lake Tahoe, kanggo tumindak lan olahraga banyu ngulandara. Seneng ing tahoe gludhug kacepetan dhuwur lan prau sailing windsong, amarga kanggo penyayang adrenalin lan tumindak ana uga pilihan.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah