Quantcast

Kepiye cara entuk gelar Sekolah Tinggi ing Amerika Serikat?


Kepiye cara entuk gelar Sekolah Tinggi ing Amerika Serikat? Nindakake pasinaon ing Amerika Serikat minangka impen Amerika, lan ora kurang amarga Amerika Serikat dadi peringkat nomer 7 kanthi sistem pendhidhikan paling apik ing saindenging jagad. Entuk sertifikat gelar pra-universitas utawa baccalaureate bakal mbukak lawang kanggo pendidikan internasional ing universitas paling bergengsi.

Ing jaman saiki, sinau SMA minangka wong manca luwih akeh sederhana saka sampeyan bisa mbayangno. Negara iki nawakake kabeh siswa macem-macem institusi, layanan lan kurikulum kanggo kabeh jinis siswa. Yen sampeyan dadi atlit, sampeyan bisa nambah kasempatan sinau ing negara sing nandur modal dhuwit akeh ing wilayah iki.

Kabeh pusat sinau iki lengkap banget lan nyukupi kabeh kabutuhan siswa, karo akeh lapangan kanggo olahraga beda, kang bal-balan lan basket ngadeg metu, lapangan tenis lan dayung, area blumbang dijamin kanggo swimmers Panjenengan.

Nanging ora kabeh, kanggo para pecinta sastra lan teater, kompleks kasebut duwe amphitheater lan ruangan ngrungokake lan papan kanggo biologi lan otomatisasi kantor kanggo para pecinta ilmu. Temokake tips paling apik kanggo sinau ing Amerika Serikat.

sekolah menengah amerika

Sadurunge miwiti karo tips lan syarat kanggo diakoni saka jinis iki, iku penting kanggo ngerti ing cara dhasar carane sistem sekolah ing negara iki. Istilah "Sekolah Tinggi" nuduhake pendidikan pra-universitas pungkasan sing kalebu taun-taun pungkasan sing biasane diakoni dening penutur Spanyol minangka sekolah menengah. Iki dumadi saka papat sekolah sing dipérang dadi:

  • Kelas sanga: Dikenal ing antarane siswa minangka "Freshman"
  • Kelas sepuluh: Dheweke dikenal minangka "Sophomore"
  • Kelas sewelas: Iku pendidikan "Junior" saka sistem pendidikan iki
  • Kelas rolas: Iki minangka kelas pungkasan sekolah lan dikenal kanthi jeneng "Senior"
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kepiye cara ngunjungi toko King of Cake?

Pendidikan SMA cukup nuntut kanthi macem-macem subjek sing beda-beda gumantung saka institusi lan program sekolah. Umume mata pelajaran wajib sing ditawakake institusi kasebut yaiku: Matematika, Ilmu Pengetahuan lan Ilmu Sosial. Mata pelajaran liyane ing bidang ilmiah kayata: Biologi, Kimia lan Fisika.

Ing bidang matématika, kurikulum tetep maneka warna, kanthi kursus-kursus sing penting kanggo siswa: Pra/aljabar, Aljabar tingkat XNUMX, Aljabar tingkat ll, Geometri lan Trigonometri. Kursus Matematika kanggo Tingkat Lanjut Internasional dipérang kaya ing ngisor iki: Pra/Kalkulus, Kalkulus, Statistik, lan Matematika Diskrit.

Subyek opsional

Ing patang taun sing langgeng proses saka Sekolah Menengah sampeyan kudu njupuk kursus wajib ing basa Inggris utawa basa. ugi ana mata pelajaran ing sistem kurikulum sing bisa dipilih kanthi bebas, subjek kasedhiya gumantung saka pusat pendidikan: Ilmu apa kesehatan, forensik lan lingkungan, Geologi, Anatomi lan Astronomi.

Subyek sing ana gandhengane karo bidang sastra lan basa uga kalebu: jurnalisme dhasar, debat lan pidato umum, basa, sastra lan tulisan, teater teknis lan praktis. Ing bidang Ilmu Sosial, mata pelajaran sing beda-beda biasane diwulangake, diatur ing rong semester sajrone taun sekolah, yaiku: Pemerintah lan Ekonomi.

Subjek opsional liyane sing ana ing wilayah iki yaiku sing ana gandhengane karo Sejarah Umum Amerika Serikat lan jagad iki. Wilayah opsional liyane yaiku subyek Hukum, sing dipérang dadi kursus kayata hukum internasional, institusi lan pidana.

Uga Subjek sing ana gandhengane karo pendidikan kesehatan, pendidikan jasmani, pendidikan lingkungan lan teologi (luwih saka apa wae ing universitas swasta) penting. Subyek sing mulang sepindah dhasar, pendidikan seksual, pendidikan supaya ora nggunakake obat-obatan, rokok lan alkohol.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Carane nyebrang Kali Mississippi?

mata pelajaran ekstrakurikuler

Ngluwihi kabeh mata pelajaran opsional utawa wajib, Amerika Serikat minangka promotor utama bakat ngluwihi sekolah, kanthi mata pelajaran kurikulum sing beda-beda sing bisa ngembangake barang-barang pribadi sing kalebu saka musik, teknologi, ilmiah, seni, nganti praktis lan olahraga.

prakara iki Dheweke ditawakake ing bentuk klub, asosiasi lan tim sing bisa bersaing karo sekolah nasional liyane lan malah paling pinunjul ing kompetisi internasional.. Mata pelajaran kasebut yaiku: Teater, Sepak Bola, Basket, Baseball, Sepak Bola Amerika, Nyanyi, Bioskop lan Teater, Jurnalisme, Seni lan Biologi.

Syarat kanggo sinau ing Amerika Serikat

Ingkang utama yaiku sampeyan duwe paspor kanthi lengkap, kanthi validitas paling sethithik 6 sasi lan 5 kaca kasedhiya. Kajaba iku, ing Amerika Serikat ana watesan sing nyatakake yen siswa sing mlebu sinau ing fasilitas kasebut ora bisa mlaku ing negara sing dilarang: Iran, Libya lan Sudan.

  • Riwayat medis lan riwayat vaksinasi penting sing paling anyar
  • Asuransi medis pribadi, sayangé lan ora kaya universitas sing kalebu asuransi, Sekolah Menengah ora duwe hak istimewa kasebut
  • Bukti solvency ekonomi siswa: Penting yen wakil sampeyan duwe akun bank ing negara kasebut lan nuduhake manawa dheweke bisa mbiayai urip lan sinau sampeyan ing Amerika Serikat.
  • Sampeyan kudu ndhaptar program siswa Sistem Informasi Pengunjung, syarat wajib kanggo akeh sekolah
  • Surat lan dokumen sing beda-beda ing basa Inggris kanthi informasi pribadhi siswa, rekaman akademik sing paling anyar lan luwih apik kanthi layang prilaku sing apik lan nilai sing apik, uga surat sing nerangake alasan sekolah.
  • Sampeyan kudu njupuk tes sing beda-beda kayata tes matematika SAT lan TOEFL, ujian sing ngukur tingkat basa Inggris sampeyan.
  • Sampeyan kudu njaluk formulir DS-158 lan l-20 kanggo entuk visa pelajar
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Endi kuburane Elvis?

Rating

Sistem Grading uga beda kanggo saben subjek, kanthi karakteristik ing ngisor iki:

  • Partisipasi ing kelas uga diatur ing sistem biji pungkasan.
  • Ujian dianakake ing tengah-tengah sekolah
  • Kuis pop uga umum banget ing negara iki.
  • Assessment praktis kayata monograf riset ing periode sinau lan uga laporan laboratorium
  • Ujian akhir gedhe dianakake ing kelas pungkasan


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah