C2B (Konsumen kanggo Bisnis): Apa iku?, Karakteristik lan liya-liyane

El C2B, minangka jinis perdagangan elektronik utawa model bisnis, fokus saka konsumen menyang perusahaan. Ing endi pangguna utawa konsumen sing netepake kondisi negosiasi lan perusahaan sing ngevaluasi ditampa lan transaksi. Kiriman iki nuduhake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan topik iki.

Apa C2B?

C2B, cocog karo akronim Inggris "Konsumen kanggo Bisnis", sing diterjemahake menyang Spanyol, bisa diarani "Konsumen kanggo Bisnis". C2B, ing lingkungan khusus sing gegayutan karo pengamatan lan perbandingan pasar, bebarengan karo Prilaku konsumen utawa pangguna, disebut marketing. Iku nglakokake allusion menyang model bisnis, ing ngendi pangguna minangka wong sing nemtokake biaya sing bakal ditindakake perusahaan.

Tegese konsumen yaiku sing netepake posisi lan status negosiasi. Ing ngendi, saben wektu, umpamane, pangguna ngira utawa ngevaluasi pengalaman nalika tuku produk. Dheweke nggawe panemune babagan iki lan ing wektu sing padha, dheweke nindakake marang sing ngatur artikel kasebut, iki nduweni relevansi gedhe lan kemungkinan entuk manfaat. Duwe kamungkinan saliyane nggawe kontak sing tepat karo pangguna.

Pendekatan lan Evolusi C2B

Pendekatan, pendekatan utawa orientasi saka C2B, wis pembangunan, évolusi lan kemajuan ing wektu sing mekanisme diprodhuksi dening kedhaftar tambah. Liwat macem-macem situs sing dikelola online, ing ngisor iki bisa diarani minangka conto:

  • Media sosial.
  • Macem-macem kaca web.
  • Item iklan web, kayata Google Adsense.
  • Video.
  • Blog.
  • Platform sing nangani mode afiliasi utawa langganan. Conto kasebut yaiku Amazon.
  • Podcast file multimedia, antarane liyane.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa Trade Exchange?, Karakteristik lan liyane

Pendekatan C2B

C2B kalebu apa?

model utawa C2B eCommerce, duwe dhasar lan fokus kanggo nawakake barang, produk utawa layanan sing, ing sisih liya, organisasi sing beda-beda ngarepake bakal dipikolehi. Duwe kasedhiyan kanggo rembugan lan tuku kuwi.

Kepiye Operasi C2B?

Operasi C2B ditindakake kanthi cara ing ngisor iki:

  • Pangguna utawa Konsumen: Pangguna ing perdagangan elektronik yaiku kabeh wong sing duwe kekhasan duwe apa sing ditawakake. Kang bisa dadi apik utawa layanan lan ing siji sing nggawe model bisnis elektronik.
  • Negosiasi utawa Transaksi: Minangka model C2B, transaksi iku kabeh sing bisa ditindakake mung liwat perantara.
  • Perantara: Iki minangka komponen kunci, transendental lan nemtokake, amarga iku sing nggawe hubungan antarane organisasi sing mbutuhake barang utawa layanan lan wong.

Ciri umum

Karakteristik umum sing ngenali model kasebut C2B Padha ing ngisor iki:

  • Iki adhedhasar rembugan sing digawe dening pangguna dhewe, ing ngendi saliyane ngasilake transaksi, dheweke uga nggawe larangan. Sing biasane ditindakake dening organisasi nalika menehi proposal kanggo barang utawa layanan.
  • Dagang lan strategi ditindakake kanthi cara sing gampang, amarga mung komputer sing dibutuhake. Kinerja, lunak apik, sistem printing lan iku. Sing Sejatine dina iki soko sing bisa duwe ing sembarang omah.
  • Pangguna online nduweni kekuwatan kanggo menehi akeh tawaran sing dikarepake, miturut kahanan sing ditetepake lan, ing sisih liya, organisasi sing bakal nggawe keputusan kanggo nampa utawa ora.
  • Strategi gedhe kasebut lair kanthi Internet, sing, minangka bidirectional, nduweni fasilitas kanggo nyambungake karo akeh klompok individu ing wektu sing padha. Nambah hubungan antarane klien lan organisasi.
  • Pengurangan jumlah dhuwur sing ana gandhengane karo teknologi, amarga meh kabeh wong duwe akses menyang teknologi kasebut. Apa sing ora ana ing jaman kepungkur, uga ora diyakini yen bisa dadi cepet.
  • Interaksi sing luar biasa digawe dening pangguna, sing nambah ijol-ijolan lan bisnis utawa transaksi antarane pangguna lan organisasi.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Perdagangan Eceran: Apa iku?, Jinis, Pentinge lan liya-liyane

Kaluwihan lan kekurangan

Antarane kaluwihan utama saka C2B, ing ngisor iki ditemokake:

  • Interrelation adhedhasar nganyari informatif.
  • Entri menyang macem-macem jinis pakar pasar ing saben wilayah.
  • Reputasi lan pertimbangan.
  • Akses menyang kesempatan transaksi gedhe.
  • Tambah ing pangguna wareg.
  • Ngurangi biaya sing ana gandhengane karo alat tulis normal perusahaan.
  • Akses menyang rembugan karo pasar internasional beda.
  • Konsolidasi pranala.

Ing sisih liya, ana kekurangan C2B, sing sanajan sithik banget, nanging isih ana, yaiku:

  • Kompetisi pancet saka konsumen liyane, dadi perjuangan pancet kanggo permanence, reputasi lan solidity.
  • Kadhangkala bisa duwe tingkat kesulitan, komplikasi, masalah utawa ora nyaman.

Conto Perusahaan C2B

Sawetara conto perusahaan C2B, saiki ana ing pasar, sing katon saben dina yaiku:

  • klompok munggah
  • masyarakat
  • agropool
  • Priceline
  • Tommy Hilfiger
  • L'Bel
  • Amazon
  • Costco
  • Bershka

L'Bel C2B

Tegese Terminologi sing biasane digunakake ing Perdagangan Elektronik?

Nalika nggawe jinis perdagangan elektronik, penting kanggo njlentrehake istilah utawa unsur tartamtu supaya bisa ngerti macem-macem makna. Iki yaiku:

  • Bisnis, sing ing basa Spanyol tegese "perusahaan", diidentifikasi kanthi huruf "B". Sing nuduhake yen ana perusahaan ing transaksi kasebut.
  • Consumer o customer, sing ing basa Spanyol tegese "Klien Akhir", diidentifikasi kanthi huruf "C". Nemtokake manawa artikel utawa layanan sing diwenehake kanggo pangguna pungkasan.
  • administrasi, sing ing basa Spanyol tegese "Administrasi", diidentifikasi kanthi huruf "A". Iki nyebabake kasunyatan manawa transaksi kasebut kalebu entitas pemerintah utawa Administrasi Umum.
  • investor, sing ing basa Spanyol tegese "Investor", diidentifikasi kanthi huruf "I". Njlèntrèhaké transaksi fokus dening investor.
  • karyawan, sing ing basa Spanyol tegese "Karyawan", diidentifikasi kanthi huruf "E". Nuduhake yen karyawan organisasi melu rembugan.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Pentinge Perdagangan Internasional lan Luar Negeri

Jinis-jinis Perdagangan Elektronik ing Pasar Online

Sawise nampilake terminologi sing digunakake ing perdagangan elektronik, bisa digambarake kanthi jelas model bisnis e-commerce utama sing ana ing pasar online, yaiku:

Saka Perusahaan

Miwiti perusahaan transaksi ing ngisor iki ditindakake:

"B2C", Bisnis kanggo Konsumen

Iki minangka sing paling umum ing kabeh jinis perdagangan elektronik. Negosiasi kasebut ditindakake saka perusahaan menyang konsumen. Transaksi ditondoi dening kang digawa metu liwat web, nyediakake a Stabilitas ekonomi rampung duwe bathi.

"B2B", Business to Business

Negosiasi kasebut ditindakake saka siji perusahaan menyang perusahaan liyane, pancen biasa banget lan efektif.

"B2E", Bisnis kanggo Karyawan

Jinis e-commerce iki ditindakake liwat bisnis menyang karyawan. Dadi transaksi normal ing perusahaan kasebut sing cenderung menehi karyawan macem-macem barang, barang utawa layanan kanthi sawetara jinis diskon utawa penawaran khusus.

"B2A", Bisnis kanggo Administrasi

Ing kasus iki, negosiasi ditindakake saka perusahaan menyang Administrasi Umum.

"B2I", Bisnis kanggo Investor

Hubungan dagang elektronik yaiku saka perusahaan menyang investor. Dadi perusahaan sing nawakake kanggo investor.

Saka Konsumen

Saka konsumen, negosiasi ing ngisor iki ditampilake:

"C2B", Konsumen kanggo Bisnis

Jenis negosiasi iki mbokmenawa ora biasa lan kedadeyan saka klien utawa konsumen menyang perusahaan. Tegese konsumen sing ngusulake tawaran menyang perusahaan.

"C2C", Konsumen kanggo Konsumen

Hubungan transaksi antarane klien. Yaiku, konsumen nawakake barang, nyetel biaya lan konsumen liyane tuku.

Saka Administrasi Umum

Miwiti saka Administrasi Umum yaiku transaksi ing ngisor iki:

"A2C", Administrasi kanggo Konsumen

Ing jinis iki, negosiasi ditindakake saka Administrasi Umum menyang konsumen. Panggunaan kasebut saben dina, contone, nalika konsumen kudu mbayar jumlah sing ana gandhengane karo paukuman.

"A2B", Administrasi kanggo Bisnis

Ing kasus iki, hubungan perdagangan elektronik ditindakake saka Administrasi Umum menyang perusahaan. Panggunaan kasebut normal nalika pangguna kudu mbayar pajak utawa tanggung jawab utawa panjaluk liyane.



Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah