Kepiye carane ndeleng omahe Walter White?


Kepiye carane ndeleng omahe Walter White? Kanggo akeh omah ora luwih saka papan inanimate utawa papan kanggo film, ing kasus penggemar sejati, iki cendhak banget. Nyatane, macem-macem set bisa nyemplungake pamirsa ing film utawa seri. Sing terakhir yaiku apa sing kedadeyan karo omah Walter White, karakter utama saka seri Braking Bad.

Yen sampeyan penggemar lan duwe kesempatan, ing kene kita bakal nerangake carane ndeleng omah kulawarga Putih lan kanthi cara iki sampeyan bisa nyinaoni wektu sing sensasional. Dina iki sampeyan bisa mlaku ing dalan sing padha lan ngrasakake kasenengan dadi bagian saka fenomena Braking Bad.

Ing endi Gedung Putih sejatine?

Ing seri, Walter lan garwane Skyler sanalika padha nikah padha tuku panggonan ing 308 Negra Arroyo Lane ing Albuquerque. Nanging alamat iki ora liya mung penemuan, lokasi nyata 3828 Piermont Drive ing kutha padha ing negara New Mexico.

Penampilan pisanan omah iki minangka set kanggo syuting Breaking Bad persis ing episode pilot, sing ditayangke tanggal 20 Januari 2008. Cara nglalekake adegan nalika Walter wiwit ulang tahun kaping 50 kanthi nindakake latihan ing ngarep pengakuan minangka peneliti pinunjul.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Where kanggo nemokake omah Jesse Pinkman ing Albuquerque

Minangka pusat saka seri kasebut, Gedung Putih bakal dadi pusat emosi maneh, kanggo para protagonis lan para pamirsa, ing bab pungkasan. Bab "Feline", nomer 62 saka kabeh plot, ora mung ngilangi seri nanging uga nggantosi pungkasan ngendi kita bakal weruh omah iki.

Gedung Putih: luwih saka mung lokasi

Nanging luwih saka omah sing prasaja, papan iki digunakake dening direktur kanggo ngrancang lingkungan sing nuduhake frustasi lan bosen karakter. Dadi Gedung Putih ora mung payon ing tembok lan pojokan kanggo ndhelikake bathi saka dodolan obat.. Luwih akeh.

Ing kene sampeyan bisa ngerteni stagnasi sing dirasakake dening Walter lan kepiye kekurangan pangertèn transenden. Sajrone mangsa pisanan, sampeyan bisa njelajah perasaan iki nalika sampeyan nemokake omah dhewe, contone nalika pemanas banyu pecah.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah