Quantcast

Carane njaluk menyang Observatorium Griffith


¿Carane njaluk menyang Observatorium Griffith? El Observatorio Griffith es uno de los más importantes del mundo y se encuentra al sur de la montaña de Hollywood, exactamente Wonten pundi el famoso cartel de Hollywood, en la ciudad de Los Ángeles, Estado California de los Estados Unidos de América y hay varias maneras de llegar: en carro particular, en taxi, en Autobús, en Metro e incluso caminando.

Carane njaluk menyang Observatorium Griffith kanthi mobil

Yen sampeyan pindhah kanthi mobil pribadi saka tengah kutha, iku paling apik kanggo njupuk dalan lor ing Vermont Avenue kanggo ngleboke Griffith Park, lan saka ing kono sampeyan munggah menyang Observatorium Griffith. Iki minangka tur sing kira-kira 15 menit, saka pusat kutha menyang Observatorium.

Wiwit 13 kilometer lan sampeyan minangka pengunjung, sampeyan bisa nikmati restoran sing ana ing dalan menyang Observatorium. lan sing nawakake macem-macem opsi gastronomic. Sadawane rute sing padha, sampeyan bakal teka ing Griffith Park, sing dadi atraksi wisata sing apik, amarga ing kono sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo nikmati lingkungan, hawa seger lan kegiatan ruangan sing spontan lan diarahake.

Sak demo sampeyan bakal seneng malang ayu, kebak wit ageng lan pines sing menehi pengalaman nilai tambah. Saliyane bangunan modern dening arsitek kondhang. Rute kasebut rada suwe, nanging mesthi bakal nyenengake sampeyan.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Sinau luwih lengkap babagan wilayah Big Sur sing nggumunake

Nalika sampeyan teka ing lawang menyang Griffith Park sampeyan bisa parkir lan mlaku menyang Observatorium. Parkir lan liya-liyane sing ana ing cedhak Observatorium gratis.

Saiki, yen sampeyan pengin teka ing kendaraan sampeyan langsung menyang Observatorium sampeyan kudu parkir ing sawetara parkir sing ana ing jejere, kanthi cara iki sampeyan ora kudu mlaku nanging mung sawetara meter, nanging sampeyan kudu mbayar jumlah 8 nganti 10 $ saben jam.

Carane njaluk ana taksi

Sampeyan uga bisa menyang Observatorium kanthi njupuk layanan Taksi, sing, gumantung saka titik kutha sing sampeyan numpak, bakal ngisi apa sing dituduhake meter. Tanpa mangu iki cara paling larang digunakake kanggo njaluk menyang Observatorium Griffith, lan sampeyan bisa mbayar antarane $40 kanggo $60. Kauntungane yaiku sampeyan ora kudu kuwatir babagan parkir utawa parkir kendaraan.

Nanging ana cara liya kanggo tekan Observatorium sing nggumunake iki.

How to get to Griffith Observatory by Bus

Kanthi Transportasi Umum sampeyan uga bisa tekan Observatorium sing apik banget iki. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu tekan pusat kutha lan ing kana sampeyan njupuk Bus LANGSUNG.

Iki minangka bis kanggo tujuan amarga minangka transportasi khusus kanggo pengunjung menyang Observatorium. Dadi kanthi jeneng DASH. Bus iki ngeterake penumpang saben dina saka Stasiun Metro Vermont-Sunset Red Line, nyedhiyakake layanan iki wiwit jam 10 esuk nganti jam 11 wengi.

Tiket regane 50 sen ($0,50) lan bis mangkat saben 25 menit.

 

Stasiun bis cedhak GRIFITH OBSERVATORY

  • Los Feliz Blvd & Vermont Ave.
  • Vermont / Los Feliz.
  • Hollywood/Stasiun Barat.
  • 180.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  tur warner studios los angeles usa

Ana mandeg liyane ing macem-macem wilayah kutha.

  • Angel City Brewery, Downtown, La.
  • Wurstkuche, Downtown, La.
  • Teater Microsoft, Downtown, La.
  • Hyatt Regency Century Plaza, Century City, La.
  • Bandara Hollywood Burbank (BUR), Burbank.
  • Universal City Walk Hollywood, Universal City, La.
  • Studio City, CA, Studio City, La.
  • Agensi Seniman Kreatif (CAA), Century City, La.
  • Kantor Rama, Mid-City, La.
  • Santa Monica Freeway, Mid-City, La.

Carane njaluk menyang Observatorium Griffith nggunakake Metro

Nanging sampeyan uga bisa menyang Observatorium Griffith ing Metro. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu njupuk Metro Line lan tekan Stasiun Hollywood Western. Saka ngendi sampeyan bisa mlebu Observatorium sawise mlaku sawetara meter.

Carane njaluk menyang Observatorium Griffith kanthi mlaku

Pungkasan, yen sampeyan olahraga lan dinamis lan seneng tantangan, sampeyan bisa tekan Observatorium Griffith kanthi mlaku. Kanggo nindakake wisata iki kanthi mlaku, ana sawetara jalur sing diarani "Trails" lan ing sadawane dalan kasebut akeh atraksi lan aktivitas sing ditawakake kanggo para pejalan kaki.

Sampeyan kudu pindhah menyang Observatorium Griffith amarga iku salah siji saka observatorium paling penting ing donya lan amarga iku salah siji saka atraksi utama kutha Los Angeles.

TINTINGAN SEJARAH SINGKAT

Ing Desember 1.896, Kolonel Griffith J. Griffith nggawe Hadiah Prajanjian kanggo Kutha Malaikat, saka 3.015 hektar area tanah ing saubengé Observatorium.

Ing Will, Griffith uga nyakup dana sing cukup kanggo Observatorium sing saiki jenenge bakal dibangun ing tanah kasebut. Dheweke tansah duwe impen yen astronomi kasedhiya kanggo kabeh wong, yaiku, bisa diakses dening masyarakat umum.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Temokake kabeh babagan Hutan Nasional San Bernardino

Kolonel pengin ora mung Observatorium dibangun ing tanah sing disumbang, nanging uga Balai Pameran lan Planetarium. Pambangunan kasebut diwiwiti tanggal 20 Juni 1.933, nganti rampung ing Mei 1.935; tanggal nalika pisanan mbukak lawang kanggo umum.

Kasuksesan papan iki akeh banget sing didaftar ing minggu pisanan sawise peresmian lan akses menyang publik, mlebu luwih saka 13.000 pengunjung. Wong-wong sing teka saka kabeh panggonan kepengin mikir lan nikmati pengalaman sing luar biasa ndeleng kosmos.

Observatorium Griffith saiki

Amarga lokasi lan dhuwure, sampeyan bisa ngormati lan seneng Pusat (wilayah tengah) kutha Los Angeles, sampeyan bisa ndeleng kabeh Hollywood lan sampeyan bisa ndeleng Samudra Pasifik.  Turis saka kabeh ndonya lelungan saka papan sing adoh kanggo kesengsem karo kaendahane sing saka panggonan sampeyan bisa seneng.

Observatorium Griffith minangka salah sawijining observatorium paling misuwur ing donya lan nduweni teleskop raksasa sing bisa ndeleng lintang lan planet.

BEST OF ALL, iku GRATIS!

Miturut karsane Kolonel Griffith J. Griffith, mlebu menyang Observatorium babar blas gratis


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah