Carane njaluk pegatan ing Amerika Serikat?: Requirements lan hukum

Kanggo akeh, pamisahan antarane pasangan iku bencana, kanggo wong liya iku alternatif sing paling apik, nyatane yen sampeyan pengin ngerti carane njaluk pegatan ing usa, Sampeyan kudu nyukupi sawetara syarat lan kahanan, sing bakal nemtokake proses pemisahan sampeyan kanthi cara sing paling apik.

carane njaluk pegatan ing usa

Divorce ing Amerika Serikat

Minangka kawruh umum, pegatan minangka pemisahan sing sah saka perkawinan, sawise nindakake langkah iki, sampeyan bisa milih nikah maneh.

Ing prosedur kasebut, ana hakim sing milih, miturut kondisi lan sikap pasangan, langkah-langkah tartamtu kanggo ngrampungake pemisahan kanthi cara sing paling apik.

Sawetara langkah sing biasane digunakake dening hakim, yaiku sapa sing bakal ngurus lan ngurus bocah-bocah, pamisahan aset lan kepiye kunjungan kanggo anak-anake.

Opsi liyane uga bakal dianggep, supaya bisa entuk manfaat sing paling rentan saka pembubaran, utamane bocah-bocah.

Saben negara wis hukum dhewe, supaya ing proses perceraian ing Amerika Serikat, beda-beda ing saben negara, nanging ana rong kondisi sing bakal dianggep paling penting. 

Kapisan yaiku sampeyan kudu menehi sertifikat kewarganegaraan utawa panggonan Amerika lan sing kapindho yaiku bukti panggonan negara sampeyan manggon.

Panyuwunan iki bisa ditindakake dening pasangan bojo, anggere padha setuju. Bisa uga dijaluk dening pasangan siji, yen iki kasus, petisi pegatan diproses minangka complaint sing tekan litigasi.

carane njaluk pegatan ing usa

Jinis pegatan ing Amerika Serikat

Ing Amerika Serikat, ana telung jinis pegatan, supaya ngerti carane njaluk pegatan ing usa es sederhana, amarga saben wong duwe kondisi lan proses sing beda-beda miturut persetujuan, yen ana bocah lan liyane.

pegatan sukarela

Yen pasangan setuju kanggo proses pembubaran saka kemitraan conjugal, lan iki ditampa minangka kabeh kahanan lan syarat, umume dadi siji sasi kanggo pembubaran.

litigasi divorce

Iki dikenal minangka salah siji sing paling rumit, amarga pasangan ora setuju, hakim bisa nggawe keputusan babagan pembubaran perkawinan.

Yen pasangan ora setuju apa-apa, mung proses Bisa tahan luwih saka setahun, gumantung saka kerumitan kasus lan langkah-langkah pencegahan sing diprentahake dening hakim.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Sinau carane nggawe yayasan ing Venezuela

nyatakake pegatan

Jinis pegatan iki paling dikenal kanggo mbubarake serikat pekerja ing sawetara dina, syarat sing dijaluk penting. Yen sampeyan ora duwe anak utawa aset, iku luwih cepet.

[su_box title=”Pegatan ing Amerika Serikat, kepiye carane? » radius=”6″][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=sCQD81e7Uw8″][/su_box]

Apa dheweke bisa nolak petisiku kanggo pegatan ing Amerika Serikat?

Minangka saben negara duwe lan nemtokke syarat lan kahanan dhewe, yaiku, hakim bisa nemtokake manawa ora ana alesan penting kanggo pegatan perkawinan, mula dheweke bisa nolak.

Sawetara negara bisa bebarengan ngajukake pegatan, nanging negara liya bisa menehi pegatan, yen dituduhake yen salah sijine pasangan bojo ora nepaki prasetya ing perkawinan kasebut.

carane njaluk pegatan ing usa

Apa wong manca bisa pegatan ing Amerika Serikat?

Sayange, mutusake kanggo pegatan ing Amerika Serikat minangka wong manca mung ora bakal nglayani sampeyan kanthi becik ing negarane.

Aja mbuwang wektu lan dhuwit, amarga kanggo nggawe pegatan sah, sampeyan kudu nindakake prosedur penting liyane.

Iku uga bisa mengaruhi sampeyan ing syarat-syarat panggonan legal ing Amerika Serikat, supaya sampeyan kudu sinau lan njelasno karo bantuan saka pengacara, kanggo ndeleng apa iku bisa kanggo sampeyan.

carane njaluk pegatan ing usa

Dokumen kanggo pegatan ing Amerika Serikat

Yen sampeyan wis mutusake kanggo ngajokake pegatan ing Amerika Serikat, Sampeyan kudu ngirim dokumentasi ing ngisor iki kanthi asli lan salinan:

[su_list icon=”icon: check” icon_color=”#ec1b24″]

  • Sampeyan kudu ngirim sertifikat nikah.
  • Akte lair saka pasangan bojo, asli lan salinan
  • Ngirim sertifikat lair saka bocah-bocah, yen duwe.
  • Salinan bukti pemilu saka loro pasangan.
  • Tes meteng anyar, nuduhake asil negatif (ing sawetara kasus ditrapake).
  • Dokumentasi kudu diwenehi ing kondisi apik, tanpa mbusak utawa amandemen.

[/ su_list]

Sawise sampeyan duwe kabeh dokumen, sampeyan bisa menyang kantor sing paling cedhak karo alamat sampeyan lan negara ngendi sampeyan manggon, kanggo ngirim dokumen.

Duration saka proses kanggo njaluk pegatan ing Amerika Serikat

El carane njaluk pegatan ing usa, bisa nunjukaké sing wektu Processing bisa cendhak utawa bisa maneh, iki bakal gumantung apa wis digawa metu dening persetujuan bebarengan, karo pasangan sarujuk kanggo misahake marriage. 

Yen ora, pembubaran bisa njupuk paling sethithik setaun utawa luwih, amarga komplikasi sing bakal metu saka sidang, supaya bisa mediasi karo pihak loro lan entuk persetujuan kanthi cepet lan sukses.

Yen pasanganku ora gelem pegatan, aku kudu piye?

El carane njaluk pegatan ing usa, sing penting ngenteni hukuman metu, yen mantan bojomu ora arep pegatan, paling kamungkinan sampeyan bakal ngenteni hukuman metu sakcepete, ing wektu 6 sasi.

[su_box title = "Apa pegatan kaya ing AS?" radius=”6″][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=M28hj_8OLLk”][/su_box]

Kepiye carane njaluk pembubaran perkawinan kanthi cepet ing Amerika Serikat?

Yen sampeyan pengin ngerti carane njaluk pegatan ing usa sanalika bisa, Sampeyan bisa njaluk pembubaran perkawinan miturut paramèter ing ngisor iki:

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa Persyaratan Kanggo Bisa Kerja ing Google

[su_list icon=”icon: asterisk” icon_color=”#ec1b24″]

  • Sampeyan kudu duwe paling 5 taun marriage.
  • Aja duwe anak, ora consanguineous, utawa adopsi utawa saka marriage liyane.
  • Bojo kudu ora ngandhut.
  • Ora duwe real estate, utawa entuk kapentingan ing sembarang jinis properti.
  • Kanthi nggoleki pegatan, sampeyan ora duwe utang sing nambah nganti $3000.
  • Yen sampeyan ora duwe aset kapisah sing watara 30.000 dolar, luwih apik.
  • Wong bebojoan kudu entuk persetujuan bebarengan sing ora bakal nampa dhukungan saka liyane. Persetujuan iki kudu ditandatangani ing ngarsane pengacara.
  • Loro-lorone pasangan kudu mlebu persetujuan divisi properti, lan iki bakal kedadeyan sadurunge ngajokake pegatan.

[/ su_list]

Kondisi kasebut bisa uga beda-beda miturut hukum sing diatur ing saben negara bagian AS. Umumé, langkah-langkah iki universal kanggo nindakake pegatan sing cepet lan ora sengaja.

Biaya kanggo pegatan ing Amerika Serikat

Amarga ora kabeh gratis, akeh sing kepengin weruhpinten biaya kanggo njaluk pegatan ing usa? Iki gumantung saka saran sing sampeyan duwe, mula penting sampeyan njaluk layanan pengacara sadurunge ngolah proses kasebut. 

Pengacara bakal mbantu sampeyan ngatur kabeh, supaya biaya bisa diganti amarga komplikasi sing ana ing kasus kasebut, sampeyan uga bisa nggoleki pengacara sing duwe biaya tetep.

Yen sampeyan nindakake planning apik, iki nuduhake akeh kahanan kanggo njupuk menyang akun, kayata jinis divorce sampeyan pengin duwe, negara ngendi divorce digawe lan ngendi sampeyan njaluk iku.

Yen pegatan sampeyan tekan litigasi, biaya bakal berkisar antara 20.000 lan 3.0000 dolar, tinimbang yen kanthi persetujuan bebarengan, antarane 500 lan 1000 dolar.

Opsi pungkasan iki minangka salah sawijining sing paling bisa ditanggung. Sampeyan uga kudu nyathet yen sampeyan kudu mbayar biaya kanggo ngajokake pegatan, uga kanggo kabar sing dikirim menyang saben pasangan lan biaya liyane sing bisa kedadeyan.

Si no tienes los recursos económicos, puedes elegir cómo divorciarse en Estados Unidos gratis, lo que debes probar para obtener el divorcio gratuito, es comprobar que los ingresos que tienes son insuficientes.

Ana negara US ngendi sampeyan bisa duwe pilihan kanggo nindakaken free , preduli saka apa sampeyan duwe dhuwit kanggo.

Efek imigrasi saka pegatan ing pendhudhuk Amerika

Kanggo njaluk divorce sampeyan kudu njupuk menyang akun sing kanggo entuk iku, sampeyan kudu warga US utawa legal penduduk. Proses kasebut dilaporake menyang imigrasi, nanging bakal mengaruhi omah Amerika yen sampeyan nindakake perkara ing ngisor iki:

Yen sampeyan nglamar kanggo manggon ing Amerika Serikat liwat marriage, wiwit nalika nglamar kanggo naturalization, status perkawinan muter peran penting sing bisa cilaka sampeyan.

Prejudice iki kanggo aplikasi kanggo panggonan Amérika lan passport, yen divorce lan gagal kanggo tundhuk karo tugas kanggo ndhukung lan care kanggo anak, yen sampeyan duwe.

[su_note note_color=”#2fd2f6″] Yen ana bukti bigamy, lan sampeyan dadi penduduk ing Amerika Serikat, sampeyan bakal dideportasi saka negara kasebut lan ditolak panggonan permanen. Sampeyan kudu ngerti yen sampeyan ora bakal mbalekake omah, amarga ora netepi hukum ing Amerika Serikat. [/cathetan_mu]

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Virtual Banking Colpatria: carane ngetik?, layanan lan liyane

Divorce ing Amerika Serikat karo anak

Nalika nerangake carane njaluk pegatan ing usa karo anak, iku luwih rumit lan tahan suwe.

Saben negara duwe aturan kanggo kasus tartamtu iki. Amarga dheweke kudu mriksa kanthi teliti hak-hak dhasar bocah-bocah lan awake dhewe, dheweke ngati-ati banget babagan iki.

Nalika hakim ngetokake pesenan dhukungan lan perwalian lan hak asuh anak-anak, petisi pegatan diproses.

Nanging yen ana alesan, pesenan dhukungan ora permanen, sampeyan kudu ngenteni status sampeyan diganti, yen ora, sampeyan ora duwe wewenang hakim kanggo nerusake gugatan cerai.

Apa alasan kanggo mbatalake perkawinan?

EAna sawetara alasan legal apa sampeyan bisa ngerti carane njaluk pegatan ing usa, utawa njaluk pembatalan, Ing antarane yaiku alasan ing ngisor iki:

Kesesahan

Yen pacar utawa bojo iku sanak getih, kayata paman, sepupu, sedulur, pembatalan kasebut langsung diwenehake.

Bigamy

Bigamy minangka salah sawijining alasan utama, amarga pasangan bojo sah nikah karo wong liya. Perkawinan kasebut dibatalake, ing Amerika Serikat minangka kejahatan sing bisa nyebabake sampeyan dipenjara.

Umur minoritas

Yen salah siji saka pasangan iku cilik (18 taun), ing wektu marriage lan bukti incompetence diwenehi.

Kekirangan mental

Ana uga kondisi mental, kang bisa dadi salah siji saka alasan kanggo non-selaras karo kapsul marriage.

nikah ngapusi

Yen wis kabukten yen salah siji saka pasangan bojo mung duwe tujuan kanggo entuk panggonan permanen ing Amerika Serikat. Ana uga kasus liyane, yen salah siji saka pasangan bojone ditemokake ora subur lan didhelikake.

kanthi peksa

Yen ana bukti yen serikat buruh kasebut tanpa persetujuan salah sawijining pihak, wong sing meksa acara kasebut bisa dilebokake ing kunjara.

Perkawinan Taun Ana

Nalika salah siji saka pasangan bojo ilang kanggo taun, lan padha omah-omah maneh, lan ora ana bukti urip saka pihak sing ilang, banjur marriage dibatalake.

Kanthi cara iki, perkawinan ing AS bisa suwe utawa ora, rumit utawa ora, gumantung saka kasus kasebut, mula yen nyebabake kulawarga, perkawinan iki bakal bubar.

kafir utawa jina

Yen ana kafir lan wis kabukten, iku bisa mengaruhi guardianship lan hak asuh anak, lan malah divisi saka omah-omah.

Malah dhukungan anak, yen infidelity wis jalaran banget ngelingke ing proses pembubaran jaminan marriage.

Dokumen legal sing ana hubungane karo pemisahan utawa pegatan

ing pegatan ing Amerika Serikat duwe hukum, supaya perjanjian misahake formal teka menyang muter, lan sing ngendi sampeyan kudu njupuk kanggo sak tenane dideleng dening pengacara.

Iki kudu ana hubungane karo informasi finansial, ing ngendi aset perkawinan sing bakal dibubarake kudu dideleng.

Babagan biaya lan biaya sing bakal ditambahake karo perawatan dhasar bocah-bocah, apa pendidikan, nutrisi utawa rezeki sing dadi aspek dhasar sing mbutuhake kesehatan mental lan fisik bocah-bocah.

Uga ing acara sing yen partner lan sampeyan wis diatur kontrak minangka prenuptial utawa jinis liyane saka document sing saka sakabehe wigati kanggo divorce.

Mula, dianjurake supaya pengacara mriksa dokumen kasebut supaya ora ana alangan nalika nyebarake aset lan properti.

[su_note note_color=”#2fd2f6″] Ing sisih liya, ana penghasilan, sing yen asale saka bisnis kulawarga utawa penghasilan saka proyek utawa investasi, pengacara bakal njaluk kuitansi anyar saka pasangan karo pengembalian pajak. [/cathetan_mu]


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah