Carane Gunakake Google Translate kanggo Ngapikake Basa Inggris Panjenengan

Aku bakal nuduhake sawetara cara kanggo sinau inggris gampang nganggo google translate, yen maca kanthi bener, gunakake Google Translate kanggo sinau basa Inggris. Sanajan alat iki nggawe sawetara kesalahan, iku isih alat gratis paling apik sing bisa ditemokake saiki, mula sampeyan ora bakal sinau basa Inggris ing tingkat pakar, nanging bakal mbantu sampeyan nguatake basa Inggris lan sinau; pronunciation, terjemahan lan nulis.

[wps_youtube url =”https://www.youtube.com/watch?v=c55GdNOba7Q» width=”600″ dhuwur=”400″ responsif=”ya”autoplay=”ora”]

niru lafal

Bener, sawetara wong dipandu dening alat iki kanggo ngapikake lafal, saengga entuk pidato sing luwih apik amarga Tranlater duwe pilihan kanggo mbaleni teks kaping pirang-pirang lan bisa niru lafal sing padha.

mriksa pronunciation Panjenengan

Yen sampeyan wis ngerti sawetara basa Inggris lan pengin ndeleng apa pronunciation sampeyan bener, fungsi sing padha iki bakal mbantu sampurna, amarga sampeyan bisa ndhukung dhewe dening ngrungokake carane ngandika nambah pronunciation Panjenengan.

Terjemahake teks, gambar, file, gambar, lsp.

Sampeyan bisa nindakake kabeh sing pengin diterjemahake nganggo alat iki amarga sampeyan bisa ngunggah file sing pengin diterjemahake, sampeyan uga bisa nggawe foto nganggo basa Inggris utawa basa liyane, iki bakal mbantu banget amarga yen sampeyan lagi nandhang masalah. teks sing bisa sampeyan terjemahake banjur verifikasi nganggo terjemahan sampeyan.

¿Sampeyan ora ngerti yen ekspresi sampeyan ditulis kanthi apik ing basa Inggris?

Inggih, ora ana masalah amarga Google mikir kabeh lan ing kasus iki nindakake sing paling apik amarga mbantu sampeyan nganggo ekspresi, contone: tembung "Aku wis ana ing Spanyol suwene 7 taun". Terjemahan langsung yaiku "Aku njupuk 7 taun ing Spanyol", nanging ora kaya ngono. Iku bakal aku wis ing Spanyol kanggo 7 Taun.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Gagasan kanggo Nggunakake Instagram ing Kelas

Mbantu sampeyan ing obrolan

Nah, yen sampeyan duwe kegiatan online utawa sampeyan lagi ngobrol karo wong sing ngerti utawa ngomong basa Inggris, dheweke bisa mbantu lan nguatake jawaban sampeyan, elinga ora nyalin lan nempel, supaya sampeyan uga bisa sinau babagan tulisan sampeyan.

simpen terjemahan sampeyan

Yen sampeyan duwe teks sing arep digunakake mengko utawa sampeyan duwe kegiatan online karo phrases sing bisa digunakake, uga, fungsi iki bakal migunani amarga menehi lintang cilik sampeyan bisa nyimpen terjemahan sing pengin lan ndeleng mengko.

¿Dheweke ngomong karo sampeyan nganggo basa Inggris nanging sampeyan ora ngerti?

Ya ora masalah amarga ana pilihan sing apik banget amarga yen sampeyan lagi ngobrol, nonton film utawa ngrungokake guru lan sampeyan ora ngerti, sampeyan bisa ngeklik pilihan kasebut lan Google bakal nuduhake terjemahan.

Benerake kesalahan ejaan lan ngetik sampeyan

Wani nulis tanpa wedi! Sampeyan bisa nglatih teks ing Terjemahan lan Google bisa mbenerake sampeyan kanthi otomatis lan kanthi mangkono sampeyan bakal sinau nulis lan nerjemahake kanthi sampurna.

Mbenerake kesalahane

Bayangake yen sampeyan ngidini sampeyan nindakake tugas utawa proyek lan sampeyan ragu yen ditulis kanthi apik lan ora ana sing bisa takon, Translate bisa mbantu sampeyan mbenerake teks kasebut.

Lan pungkasane… Sanajan kita wis menehi sampeyan 2 pilihan sing bisa digunakake kanggo nggunakake swara google, pilihan iki nglengkapi, amarga saliyane kanggo niru lan verifikasi lafal sampeyan, sampeyan uga bisa sinau ngucapake ekspresi sampeyan, umpamane sing ana ing layar.

Iki minangka trik sing dakkarepake kanggo sampeyan, saiki sampeyan ngerti manawa Google Translate luwih saka mung nerjemahake frase sing gampang. Bisa mbantu sampeyan ing kelas basa Inggris. utawa miwiti sinau saka awal lan ngandelake alat iki kanthi lafal lan nulis.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ukara-ukara sing ora kudu diucapake wong tuwa marang anak-anake

Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah