Carane ngunjungi Friends Shop lan Cafe


Carane ngunjungi kutha Breaking Bad? Albuquerque minangka kutha seri televisi sing misuwur Breaking Bad sing wis akeh penggemar, mula dieling-eling saiki. Iku pusat ngendi seri iki utamané direkam, kang digawe iku dikenal kanggo donya. Sapa sing ngliwati kutha iki ora bakal bisa ngendheg ndeleng papan-papan sing menehi urip kanggo Breaking Bad.

Seri kasebut duwe 5 musim saka 62 episode sing saiki ora dilalekake, amarga wis nominasi kanggo sawetara penghargaan lan katon dening akeh. Iki entuk akeh pamirso, mula kutha iki narik kawigaten wong lan turis sing kepengin weruh. Nanging amarga akeh panggonan bisa bingung, kita bakal pitutur marang kowe carane ngunjungi panggonan sing nggawa Breaking Bad kanggo urip.

Carane ngunjungi kutha Breaking Bad

Albuquerque minangka kutha ing Bernalillo County, dumunung ing tengah kutha ing sisih kulon New Mexico, saka Amerika Serikat. Kutha iki minangka papan panggonane desa pribumi sing ditemoni dening para pemukim wiwit taun 1540.

Jeneng kasebut diwènèhaké déning gubernur minangka bédané kanggo Viceroy Spanyol, Adipati Alburquerque, nanging jeneng liya banjur diilangi. Tradhisi pribumi, Anglo lan Amerika manggon ing kana, saiki ana akeh wong pribumi lan pribumi sing nggawe urip ing papan kasebut.

Kanggo tekan kutha sampeyan kudu ngerti lokasi sampeyan lan rute menyang kutha, supaya sampeyan ngerti manawa luwih becik numpak sepur utawa dalan. Kutha iki ana ing sisih lor New Mexico ing ngendi Colorado ketemu, kulon-Oklahoma, kidul-Meksiko lan pungkasane kulon-Arizona.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Where kanggo nemokake omah Jesse Pinkman ing Albuquerque

Ing kono, suku Cochise, Anazasi, Clovis, Folsom, lan liya-liyane sing asli ing wilayah kasebut. Saiki kita bakal pitutur marang kowe ngendi panggonan kanggo pindhah menyang nalika sampeyan teka ing kutha Breaking Bad.

omah putih

Ikon Breaking Bad sing ora bisa dibantah, kanggo protagonis minangka titik penting. Kanggo sing ora ngerti seri utawa ora ngetutake, biasane dadi titik ziarah, sing ngganggu sing duwe. Sampeyan kudu ngati-ati, cedhak banget bisa nggawe ora nyaman kanggo pengunjung. Omah lan sakubenge kudu dihargai saka kadohan, nanging pengalamane apik.

Sedulur Pitik

Iku ngendi ing seri Gus camouflaged menehi hasil tamba super kanggo masyarakat ing Advertisement pitik goreng, nanging bener peserta burger. Dheweke duwe penampilan saka seri, jeneng asline Twister, nanging ora ngedol pitik goreng ing menu. Iku ngreksa tandha saka seri, sampeyan bisa ndeleng bab Breaking Bad ngendi panggonan utamané ngormati.

Persimpangan Motel

 

Ora apik banget, nanging ing ngendi Wendy, Kanca Jesse nuduhake kamar ing sawetara bab. Dikenal minangka istana kaca dening kakang ipar Walter. Biasane ngunjungi kanggo pecandu lan perek. Sawetara penggemar pengin tetep ing panggonan iki, liyane liwat.

Reservasi To'hajillee

Tanpa mangu, papan sing kondhang. ngendi Walter lan Jesse diparkir Trailer lan dibangun Lab tamba pisanan. Navajo Indian Reservation, ing seri ana titik penting.

Omahe Jesse Pinkman

Sanalika kahanan mbenakake kanggo salah siji karakter, dheweke pindhah panggonan, panggonan ngendi pihak gedhe dianakaké ing seri. Pira adegan lan pengalaman sing ora tetep ana ing pikirane para penggemar. Tlatah papan panggonane sepi, lan pemilike ora keganggu dening pengunjung.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  New Mexico: sajarah, lokasi, gastronomi, fauna, kutha lan liyane

kantor tuco

Titik paling mbebayani ing kutha, ngendi Tuco nindakake bisnis, karo panganiaya lan extortion, tanpa mangu karakter disengiti ing akeh episode. Numpes ing seri dening Walter, nanging ana ing kasunyatan lan bisa dibukak.

Nalika ing seri kasebut, ana fasad umbah-umbah, ing ruang paling ngisor Walter lan Jesse duwe laboratorium methamphetamine. Ing seri iku kamuflase sampurna kanggo nutupi kapentingan Gus ing produksi kristal biru kang.

Kantor Saul Godman

Pengacara bilai sing digawe muter mati, dumunung ing apa katon kaya komersial, tenan bar Holligan. Ing panggonan iki pamit saka seri digawe dening cast sawijining. Kene sampeyan bisa nongkrong lan duwe dijupuk saka booze ing kantor lawas Saul Goodman kang. Kita bisa ndeleng gilingan viento, nanging tanpa peraga.

Dog House Drive

Ing seri kasebut, Jesse tuku asu panas, ing jagad nyata luwih becik mandheg sedhela lan mangan cemilan. Sanajan ora duwe pengaruh ing papan liya ing seri kasebut, para penggemar ngelingi. Nalika kita lagi ing dalan ngerti panggonan Breaking Bad, iku gampang kanggo nggoleki.

ngumbah mobil

Ing awal iku Panggonan ngendi Walter nekat kanggo proyek kapindho, sanajan seri terus dadi pusat laundering dhuwit tamba.

Ing kasunyatan, panggonan iki katon padha, dilestarekake. Popularitas seri kasebut wis mbantu situs iki akeh, dheweke duwe koleksi foto, uga kemungkinan adol barang-barang saka seri kasebut. Karyawane grapyak lan sopan.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carlsbad Caverns New Mexico USA

omahe hank

Es karakter ana pejabat DEA, uga kakang ipar Walter, sing biasane ana ing pinggiran Albuquerque. Iku bisa katon saka njaba, iku ora gampang kanggo nggoleki, nanging dumunung lan ora ana sing ngalangi supaya katon. Mesthine ing wilayah sing luar biasa kanthi cadangan alam alas Cibola. Fans ngelingi omah iki.

Albuquerque panggonan kanggo ngunjungi

Ora mung amarga saka panggonan apik saka Breaking Bad padha menehi urip kanggo kutha iki, pusat sawijining (Old Town Albuquerque) disebut kutha lawas spektakuler. arsitektur Mexicanized lan Spanyol, njupuk kita ing wektu kolonisasi. Pengalaman nalika ngunjungi malah karo mambu sing ngeterake sampeyan menyang donya Mexican lawas. Kita bakal bisa ngunjungi alun-alun lan San Felipe Neri gereja kolonial sawijining.

Toko kaya bangunan adobe, kanthi lengkungan lan balok, bisa dideleng ing tur, sing ora butuh wektu akeh. Fiesta Ballon Internasional sing dianakaké ing dina Setu lan Minggu ing Oktober dianggep minangka festival balon paling gedhé ing bumi sing patut ditonton.

Kutha iki nduweni panggonan kanggo mangan, nglipur, nglampahi Tetep lan mesthi appreciate lokasi saka seri TV populer kuwi. Sampeyan ngajak sampeyan metu lan ngerti kutha iki yen sampeyan penggemar Breaking Bad supaya ora kantun kesempatan kanggo ndeleng poin sing menehi urip ing karya iki ing ngendi para karakter kasebut tumindak.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah