Kepiye cara ngunjungi Hawkins Institute of Stranger Things?


Kepiye cara ngunjungi Hawkins Institute of Stranger Things? Sanajan wis sawetara wektu wiwit diluncurake, seri Netflix "Stranger Things" sukses sing isih dikenang ing budaya pop. A seri saka misteri disetel ing 80s lan dibintangi 4 bocah-bocah umur sekolah pungkasanipun rumus menang.

Saka Stranger Things lair fenomena sing kita kenal saiki minangka Millie Bobby Brown, salah sawijining aktris enom paling apik ing generasi kita. Mesthi wae, kanthi kabeh iki, isih ana penggemar seri kasebut sing pengin ngerti sawetara lokasi syuting.

Sanajan paling ora ana siji musim anyar Stranger Things samesthine, iku luwih saka bisa ngerti sawetara panggonan apik ngendi acara njupuk Panggonan. Institut Hawkins ing Indiana lan bakal tansah dadi salah siji sing paling apik sing bakal ana cinematographically ing wilahan bumi iki.

Yen sampeyan kepingin weruh carane sampeyan bisa nindakake kanggo ngunjungi lokasi iki, apa sampeyan teka kanggo ngunjungi Amerika Utara utawa manggon ing AS, kita bakal nuduhake sampeyan carane. Sampeyan ana ing panggonan sing bener kanggo ngerti carane sampeyan bisa ndeleng sawetara lokasi paling apik saka seri apik kaya Stranger Things dhewe.

Institut Hawkins

Seri kasebut disetel ing kutha Hawkins, Indiana. Kanggo wong-wong sing ora duwe kawruh geografi Amérika, iku kamungkinan sing lokasi iki ana ing urip nyata, nanging bebener iku ora malah mestine kutha Hawkins ana ing urip nyata.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ngendi ndeleng Bench saka ngendi Forrest Narasi Film?

Akeh lokasi menarik ing kutha Hawkins dhewe ditampilake ing seri kasebut. Salah sijine yaiku papan saka tumindak awal lan saka ngendi kabeh masalah kanggo para protagonis teka: Laboratorium Institut Hawkins, sawijining institusi misterius sing dieksperimen lan ana sing salah banget.

Enclave ilmiah ing kutha Indiana iki mung minangka conto saka pusat riset pertahanan ing taun 80-an nalika perang dingin dadi konstanta nasional. Iku salah siji sing paling striking lan kebak lokasi urip.

Pemandangan njaba lan sing ana ing njero laboratorium pancen nggumunake. Bisa dikandhakake tanpa mangu, sanajan acara kasebut ana ing njaba institut kasebut, ana ing kene asale saka kabeh seri lan musim sabanjure.

Where is the Hawkins Institute in Indiana

Nah, pranyata negara Indiana ora ana hubungane karo syuting Stranger Things. Umume lokasi, kalebu mesthi Hawkins High School, saka kutha cilik ing Atlanta., Georgia ngendi infrastruktur kuna banget wadi.

Khusus kanggo Laboratorium Institut Hawkins, iki minangka rong lokasi sing ana ing Atlanta, Georgia. Eksterior sing disenengi wong-wong sing nonton seri kasebut direkam ing kampus Briarcliff Universitas Emory ing kutha kasebut.

Minangka cuplikan saka njero laboratorium Hawkins Institute, ana rong lokasi syuting sing cukup umum. Sing pertama yaiku Institut Kesehatan Mental ing kampus Universitas Emory dhewe, kanthi luwih akeh ana ing musim pertama Stranger Things.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ngendi ndeleng Bench saka ngendi Forrest Narasi Film?

Salajengipun, sawetara adegan lab liyane difilmake ing studio EUE Screen Gems dhewe sing ana ing Atlanta, Georgia. Nalika sampeyan bisa ndeleng, kanggo ngerti lokasi Stranger Things sampeyan kudu lelungan ing sisih kidul negara ing kutha Atlanta.

Carane ngunjungi lokasi Stranger Things

Kasunyatane yaiku kunjungan menyang siji utawa luwih lokasi sing direkam Stranger Things sederhana. Inggih sampeyan bakal bisa kanggo pindhah ing dhewe utawa Sampeyan bisa tuku paket wisata sing ngijini sampeyan kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti bagean apik saka panggonan apik.

Babagan pisanan sing kudu sampeyan lakoni yaiku menyang kutha Atlanta, salah sawijining sing paling penting ing sisih kidul Amerika Serikat lan ibukutha negara Georgia. Saka ing kono sampeyan mung kudu nyopir mung setengah jam kanggo tekan kutha Stockbridge, Jackson lan East Point.

Yen sampeyan ora pengin pindhah dhewe, goleki online kanggo salah sawijining tur sing dipandu sing bakal menehi wisata lengkap menyang papan sing sampeyan kudu ngerti. Padha cukup populer, supaya sampeyan bisa uga pengin Book sethitik ing advance kanggo konfirmasi.

Apa wae, lokasi ing ngendi salah sawijining seri paling apik ing jaman saiki wis difilmake kasedhiya kanggo sapa wae sing bisa ndeleng. Kampus sing ana ing njaba Hawkins Institute mesthi bisa dideleng, sanajan interior pusat kesehatan mental ora bisa.

Kutha ing Atlanta ing ngendi Stranger Things difilmkan

Nanging kenapa milih kutha Atlanta lan dudu Indiana Asli? Bisa uga ana pertimbangan tambahan, nanging kutha-kutha ing Atlanta kayane wis mandheg. Tur ing lokasi kasebut meh kaya lelungan menyang taun 80-an.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ngendi ndeleng Bench saka ngendi Forrest Narasi Film?

Iki minangka kutha sing sepi, kanthi sawetara wong lan lanskap sing apik banget (conto iki minangka estetika seri kasebut). Nonton Stranger Things bakal bali ing wektu lan ora ana papan sing luwih apik tinimbang ing kutha-kutha Atlanta sing dadi lokasi seri kasebut..

Kanggo tur kutha sing dipandu lan papan sing pengin dideleng kabeh penggemar, Civitatis minangka salah sawijining perusahaan sing nawakake wisata. Kita nyebutake mung minangka conto layanan sing bisa dipikolehi saben sampeyan arep ngunjungi Stranger Things ing Georgia.

Salah siji saka seri paling apik ing sajarah?

Iku prakara kontroversial. Sing paling enom nganggep kaya ngono, dene sing luwih tuwa ora mikir kaya ngono. Kanthi kabeh lan iki, ora ana keraguan manawa Stranger Things bakal mudhun ing sejarah. Nyilem menyang dicokot.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah