Quantcast

Carane pamisah semangka

Carane pamisah Watermelon

Pisah semangka minangka tugas sing ora gampang ditindakake, biasane amarga kulit sing kuwat.

Piranti sing dibutuhake

  • Tabel utawa papan sing rata – kanggo njaga semangka jejeg.
  • Pisau kanthi lading sing amba lan landhep - piso sing cetha penting kanggo ngethok cangkang kanthi gampang.

Pandhuan

  1. Selehake semangka ing meja utawa papan. Gunakake kain kanggo njaga semangka ing panggonane lan nyegah saka slipping.
  2. Temokake bagean sing paling lurus kanggo ngethok semangka dadi setengah. Cut ing sadawane outline nggunakake piso kanthi stroke sing kuat.
  3. Nalika semangka wis dipérang dadi rong bagéan, misahake saben bagean saka kulit supaya sampeyan bisa cangkang nganggo sendok.

Saiki sampeyan wis siyap kanggo nikmati semangka sing enak!

Kepiye semangka dipotong?

Kanthi piso sing cetha banget, penting banget, lan dipotong dadi setengah. Sawise sampeyan duwe rong bagean, potong saben bagean dadi loro. Total sampeyan bakal duwe 4 potong. Kanthi piso, Cut saben Piece menyang wedges, ing wangun segi telu, lan bakal siap kanggo mangan!

Carane pamisah watermelon?

Pisah semangka ora dadi tugas sing rumit, sanajan mbutuhake kawruh dhasar. Ing ngisor iki sawetara langkah gampang kanggo pamisah semangka kanthi aman lan efektif:

Langkah 1: Resik

Pesthekake wisuh semangka ing banyu anget, sabun kanggo nyegah bakteri nyebar menyang panganan.

Langkah 2: Cut

  • Cut semangka ing setengah. Pisanan, sijine semangka ing permukaan sing rata, banjur sijine piso sing cetha ing tengah. Pencet mudhun karo tangan kanggo pamisah semangka ing setengah.
  • Cut wolung irisan. Sampeyan bisa nggunakake piso sing padha kanggo ngethok semangka dadi wolung irisan sing padha. Cut saben setengah horisontal.

Langkah 3: Seneng

Saiki sampeyan bisa seneng semangka. Iki minangka panganan sing sehat lan sugih ing vitamin C!

Carane pamisah semangka wutuh?

Carane Cut Semangka | SyS - YouTube

Kanggo pamisah semangka wutuh, ana sawetara opsi. Kaping pisanan nggunakake sendok kanggo motong kulit saka semangka. Potong ndhuwur, ngisor, banjur gawe sawetara potongan kanthi rata ing dawa semangka. Sampeyan banjur bisa nggunakake piso sing cetha kanggo misahake daging saka cangkang. Disaranake nggunakake piring kanggo nyimpen kabeh potongan sadurunge dilayani. Pungkasan, sprinkle ing bahan sing dikarepake, kayata uyah, lemon, utawa mint, sadurunge dilayani.

Carane pamisah Watermelon

Mbedakake semangka bisa angel, nanging aja wedi. Kanthi sawetara langkah sing gampang, sampeyan bisa nikmati semangka sajrone sawetara menit.

Langkah 1: Siapke Perkakas sing Perlu

Mangkene sawetara perkara sing sampeyan kudu miwiti:

  • Papan Gedhe, Datar: Sampeyan kudu nyelehake semangka ing permukaan sing rata lan stabil sing bisa dipotong tanpa masalah.
  • piso: Luwih becik nggunakake piso sing lading cukup landhep kanggo ngethok semangka nanging ora ngrusak kulite.
  • Papan gagang dawa: Kita butuh sawetara bantuan kanggo njaga semangka nalika kita ngiris. Papan mangga pas banget.

Langkah 2: Pisah Watermelon ing Setengah

Yen kabeh wis siap, wektune kanggo ngethok semangka dadi loro:

  • Gunakake papan mango kanggo ngamanake semangka ing papan.
  • Saiki alon-alon pencet piso menyang tengah semangka lan geser ing sadawane permukaan nganti sampeyan rampung motong.
  • Saiki sampeyan mung kudu misahake rong bagian lan nikmati jus lan isine.

Langkah 3: Cut Watermelon menyang Potongan

  • Primero, quita el corazón de la sandía echando un vistazo al interior para identificar el lado Wonten pundi el corazón.
  • Saiki, Pencet piso maneh menyang tengah semangka lan geser vertikal, saka tengah menyang ujung, saéngga mbentuk saben potongan.
  • Pungkasan, Kanggo asil optimal, pencet piso mudhun lan sampeyan bakal bisa ndeleng carane bêsik sampurna digawe.

Sugeng rawuh! Saiki Sampeyan Bisa Seneng Semangka.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane chilblains nambani

Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah