Carane njaluk menyang Zoo Louisville?


Carane njaluk menyang Zoo Louisville? Seneng petualangan karo kulawarga karo salah siji saka kebon binatang paling lengkap ing Louisville, Amerika Serikat. Lingkungan alam saka gaya iki, ngluwihi sing nglipur lan nyenengake wong-wong sing ngunjungi, ngrampungake fungsi sing penting kanggo njaga spesies utawa spesies sing kaancam sing habitat alami wis ilang ing kahanan sing optimal.

Panggonan gaib iki nyambungake urip manungsa luwih akeh karo planet kita, ngetang ing extension gedhe (54 hektar) saka campuran flora alam, espacios dignos que albergan más de 1.700 animales de todo tipo. En los famosos zoológicos de esta región darás un maravilloso paseo a todos los biomas, entornos y musim con especies que ni te imaginas.

Kita bakal nuduhake sampeyan kabeh sing sampeyan kudu ngerti sadurunge miwiti trip eksotis iki, tarif, paket, titik menarik lan liya-liyane. Kebun binatang minangka lingkungan refleksi lan istirahat sing apik, kabeh satwa penting lan kita kudu ngurus kanthi paling apik.

Apa sampeyan kudu ngerti sadurunge menyang Kebun Binatang Louisville?

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu ngerti nalika sampeyan arep kanggo ngunjungi Kebun Binatang Louisville punika dawane wektu iku bakal njupuk sampeyan seneng saben fase lan bagean. Umume pager alam iki bisa dibukak ing wektu 5 jam, iki minangka salah sawijining paket sing paling murah nalika nyewa pandhuan perjalanan.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa jeneng kutha ing The Walking Dead?

Nanging yen sampeyan pengin ngoptimalake kabeh hak istimewa sing ana ing kebon binatang Louisville kanggo sampeyan. Klompok lelungan sing ana ing papan kasebut duwe rega sing apik, pengayaan alam lengkap kabeh Zoo liwat sepur sing ngangkut pengunjung liwat saben wilayah ing papan kasebut.

Departemen pendhidhikan Zoo uga bakal menehi informasi rinci babagan sejarah saben spesies ketemu ana, inciting malah paling cilik raos tanggung jawab lan katresnan kanggo kewan lan tetanduran urip.

Program sing kalebu ing paket wisata iki malah nduweni aktivitas interaktif sing beda kanggo kabeh umur. Wisata, kelas langsung informatif, safari wengi, eksplorasi lan hiking mung sawetara keuntungan sing bisa dipikolehi liwat program kasebut. Kebon binatang uga menehi hadiah kanggo bocah-bocah lan wong enom sing nindakake langkah-langkah sing luar biasa kanggo njaga lingkungan.

Apa sing bakal ditemokake ing Kebun Binatang Louisville?

Sanalika sampeyan teka ing panggonan sing dituju, area alam sing 100% ijo bakal mbukak kanggo sampeyan, omah kanggo luwih saka 1000 spesies sing katon ing kabeh bunderan alam. Kebun Binatang Louisville nduweni pameran perwakilan kayata Gorilla Forest, New World Exhibits (spesies saka Amerika Utara, Tengah lan Kidul)  Glacier Run, Kepulauan, Afrika, Pedalaman Australia, Akuarium Herp Agung, lan Kucing ing Amérika.

Wilayah pameran 8 iki wis akreditasi lan dianugerahi dening Asosiasi Kebun Binatang lan Akuarium ing taun 2003.

pedalaman australia

Outback kebon binatang iki dijenengi sawise Wallaroo Walkabout show Iku salah siji saka pameran paling klempakan, ngendi peserta bakal bisa kanggo sesambungan karo wallaby lan walabi gulu abang (marsupials). Spesies sing beda saka Australia ditemokake ing wilayah alam iki. Ana manuk sing misuwur ing wilayah kasebut kaya kookaburra, emu, kodok sing kemerah-merahan lan pemakan madu kanthi pasuryan biru.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kentucky: sejarah, lokasi, kutha, kabupaten, lan liya-liyane

Kanggo bocah cilik ana kegiatan interaktif sing diarani Lorikeet Landing, yaiku klompok parkit alami sing beda-beda warna sing bisa dipangan kanthi tangan lan ngrungokake lagu-lagune sing manis.

Kepulauan

Kapuloan minangka bagean rolling ing ngendi akeh spesies ditampilake ing pameran siji. Ngidini kabeh kewan, apa sing kaancam utawa ora, kanthi bebas ngliwati macem-macem habitat.

Wilayah iki dipérang dadi telung sektor kanthi kéwan wiwit siamang, orangutan, babirusa, macan Sumatra lan tapir Malaya. Sabanjure, paviliun interior kalebu macem-macem spesies manuk kayata fody, Madagaskar, manuk dara mariana lan penguin rockhopper. Pungkasan, sudhut karo spesies eksotis baya Kuba lan komodo.

Glacier Run

Ing 2007 "Glacier Run" dibukak, taman banyu kanggo bocah-bocah karo seri kelas interaktif, rental kamar party ing auditorium jero banyu. Sampeyan bisa nyekseni demonstrasi lan tumindak kewan akuatik.

Lan kaya jenenge, spesies glasial kayata bruwang kutub, segel abu-abu lan pelabuhan, singa laut, bruwang coklat, manuk hantu, lan liya-liyane, manggon ing wilayah iki. Saliyane papan perlindungan ing njaba kutha pinggir segara nganggo garis emas macan tutul salju, macan Amur lan crane abang-mahkota.

alas gorila

Iku apik, pameran-menang penghargaan dening kelompok lingkungan, ngarep gedhe kanggo gorila saka liwat sewelas dataran rendah kulon. ugi sampeyan bakal bisa kanggo ngujo game monyet sikil lima lan kuda nil pygmy ing lingkungan kebak wit, kembang lan alam ing sawijining paling apik.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ngendi Mangan Ayam Goreng Asli ing Kentucky

HerpAquarium

Aquarium Herp gedhe minangka salah sawijining wilayah ing kebon binatang sing sampeyan bisa nemokake makhluk eksotis sing eksotis kanthi risiko ilang. Kaya kodhok emas Panamanian lan atraksi utama sing diarani buaya Amerika albino “Rey Luis XVI de Francia". Pameran kasebut uga dadi papan kanggo luwih saka 40 spesies kelelawar.

Afrika

Esta región incluye a toda especie característica del bawana africano, como singa, unta, badhak putih kidul, jerapah Masai, wedhus gunung ing antarane kewan liyane. Wilayah iki nduwe tampilan obah saka kulawarga gajah sing wis urip luwih saka 50 taun.

Pameran New World lan Cats of the Americas

Bagean ekologi iki khusus kanggo spesies sing habitat dumunung ing tlatah Amérika Kidul lan suket beda ing Andes kayata garudha gundul, flamingo Chilean, jaguar, maned srigala lan hyacinth macaws.

Sampeyan bisa sinau babagan akeh babagan donya lan sejarahe ing Kebun Binatang Louisville. Apa sing nunggu kanggo ngunjungi iku?


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah