Quantcast

Brokoli Penasaran

Nalika nerangake mangan sayuran, umume bocah-bocah kerut pasuryan lan uga akeh wong diwasa liyane, nanging saiki kita nuduhake sampeyan brokoli penasaran, Sayuran sing bentuke wit sing bakal ngganti cara sampeyan mangan kanthi radikal, yen sampeyan ngerti kabeh babagan iki.

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing njaga awak lan seneng njaga gaya fitness, luwih becik sampeyan ngerti rasa penasaran brokoli, amarga panganan iki digawe saka banyu lan komposisine duwe efek kenyang, supaya sampeyan ora perlu jumlah gedhe kanggo aran wareg.

Penasaran brokoli: Sayuran sing nggampangake pencernaan

Suwe-suwe kita didol crita yen brokoli minangka sayuran sing ngandhut rasa sing ora enak, lan luwih becik dijauhake saka kita amarga ora pantes dikorbanake mangan, amarga mung sawetara nutrisi sing bisa ditindakake. bisa mbantu kita. nyumbang.

Ing film-film Hollywood, umume ndeleng bocah-bocah nyoba mangan sayuran sing bentuke wit-witan cilik, kaya-kaya iki minangka paukuman, utawa upaya ekstra sing kudu ditindakake kanggo nyukupi awake dhewe, banjur mbalekake apa sing wis dipangan amarga ora bisa. tahan rasa ora enak.

Nanging ora ana sing luwih saka bebener, amarga wis ditampilake, sanajan bener, ambune sayuran iki nalika masak mesthi ora nyenengake, lan iki amarga ngandhut belerang; nanging iki trifle nalika mriksa kabeh keuntungan sing bisa nggawa kita nalika kita ngonsumsi brokoli.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kenapa apel bisa ngambang?

Para detractors saka wit-witan cilik iki argue yen kita kasebut, ngemot belerang bisa ngganggu panyerepan yodium; Nanging, ana liyane keuntungan sing komponen liyane sing wis kanggo kredit sawijining, kayata vitamin C lan K, wesi, seng, kalsium, asam folat lan antioksidan, nyedhiyani awak kita.

Yen kabeh sing wis kasebut nganti saiki durung nggawe sampeyan yakin, ana rasa penasaran liyane babagan brokoli sing bakal ketemu lan ngluwihi pangarepan sampeyan.

Manfaat brokoli

Sanajan wis tau dianggep sayuran iki bisa mbebayani kanggo awak manungsa amarga jumlah belerang sing dikandung, Organisasi Kesehatan Dunia wis nuduhake yen iki minangka panganan super sing menehi keuntungan gedhe amarga akeh komponen.

Surak-surak

Antarane akeh curiosities brokoli kita bisa sebutno sing sayur-sayuran sehat iki nduweni kemampuan kanggo kolaborasi ing produksi serotonin lan dopamin, supaya swasana ati bakal tansah ing sawijining puncak; Rekomendasi utama yaiku sampeyan nggunakake sawise nindakake rutinitas olahraga saben dina, supaya bisa ngoptimalake.

pamit kanggo kanker

Kaprigelan liyane saka brokoli yaiku sayuran iki nduweni zat fotokimia kredit sing nduweni kemampuan kanggo ngasilake enzim sing ngrusak karsinogen. Ora kaget, Federasi Jantung Spanyol, luwih dikenal kanthi akronim minangka FEC, nyaranake konsumsi ing diet bocah lan wong diwasa, amarga amarga komponen sing wis kasebut ing bagean sadurunge, vitamin C lan K, wesi, seng , kalsium. , asam folat lan antioksidan sing becik kanggo kesehatan jantung.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kenapa jahe nyengat?

curiosities-saka-brokoli-2

sesanti luwih

Miturut studi sing ditindakake ing Unit Riset Ophthalmological Spanyol, disimpulake manawa mupangat sing bisa ditindakake kanggo penglihatan kita minangka salah sawijining rasa penasaran brokoli, amarga konsumsi bisa nambah kepadatan pigmen makula mripat nganti 30 persen. .mripat; Iki tegese ing tembung prasaja, iku banget nyuda efek degenerative sing radiation solar bisa nimbulaké ing mripat.

rambute kuwat lan silky

Wis pirang-pirang abad wong, utamane wanita, pengin nuduhake rambut sing sehat, kuwat lan sutra, sing ora dingerteni yaiku dheweke duwe solusi ing telapak tangan. Salah sawijining kaprigelan brokoli yaiku panganan iki nguatake rambut saka oyod, supaya tetep sehat lan sampeyan bisa nuduhake rambut sing apik lan sehat.

Anti-inflamasi lan Antioksidan

Iki minangka rong sifat sing penting banget kanggo kesehatan awak, sing pertama ngidini kita nikmati pencernaan sing apik, amarga senyawa belerang sing sadurunge dianggep beboyo kanggo wong; lan kaloro amarga padha duwe efek protèktif ing jaringan ginjel kita, nggampangake fungsi ginjel.

Antiviral lan Antibakteri

Saliyane kabeh rasa penasaran brokoli sing wis kasebut sadurunge, sayuran iki uga duwe sulforaphane, agen kimia sing nduweni sifat ngganggu macem-macem proses seluler, uga nyegah replikasi SARS-Co-2 sing luwih dikenal minangka Covid.

langka liyane

Kaya sing wis kasebut ing wiwitan artikel iki, akeh wong sing ora seneng brokoli amarga ambune sayuran iki, sing asale saka belerang lan liya-liyane. mineral sing wis

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa Wortel Apik kanggo Mripat?

Kaprigelan liyane saka brokoli yaiku bentuke fraktal, saengga meh padha karo sawetara organ manungsa, kayata bronkus lan neuron, lan liya-liyane.

Brokoli asale luwih saka sewu taun kepungkur, nalika para petani ing wektu iku nyiptakake saka kubis liar; lan wiwit saiki, ora mandheg diprodhuksi lan dikonsumsi, njupuk kauntungan saka saben sifat sing akeh kanggo fungsi awak sing bener.

Senajan akeh wong mung nggunakake wit-witan ijo cilik supaya bisa gampang dikenali, gagang uga ngemot sifat sing padha, lan sup sing paling populer ing Portugal minangka salah sawijining sing paling migunani kanggo awak kita.

Uga wis dituduhake manawa batang iki minangka panganan super kanggo kewan sing ngonsumsi sampah, kayata pitik, babi, lan liya-liyane.

Amarga isi serat sing dhuwur, spesialis ing lapangan nyaranake konsumsi supaya kulit sehat lan gembur.

Saiki sampeyan ngerti rasa penasaran brokoli, aja mandheg ngonsumsi.

https://www.youtube.com/watch?v=Kvrbz-2Ix1k


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah