Carane ndandani upholsteri?

Uno de los datos más buscados sobre el área automotriz es como reparar el tapizado del techo en casa. Por lo que queremos enseñarte como hacerlo, a continuación.

Upholsteri mobil pribadi

Carane ndandani upholsteri gendheng mobil ing ngarep

Kabeh mobil lawas utawa anyar duwe lapisan interior saka kain ing gendheng, kang tanggung jawab kanggo beautifying, soundproofing lan insulating penumpang lan driver nang mobil saka suhu.

Iki digawe saka sawetara lapisan sing ditempelake ing langit-langit logam: Piece saka karton hard, adhesive kedap swara lan kain.

Nanging, suwene wektu, bisa uga kain kasebut wiwit dikupas, dicekel kanthi lengkap ing pinggir utawa mung reged lan rusak, ngrusak tampilan estetis mobil.

Sawetara wektu kepungkur, mbenerake masalah kasebut pancen rumit lan larang, nanging saiki masalah kasebut bisa didandani saka kenyamanan omah kita. Anggere iku wilayah suwek cilik lan ora kabeh gendheng.

Apa bahan sing dibutuhake kanggo ndandani headlining?

Sadurunge miwiti ndandani gendheng mobil sampeyan, sampeyan kudu duwe bahan lan instrumen tartamtu kanggo nggampangake tugas kasebut. Iki bisa beda-beda gumantung saka model kendaraan sampeyan, nanging 90% model otomotif ing pasar mbutuhake bahan ing ngisor iki:

  • Bulu sikat kaku
  • Sikat
  • Obeng
  • Kain kain pelapis lebar, kulit, busa, kain pelapis alcantara, kain kain, vinyl, serat mikro utawa kulit imitasi.
  • Lem kontak kain khusus
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ing endi papan saklar mobil?

Langkah demi langkah carane upholster atap mobil saka omah

Sawise sampeyan duwe saben bahan sing dituduhake, sampeyan kudu njupuk wektu kanggo tundhuk karo langkah-langkah ing ngisor iki, yen ora, sampeyan bakal bisa mirsani carane karya rusak ing wektu cendhak.

  1. Copot kabeh aksesoris kendaraan sing dipasang ing atap, yaiku visor srengenge, gagang lan trim, sadurunge miwiti nyopot atap. Elinga kanthi ati-ati mbusak panel cahya internal saka mburi.
  2. Nalika sampeyan ora duwe apa-apa maneh, iku wektu kanggo miwiti njabut moldings langit-langit, langkah iki kudu rampung dening narik saben Piece konco, ati-ati supaya ora ngrusak utawa break. Bukak batang lan tarik sethithik nganti kabeh cangkang utawa cetakan dibusak.
  3. Copot cetakan karet sing duwe lawang kanggo nggampangake tugas langit-langit.
  4. Copot gendheng.
  5. Ngresiki saben wilayah, noda, lebu, bledug, kabeh sing bisa dideleng ing wilayah kasebut. Sampeyan bisa nindakake langkah iki kanthi bantuan sikat bristle sing kaku.
  6. Yen kain lawas wis rampung suwek, disaranake nyopot lan ngganti sing anyar.
  7. Njupuk kain anyar lan generously impregnate karo lim khusus utawa lim karo bantuan saka rerumput lan tanpa staining liyane saka mobil. Sampeyan uga kudu lem langit-langit, yen instruksi nuduhake, saliyane kanggo njupuk menyang akun wektu sampeyan kudu ngaso sadurunge gluing bagean liyane.
  8. Sawise wektu wis liwati, ngadeg ing tengah potongan, lan wiwiti nempel saka tengah menyang pinggir, kanthi sabar banget. Kanthi cara iki, kerutan, pomp utawa pompa udara bakal dihindari.
  9. Banjur, mung ngenteni nganti garing rampung. Mbantu dhewe kanthi ninggalake jendhela mobil mbukak nganti garing luwih cepet.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa filter kabin?

Penting, ing cara sing padha njupuk wektu kanggo upholster gendheng mobil, supaya iku njagong kanggo ing paling 72 jam, supaya bahan kimia prodhuk nguap lan nempel apik sadurunge wiwit nempel ing udhara. .

carane-repair-upholstery-1
Interior saka gendheng mobil rampung dibusak

Apa luwih apik kanggo ndandani gendheng utawa ngganti interior gendheng?

Kelembapan, suhu, kumelun utawa malah tuwa kendaraan nyebabake saben lapisan interior rusak, ilang kaku utawa katon, kanthi interior atap sing paling kena pengaruh dening owah-owahan kasebut.

Iki kedadeyan amarga kadaluwarsa lem kasebut, uap, kelembapan, busa reresik lan akeh produk liyane, sing mboko sithik moisten utawa dissolve lem.

Yen kahanan iki kedadeyan, luwih becik ngganti interior atap kanthi lengkap, nanging biasane luwih larang tinimbang ndandani. Nanging apa luwih apik kanggo nampung utawa ngganti? Sejatine, iki bakal gumantung saka karusakan ing interior atap lan kanthong pemilik.

Apa njero gendheng mobilku bisa dikumbah?

Yen sampeyan sok dong mirsani sing langit-langit wis suwek, iku luwih apik ora kanggo terus manggonke produk sing bisa ngrusak, tanpa ndandani iku.

Sawise ana ing kahanan, sampeyan bisa ngunjungi utawa takon spesialis, apa langkah sing bener kanggo nindakake reresik. Umumé, microfiber garing utawa teles digunakake kanthi ngliwati arah serat kasebut.

Dissolve siji bagean sampo mobil interior karo sepuluh bagean banyu lan moisten microfiber, banjur liwat maneh ing arah sing padha.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa ESP?

Yen sampeyan ndeleng produk ampas ing langit-langit utawa isih reged, sampeyan bisa terus ngliwati microfiber nganti, nalika submerged ing ember banyu, iku resik.

Saben produk sing digunakake kanggo ngresiki interior lan njaba mobil sampeyan kudu dadi produk mung kanggo fungsi iki, kanthi cara iki sampeyan bakal nyegah karusakan gedhe ing kain utawa permukaan mobil.

Ing kasus langit-langit, para ahli nuduhake yen deterjen sing digunakake kanggo ngumbah sandhangan ngasilake busa sing akeh, sing pungkasane nganggo langit-langit sing diwarnai. Yen sampeyan ora duwe produk sing dituduhake kanggo tugas iki, sampeyan bisa nggunakake sabun klapa.

Esperamos que esta información te ayude a reparar el interior del techo de tu coche, además de aprender sobre los cuidados que debes tener en cuenta para mantenerlo. A su vez, te invitamos a seguir conociendo más datos sobre al área automotriz del mundo a través del ¿por qué tener un todo terreno?

https://www.youtube.com/watch?v=UMe7AIGSNQc


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah