Carane ndandani dents ing ngarep?

Si por alguna razón tu vehículo cuenta con una abolladura y deseas repararla sin tener que realizar gastos elevados, entonces no te pierdas este post en dónde te traemos unos pequeños trucos para que aprendas cómo reparar abolladuras en casa de manera sumamente sencilla. ¡No te los pierdas!

Carane ndandani penyok ing omah kanthi gampang

Yen sampeyan ora pengin mbuwang dhuwit kanggo ndandani rincian cilik mobil sampeyan, aja kuwatir yen saben wong bisa nindakake kanthi gampang, amarga luwih akeh. sederhana kaya apa. Paling kamungkinan, ing kesempatan sampeyan kudu Resor menyang bengkel dipercaya kanggo mbantu mbusak lan/utawa ndandani penyok ing kendaraan, apa iku ing hood, ing sheet metal utawa ing samubarang bagean mobil sing biasane. kena pengaruh roti iki, mula kita mutusake nggawa sampeyan ing kiriman iki sawetara trik sing apik sing bisa sampeyan coba ndandani wilayah sing kena pengaruh iki lan tanpa kudu mbuwang dhuwit.

Kanthi saben trik sing bakal dituduhake ing bagean sabanjure, sampeyan bakal sinau babagan cara ndandani penyok ing omah kanthi gampang, ngidini sampeyan ngirit dhuwit lan kendharaan ing kahanan sing sampurna maneh.

Trik: Carane ndandani penyok ing omah?

Yen pitakonan sampeyan, Carane ndandani dents ing ngarep?, banjur kene nggawa sampeyan jawaban lan ora mung iku, nanging solusi kanggo masalah sampeyan. Disaranake sampeyan njupuk cathetan saka trik prasaja iki, utamané yen sampeyan pengin nyoba salah siji saka wong-wong mau.

  1. nggodhok banyu.
  2. Es garing.
  3. Pengering rambut.
  4. Lem leleh panas.
  5. Vacuum cleaner lan ember plastik.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa sensor MAP?

Nalika sampeyan bisa ndeleng kene kita sebutno 5 trik becik kanggo sampeyan ngerti carane ndandani dents ing ngarep, tanpa biaya tambahan lan cepet, sampeyan bakal weruh sing mobil bakal kaya anyar. Supaya ngerti persis apa trik cilik iki, kita bakal nuduhake kanthi rinci ing bagean ing ngisor iki.

Banyu umob

Salah sawijining trik utama kanggo ngatasi masalah cilik ing kendharaan kita yaiku nglakokake banyu sing nggodhok lan kanggo iki sampeyan mung kudu ndeleng banyu iki kanthi tepat ing wilayah sing duwe penyok, saliyane iku, sampeyan kudu ngetrapake tekanan saka sisih ngelawan (mung yen bisa kanggo ngakses bagean ngisor iki) lan iki ing arah ngelawan saka dent, sampeyan kudu nindakake iki nganti sampeyan ngatur kanggo ndandani bun.

Yen sampeyan ora bisa ngetrapake tekanan kasebut, perkara liyane sing bisa ditindakake yaiku nggunakake cangkir nyedhot utawa ing kasus kasebut, pambuka botol konvensional, kanthi salah siji saka rong obyek kasebut, sampeyan kudu narik menyang njaba kanggo mbusak penyok. Sampeyan uga bisa nggunakake banyu sing adhem banget sawise nggunakake banyu sing nggodhok, amarga owah-owahan suhu bakal nyebabake lembaran logam kontraksi lan ndandani bakal luwih gampang.

Drys garing

Trik kapindho sing bisa ditindakake yaiku es garing, nyoba nyelehake potongan es garing ing tengah roti, nyebabake owah-owahan suhu ing endi bun bisa kontrak lan bali menyang kahanan asline. . Uga, yen sampeyan pengin luwih gampang lan luwih cepet, kanthi bantuan cangkir nyedhot utawa plunger sampeyan bisa nyebabake jotosan iki mlumpat menyang njaba lan ninggalake mobil ing kondisi sing sampurna.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane ndandani upholsteri?

Pengering rambut

Ing sisih liya, kita uga nggawa sampeyan cara liya sing bakal mbantu sampeyan mangsuli pitakon sing wis ditakokake, yaiku carane ndandani penyok ing omah, utamane sampeyan bisa nindakake kanthi nggunakake pengering rambut minangka alat.

Kanggo nindakake trik iki, sampeyan mung kudu ngarahake pengering rambut kanthi suhu panas persis ing wilayah sing kena pengaruh, nyebabake lembaran logam kendharaan dadi panas lan nalika ana ing titik iki, kita ngganti suhu pengering dadi adhem, yaiku. cilik kita uga bisa nindakake bagean iki karo selang udara teken. Kanthi nyebabake owah-owahan dadakan ing suhu, lembaran logam mobil bakal pulih normal.

carane ndandani penyok ing omah

lem panas nyawiji

Mesthi sampeyan kepingin weruh carane sampeyan bisa ndandani penyok ing mobil sampeyan nggunakake lem panas, amarga kita bakal nggawa sampeyan jawaban ing kene, amarga kita bakal nuduhake sampeyan carane nindakake lan apa asil apik sing bakal sampeyan entuk.

Dadi, ayo miwiti kanthi nyopir kuku liwat sawetara potongan kayu, sawise iku, kita sijine lem panas sing rada panas ing saben ujung kayu lan nerusake kanggo nyelehake ing area bun.

Nalika lim panas nyawiji cools mudhun, kita kudu swiwi saka kayu liwat kuku lan veneer bakal bali menyang normal. Trik iki bisa uga ora bisa digunakake kanggo sampeyan ing nyoba pisanan, amarga gumantung saka dent sampeyan kudu ngleksanakake trik iki kaping pirang-pirang kanggo entuk.

Weruh yen veneer wis bali menyang negara asline, sampeyan bisa nyopot kayu lan kanggo iki sampeyan mung kudu nguripake maneh lan maneh nganti metu. Yen ana tandha sing ditinggalake dening lem sing dileksanakake, sampeyan bisa nggunakake alkohol lan kanthi cara iki sampeyan bakal bisa ngilangi.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Pira regane Porsche Macan 2021

Vacuum cleaner lan ember plastik

Pungkasan, kita nggawa sampeyan trik saka vacuum cleaner lan ember plastik, nanging iki pancene butuh vakum luwih resik, yen ora, trik iki ora bakal bisa.

Iku kasusun saka nyekel ember plastik, kanggo iki kita kudu nggawe bolongan sabenere diameteripun saka tabung vakum luwih resik sing kita arep kanggo nggunakake, sawise iku kita nerusake kanggo introduce tabung padha ing bolongan iki lan segel tabung kanggo ember plastik, kanthi tape listrik utawa ing kasus kasebut nganggo tape adesif.

Sawise kita nindakake saben prosedur kasebut, kita kudu terus nempelake ember plastik ing wilayah sing kena pengaruh lan kanthi cara iki, kita nutup spasi maneh kaya sing kasebut ing ndhuwur, kita nerusake nguripake vakum supaya bisa nyerep. dent lan mulihake kendaraan kita.

Muga-muga trik apa wae sing wis diwenehake bakal mbantu sampeyan lan sampeyan bisa sinau babagan ndandani penyok saka omah lan ora mung kuwi, nanging kanthi cara sing gampang banget.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah