Carane ngunjungi Arlington National Cemetery


Carane ngunjungi Arlington National Cemetery? Ing donya ana kuburan sing penting banget utawa showiness. Ing Amerika Serikat, Pemakaman Nasional Arlington meh dadi lambang negara amarga pentinge wong-wong sing ana ing urip lan sing saiki ngaso ing njero lemah.

Pati tansah tragis kanggo wong sing ditresnani, nanging papan iki ngrayakake urip wong sing nduweni kinerja sing luar biasa kanggo bangsa. Begjanipun, iku bisa kanggo ngunjungi lan ndeleng tangan pisanan salah siji panggonan paling penting ing negara lintang lan loreng.

Dolan maring Arlington Cemetery

Napa ngunjungi papan sing kaya pemakaman? Inggih, amarga iku panggonan sing luwih saka kuburan prasaja. Iki minangka kuburan paling gedhe ing donya sing dumunung ing ibukutha Amerika Serikat sing cedhak banget karo monumen liyane ing National Mall.

Wiwitane kuburan sipil, nanging saiki dadi kuburan militer. Wis akeh digambarake dening kamera Hollywood lan saben taun nampa jutaan turis. Ing kene ana saka presiden, liwat astronot, prajurit sing tiwas ing pirang-pirang perang Amerika lan makam prajurit sing ora dingerteni.

Iku cukup kamungkinan sing tanpa ngerti iku sampeyan wis ndeleng gambar saka panggonan. Situs ijo kanthi baris makam sing pancene katon ora ana watese, ing ngendi luwih saka 400 ewu wong sing wis menehi urip kanggo Amerika Serikat.. Arlington National Cemetery ana ing memori kolektif saka akeh wong.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ing endi bruce lee dikubur?

Tur ing Arlington National Cemetery

Babagan pisanan sing kudu dingerteni yaiku mlebu ing Pemakaman Arlington gratis. Malah nyoba kanggo pasar income bisa dianggep minangka angkara militèr serius punishable dening hukum.

Iki mbukak saben dina saben taun, mung jam mlebu pengunjung beda-beda gumantung karo wektu taun nalika dibukak. Umumé, pengunjung bisa pindhah saka 8:00 kanggo 7:00. senajan saka Oktober nganti Maret suda nganti jam 5:00.

Inggih, sampeyan bakal bisa menyang kuburan dhewe nggunakake sistem transportasi umum kutha. Dadi kutha kaya Washington sing nampa akeh turis sajrone taun, sampeyan bakal bisa ndeleng pratandha saka papan sejarah bangsa ing endi wae.

Ing sisih liya, ana uga wisata sing diatur sacara periodik lan njupuk akeh wong kanggo ndeleng mung sawetara titik paling penting ing kuburan. Ngerti ing makam sajarah cocog lan ndeleng owah-owahan saka njaga bisa njupuk sethitik liwat jam.

Nanging, kanggo ngerti apa ing Arlington National Monument lan Cemetery, sampeyan kudu nglampahi sethitik liyane wektu. Iki minangka papan kanggo ngurmati sejarah, mula sampeyan kudu ngajeni sanajan sampeyan dadi pengunjung.

Sampeyan kudu ngerti babagan Arlington National Cemetery

Originally dikembangake ing taun 1802, Arlington Cemetery dimaksudake minangka kuburan pribadi nanging ing pirang-pirang taun wiwit dadi omah pribadi sing apik ing urip Amerika.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Washington: Sejarah, gendera, populasi, gastronomi, lan liya-liyane

Wiwit taun 1864, kuburan kasebut diterusake menyang negara kanggo digunakake minangka kuburan kanggo prajurit Perang Sipil Amerika. En la historia también hay registros de intentos de construcción de un Monumen Washington e incluso como una plantación de esclavos cualquiera.

Kanggo sawetara wektu digunakake minangka barak militèr lan sawise ngilangi perbudakan ing negara kasebut dadi omah kanggo akeh budak sing entuk kamardikan. Ing njero kuburan ana omah bersejarah sing dilestarekake minangka pangeling-eling ing jaman kasebut lan gampang diakses dening masyarakat.

omah akrab iki minangka omah Arlington misuwur wis dadi panggonan Robert E. Lee. Kabeh tanah iki asline dadi kagungane. Mulane, nambahake nilai sejarah sing luwih akeh kanggo tur sing ditindakake liwat kabeh fasilitas kuburan.

Senadyan papan iki minangka panggonan sajarah nasional lan anané pengunjung luwih saka kabeneran, paling ora ana 20 nganti 30 ritual panguburan saben dina. Iki minangka kuburan aktif ing ngendi militer AS bisa dikubur nalika tiwas.

Apa kanggo ndeleng ing Arlington Cemetery

ganti upacara penjaga kuburan arlington

Temtu salah siji saka iku paling striking kanggo ndeleng ing kuburan punika ganti upacara jaga. Iki kedadeyan sapisan saben jam (sanajan ing periode saka April nganti September kedadeyan saben setengah jam).

Kunjungan menyang Makam Prajurit Ora Dikenal, sing ngurmati para martir sing gugur ing kabeh perang Amerika lan sing ora tau diidentifikasi, penting. Kajaba iku, iku bisa kanggo ndeleng kuburan prajurit sing tilar donya ing Perang Donya I lan II, uga Vietnam, Irak lan Afghanistan.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Amerika Serikat Capitol

Sampeyan uga bisa ndeleng makam sawetara presiden AS, antarane kang John F. Kennedy stands metu. Ing sacedhake, geni sing diobong bojone Jacqueline nalika tiwas isih murub. Nyatane, akeh sedulur Kennedy sing dikubur ing papan iki.

Petinju misuwur Joe Louis lan malah para astronot sing tiwas ing kacilakan Challenger sing tragis duwe papan ngaso ing Arlington Cemetery. Arlington House kasebut uga bisa dibukak dening sapa wae sing pengin.

Arep ing dina pengetan? Mesthi ya. Sajrone Memorial Day lan Veterans Day, akeh pengunjung kumpul ing sacedhake amfiteater memorial. Iku tumindak ayu kang presiden Amerika Serikat meh tansah tindak. A kuburan ora panggonan paling turis ing donya, nanging Arlington.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah