Biografi Carlos Vives, ngerti sapa dheweke

Penyanyi, komposer, aktor lan pengusaha Kolombia, Carlos Vives, minangka salah sawijining seniman paling misuwur ing negara Amerika Selatan iki, promotor musik Latin lan Kolombia, mula kita ngajak sampeyan ngerti Biografi Carlos Vives, pemenang Grammy Latin. amarga dadi pionir swara gabungan anyar musik Kolombia kanthi pop lan rock.

Biografi Carlos Vives

Carlos Alberto Vives Restrepo, lair ing kutha Santa Marta, Departemen Magdalena, Kolombia, tanggal 7 Agustus 1961, putra saka Luis Aurelio Vives lan Aracely Flore Restrepo. Dheweke duwe telu sedulur: Luis Francisco, Juan Enrique lan aktor samarian Guillermo Vives. Dheweke sinau ing Ateneo Moderno de Santa Marta lan sekolah menengah ing Colegio Hispanoamericano Conde Azares.

Darmabakti kanggo musik wiwit cilik, bapake seneng putrane sing nyanyi ing kumpul kulawarga, saliyane kanggo bantuan imam ing ngumpulake dhuwit kanggo pasamuwan singing ing umum, kang uga toured kutha asalé karo gitar singing ngendi wae lan Entuk dhuwit.

Nalika umur 12 taun, dheweke lunga menyang Bogotá karo kulawargane, ing kana dheweke wiwit ngrungokake musik rock, lan ndeleng kaya apa pemandangan musik kutha kasebut, wiwit cilik dheweke wis tampil ing sawetara bar lan kafe. Ing taun 1980, nalika umur 20 taun, dheweke sinau babagan pariwara ing Universitas Jorge Tadeo Lozano, sinau sing diganti karo Sekolah Seni Dramatik, dheweke entuk spesialisasi ing produksi televisi, rong taun sabanjure dheweke diarani kerja ing sinetron. opera " Tiempo sin Huella" ing karakter Julián, pemimpi enom sing pengin dadi artis.

Kanthi interpretasi kasebut, dheweke diakoni sacara nasional ing negarane. Nalika iku, dheweke dadi tokoh liyane ing miniseri, novel lan iklan televisi. Ing taun candhake dheweke nggarap proyek Little Giants, ing ngendi dheweke duwe kesempatan kanggo nggarap akeh bocah minangka presenter, ing ngendi dheweke main, nyanyi, nari, nggawe plot lan crita, lan uga sinau nggunakake teknik layar.

Ing taun 1984 dheweke diwenehi karakter ing novel "El Faraón" ing ngendi dheweke main bareng karo Nelly Moreno, Lucero Gómez lan Clemencia de Santos, ing taun 1985 telenovela "Tuyo es mi Corazón" digarap karo Amparo Grisales, Jimmie Bernal lan Matilde Suescún. Tokoh utama sing nomer telu yaiku ing novel "Gallito Ramírez", ing ngendi dheweke main minangka pemuda saka desa sing ngimpi dadi petinju sing apik, ing novel iki dheweke kerja bareng karo Margarita Rosa de Francisco, sing taun-taun sabanjure bakal dadi garwane pisanan.

Biografi Carlos Vives

Karakter Gallito Ramírez iki nggawa dheweke menyang panggung internasional, utamane ing negara kaya Puerto Rico lan Amerika Serikat. Kanggo taun kasebut, dheweke wiwit nggawe rekaman album pertama sing diarani "Outside and inside" ing produksi Kuba Ricardo Acosta. Dheweke diundang menyang Puerto Rico kanggo nggawe novel "Tormento" ing ngendi penyanyi Chayanne uga bakal tumindak, miturut arahan saka Venezuelan Román Chalbaud sing misuwur.

Ing taun 1986, dheweke ngrekam album nomer loro "Sampeyan ora bakal bisa lolos saka aku" bebarengan karo Kuba Jorge Luis Piloto, lan dinominasiake kanggo sawetara penghargaan Lo Nuestro ing taun 1987, menang saka artis wahyu taun iki. Kanthi cara sing padha, dheweke menangake penghargaan Stereo Tempo ing taun 1988 ing Puerto Rico lan penghargaan Too Much ing Miami, sing dianggep minangka salah sawijining penghargaan paling penting ing musik. Novel-novel liyane sing dirawuhi ing dasawarsa 1980 iki yaiku:

  • La Otra: taun 1988 bebarengan karo Claribel Medina lan Giselle Blondet, laguné "No podras escape de mi" saka album kapindho minangka tema utama novel kasebut.
  • Presentasi ing program Espectaculares JES ing ngendi dheweke nyanyi lagu-lagu sing paling penting nganti saiki.
  • La Conciencia de Lucía: miniseri taun 1989 bebarengan karo Giselle Blondet.
  • Dheweke bali menyang Kolombia ing taun 1989 lan mbintangi novel RTI Loca Pasión bebarengan karo Marcela Agudelo lan Juan Carlos Arango.
  • Album kaping telune digawe karo produser Italia-Venezuela Pablo Manavello, sing diarani "Al centro de la Ciudad".

Rong taun sawise nikah karo Margarita Rosa de Francisco, dheweke pegatan lan dheweke ketemu Herlinda Gómez, karo dheweke nikah kaping pindho lan duwe anak loro. Dheweke diundang ing 1990 menyang Puerto Rico kanggo nggawe novel "Aventurera" minangka protagonis Kolombia sing teka ing pulo kasebut kanggo nggawe skandal liyane ing bisnise, aktor Osvaldo Ríos nggarap dheweke, tema utama novel kasebut minangka bagean saka album paling anyar "Al Centro de la ciudad".

Bali menyang Kolombia ing taun candhakipun, piyambakipun pikantuk karakter serial televisi Caracol kang kudu menehi urip marang penyanyi vallenato Kolombia Rafael Escalona, ​​peran iki entuk penghargaan Simón Bolívar kanggo aktor paling apik ing taun iki. seri minangka soundtrack padha nggawe dheweke ngrekam album Escalona: Un Canto a la Vida; sing nggawa dheweke menyang sawetara negara Amerika Latin.

Rafael Escalona dikenal ing Kolombia minangka "El Maestro escalona" lan dadi komposer musik vallenato sing apik, novel iki digawe kanggo menehi penghormatan marang dheweke sanajan isih urip (dheweke tilar donya tanggal 13 Mei 2009), amarga dheweke dadi pendiri Festival Legenda Vallenata bebarengan karo Consuelo Araújo Noguera lan politisi Alfonso López Michelsen, nalika sing terakhir dadi Presiden Kolombia, diangkat dadi Konsul Kolombia ing Colón, Panama.

Ing taun 1992, dheweke ngrekam bagean kapindho album Escalona: Un canto a la Vida, lan main ing film "La Estrategia" ing saluran Caracol, sing ditampilake ing Desember taun kasebut. Ing taun 1993, dheweke nggawe telenovela pungkasan "La Mujer Doble" bebarengan karo aktris Venezuela Ruddy Rodríguez. Sajrone wektu iki, dheweke luwih ngabdi marang rekaman musik album "Clásicos de la Provincia", sakumpulan lagu-lagu regional lan sajarah saka negara asale, nanging menehi swara anyar, gaya anyar lan nambah aransemen musik revolusioner sing nggawe Carlos. Sampeyan manggon acara internasional ing musik.

Iramane nggawa dheweke menyang macem-macem negara ing Amerika lan Eropa, narik jutaan wong lan ing kana dheweke mecah rekor penjualan kanggo pisanan, menang rekor emas telu lan rekor platinum telu antarane taun 1993 lan 1995, penghargaan sing diwiwiti kanthi soundtrack Escalona. dadi ing dhaptar pop nomer siji, karo lagu dening minstrels lan vallenato dening Juancho Polo Valencia, Emiliano Zuleta, Luis Enrique Martínez lan Carlos Huertas Gómez.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Temokake Biografi Mario Bautista

Ing taun 1995, karo band La Provincia, dheweke ngrilis album "La Tierra del Olvido", sing direkam ing kutha Bogotá ing produksi Richard Blair. Iki bakal dadi album kaping enem dening Carlos Vives, sukses total lan lagu sing paling luar biasa yaiku sing menehi judhul album lan "Pa'Mayté", saliyane kalebu lagu tradisional kayata "Rosa" lan "La Diosa Coronada". La Tierra del Olvido minangka album pisanan sing dirilis ing label Gaira Música Local dhewe, digawe ing divisi Sonolux.

Ing taun 1997, dheweke ngrekam album "Tengo Fe" sing entuk rekor emas lan multi-platinum. Tanggal 19 Oktober 1999, dheweke nerbitake "El amor de mi Tierra" produksi rekaman anyar sing dirilis ing Amerika Serikat, entuk rekor emas lan platinum kanggo dodolan, uga entuk rekor platinum dobel ing Kolombia, lan platinum telu. Ing Spanyol, lagune "Fruta Fresca" wiwit taun 1999 nganti 2000 ing papan pertama ing Majalah Billboard.

Ing taun 2002, dheweke menang Grammy Award pisanan kanggo Album Latin Tradisional Tropis Terbaik, kanggo album "Déjame Entrar", sing direkam ing Miami, Florida, dening Emilio Estefan, lan uga nampa telung Grammy Latin kanggo Album Paling Apik. taun. Kanggo taun 2004 dheweke ngrekam "El Rock de mi Pueblo".

Album kasebut ngemot sawetara interpretasi lagu-lagu vallenato lan irama tradisional saka Kolombia, ing ngendi kalebu gitar listrik, bass lan drum rock, gabungan inovatif anyar sing njupuk musik Kolombia tradisional menyang tingkat liyane lan ing ngendi dheweke ngupayakake lyric populer. Lagu "Como Tú" menangaké penghargaan kanggo lagu tropis paling apik ing taun 2005.

Carlos Vives lan Musik Anak

Nanging Carlos Vives pengin nggayuh pamirsa sing beda karo musik tradisional: bocah-bocah. Kanggo apa sing njupuk seri puisi dening Rafael Pombo kanggo lapangan musik, album "Pombo Musical" wis akeh aliansi lan dodolan sing njupuk bali menyang Latin Grammy Awards ing 2009, kanggo menang penghargaan ing kategori Album Kontemporer Anak. Album iki minangka cara Vives bisa njaluk generasi Kolombia anyar kanggo nyelidiki musik populer ing negarane.

Ing taun-taun sabanjure, dheweke bali menyang oyod maneh karo Clásicos de la Provincia II, album masterful, digawe ing aliansi karo Almacenes Éxito, jaringan supermarket kondhang ing Kolombia, karo kang nglumpukake 15 cathetan platinum karo luwih saka 200 salinan. saka cathetan didol.

Renaissance Anyar 2013-2015

Lair maneh ing periode iki yaiku liwat album "Corazón Profundo" sing diprodhuksi dening label rekaman Sony Music, sing durung ngrekam album luwih saka 20 taun, nalika ngrekam Volume 2 saka Escalona. Album iki worth nominasi kanggo Grammy of the year minangka album Latin tropis tradisional paling apik, 5 nominasi kanggo penghargaan Lo Nuestro lan 2 kanggo penghargaan Latin Billboard.

Papat lagu pisanane bisa dadi nomer 1 ing tangga lagu ing Kolombia, Venezuela, Meksiko lan Ecuador ngatur kanggo entuk rekor emas, platinum lan berlian. Lagu "Volví a Nacer", "Como le gusta a tu Cuerpo" lan "Bailar Contigo" dipanggonke ing nomer 1 ing tangga lagu Billboard Latin ing Amerika Serikat dadi lagu kabangsan internasional anyar. Ing 2014 dheweke dianugerahi Ordo Seni lan Sastra saka Pemerintah Francia, dianugerahi Penghargaan Presiden BMI kanggo Musik Latin kanggo kabeh komposisi ing album 2013.

Ing Festival Viña del Mar ing Chili, minangka salah sawijining tamu, dheweke nampa obor emas, obor perak lan seagull emas lan perak kanggo pagelaran konser sing apik. Kanggo taun 2014, dheweke ngluncurake produksi anyar "Más Corazón Profundo", ing ngendi dheweke bisa mbaleni prestasi album sadurunge lan ngilangi rekor penjualan fisik lan digital ing negara asale, Kolombia. Ing sawetara jam, dheweke adol luwih saka 40 ewu kopi, sing ora bisa ditindakake dening penyanyi liyane.

Antarane lagu-lagune, dheweke nyathet siji bebarengan karo Marc Anthony "Nalika ketemu maneh", lan dheweke menang maneh Grammy Award kanggo Album Latin Tradisional Tropis Terbaik ing taun 2016, uga rong Grammy Latin ing kategori sing padha lan Tropis Terbaik. tembang.

Ing 2015 dheweke ngrekam duet karo Soledad Pastorutti lan liyane karo Wisin lan Daddy Yankee, "Nota de amor". Video dheweke "La Tierra del Olvido" metu tanggal 31 Juli taun kasebut, ing ngendi dheweke kerja sama karo Fanny Lu, Fonseca, Maluma, Andrea Echeverri lan grup liyane. Banjur promosi konser "Vives y sus Amigos" kanggo tur "Más Corazón Profundo Tour", sing bakal diwiwiti ing kutha Bogotá, lan ing ngendi Wisin, Marc Anthony lan Daddy Yankee, Michel Telo kanggo Brasil, lan Chocquibtown Kolombia, Gusi, Fanny Lu lan Maluma.

La Bicicleta lan album "Vives"

Dheweke miwiti taun 2016 kanthi nampa Penghargaan Lo Nuestro kanggo Keunggulan tanggal 18 Februari, lan rong wulan sabanjure dheweke ngluncurake sederhana "La Bicicleta", bebarengan karo klip video, bebarengan karo Shakira, video kasebut direkam kabeh ing Kolombia, ing kutha asal saka loro seniman kasebut. Lagu kasebut tekan nomer siji ing tangga lagu Latin Airplay Billboard ing Amerika Serikat lan papat ing Lagu Latin Panas, kanthi kunjungan luwih saka siji milyar ing YouTube.

Setaun sabanjure, ing 2017, dheweke nggawe duet karo Sebastián Yatra kanthi "Robarte un Beso" sing sepisan maneh mapan ing tangga lagu donya lan duwe luwih saka 700 yuta tampilan ing VEVO, saluran YouTube. Dheweke diundang menyang Festival Viña del Mar ing 2018 kanggo kaping pindho, nanging wektu iki dheweke diiringi ChocQuibTown, Sebastián Yatra lan Wisin.

Taun kasebut sukses banget kanggo Carlos Vives, dheweke lelungan menyang luwih saka 18 negara, kanthi luwih saka 78 konser ing donya, lan investasi luwih saka 962 jam pertunjukan langsung, saliyane adol luwih saka 500 ewu tiket. Kabeh hits paling gedhe bisa dirungokake ing macem-macem platform digital sing dikira duwe 15 yuta pamireng saben wulan. Tampilan video dheweke wis ngluwihi 2 milyar lan duwe luwih saka telung yuta pangguna aktif. Jaringan sosiale ngluwihi 26 yuta pengikut.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa berlian sing paling larang?

Vives wis mlebu ing Museum Grammys, ing kana dheweke mamerake kabeh sandhangan, rasukan, gitar lan alat musik sing nemtokake karir seni ing pirang-pirang taun iki. Dheweke menehi penghargaan Ondas de España kanggo kontribusi sing wis digawe kanggo musik Amerika Latin, lan penghargaan Ikon Musa Awards amarga mlebu Hall of Fame saka Musisi lan Komposer Latin sing paling apik.

Kanggo tema duet La Bicicleta, dheweke entuk 9 nominasi kanggo Billboard Awards, 4 kanggo Lo Nuestro Awards, menang Single of the Year; siji kanggo Youth Awards, loro kanggo penghargaan Heat kanggo Best Tropical Artist lan Best Andes Region Artist (kang menang); lan Penghargaan Emas ditampa kanggo karir luwih saka 25 taun ing musik.

Carlos Vives lan Passion kanggo Musik

Disebut penyanyi lan produser paling apik sing wis bisa modernisasi ekspresi seni Kolombia, wong iki lair kanggo nggawe musik Kolombia anyar. Kanthi seni dheweke uga dadi wakil Kolombia sing paling apik sing dianggep resik atine lan jujur ​​kanggo ngluhurake negarane ing jagad iki. Semangat seni tansah ana ing getih, diwiwiti minangka aktor lan terus ing program ing ngendi dheweke dadi presenter, kabeh karyane ninggalake tandha ing program anak.

Iku mbantu banget kanggo entuk gelar ing iklan lan Pascasarjana ing Produksi Televisi, dheweke mbantu dheweke ngerti cara kerja ing ngarep kamera. Ing sisih dheweke liwati aktor gedhe lan aktris saka Kolombia lan liyane Negara Amerika Latin. Ing macem-macem produksi televisi, dheweke narik ewu wong kanthi musik provinsi, sing dheweke tresna sawise nggawe sinetron "Escalona."

Nanging penyanyi iki ditemtokake dadi komposer sing apik lan entuk kanthi cara sing sampurna, kombinasi pesona pesisir Kolombia lan kekuwatan vallenato, kanggo integrasi total karo pop, lan kanthi mangkono nggawa musik Kolombia sing lali ing saindenging jagad. . Amarga semangat kanggo musik, Canal Caracol uga ngundang dheweke ing 2012 dadi bagian saka juri kontes "La Voz Colombia" lan dheweke uga diundang menyang "La Voz España" ing ngendi dheweke mbedakake awake dhewe minangka co-trainer penyanyi. . Malu.

Vives: Goodwill Ambassador

Amarga komitmen sing kuat kanggo bocah-bocah lan masyarakat, UNICEF ngangkat dheweke dadi Duta Goodwill ing 2012, kanthi pakurmatan iki dheweke melu Konser Perdamaian Tanpa Batas lan diundang menyang Continuing Promise Mission 2012 Angkatan Laut Amerika Serikat. Dheweke uga nggawe taruhan anyar ing televisi lan musik kanthi pertandhingan sing sampurna kanggo samarium, minangka salah sawijining seniman sing bisa nggawe maneh kanthi kualitas, pengalaman lan duwe semangat visi kanggo masa depan.

Salajengipun, USAID (United States Agency for International Development) ngangkat piyambakipun dados Duta Besar ing Komunitas Etnis lan kangge ningkataken inklusi sosial lan pengakuan dhiri masyarakat pribumi. Carlos Vives tansah dadi pembela sing kuat saka keturunan Afro lan budaya pribumi ing kabeh negara, lan iki bisa dideleng ing kabeh produksi musik lan klip video.

Ing wong-wong mau, dheweke wis bisa ningkatake warisan budaya Kolombia, nuduhake kaendahan negarane lan mbukak lawang menyang pasar anyar, kanggo generasi anyar bakat sing ana ing aliran musik liyane, lan sawetara musisi anyar bisa nganti. tanggal. dina iki pasuryan anyar negara iki sadurunge donya.

Carlos Vives lan Marriage

Carlos vIves Dheweke wis nikah kaping telu, sing pisanan karo Kolombia Margarita Rosa de Francisco, sing ketemu nalika dheweke dadi aktor; kaloro karo Puerto Rico Herlinda Gómez, kang nikah ing 1990 lan duwe anak sing Carlos Enrique lan Lucía, terakhir iku model lan wis publicly ngumumake kepinginan kanggo dadi penyanyi kaya bapakne. Dheweke pegatan karo Herlinda ing taun 2004 kanthi rukun.

Lan saiki dheweke nikah karo Claudia Elena Vásquez, dheweke duwe gelar Teknik Kimia saka Universidad de los Andes. Wong asli Medellin, dheweke lair tanggal 4 Oktober 1974, dheweke uga kerja dadi model catwalk lan nggawe sawetara iklan kanggo televisi. Dheweke dadi Miss Antioquia ing taun 1996 lan melu Kontes Kecantikan Nasional ing ngendi dheweke menangake mahkota Ratu Kolombia, ing taun 1997 dheweke dadi wakil Kolombia ing Miss Universe.

Dheweke nikah karo Carlos Vives ing taun 2008 lan saka serikat kasebut duwe anak loro Elena lan Pedro, ing wulan Agustus 2018 dheweke gawe janji kawin maneh sawise nglampahi 10 taun bebarengan ing omah-omah sing seneng lan ngarep-arep nganti pirang-pirang taun.

Carlos Vives ing Film

Dheweke melu ing film "La Strategy of the Caracol", film Kolombia sing disutradarai dening Sergio Cabrera, lan karaktere minangka wartawan sing jenenge José Antonio Samper Pupo, karo dheweke akting Vicky Hernández, Frank Ramírez, Delfina Guido, Fausto. Cabrera, Víctor Mallarino, Kajaba Basile, Florina Lemaitre, Gustavo Angarita lan Humberto Dorado.

Carlos Vives lan Nuduhake Wengi

Saka taun 1992 nganti 1995 dheweke kerja ing acara wengi sing diarani La Tele, ing ngendi dheweke nindakake wawancara lan review, ngomong babagan musik, laporan lan noticias saka acara, karo dicokot satire lan banyolan. Program kasebut sukses banget lan dadi momen penting ing televisi Kolombia nganti musime rampung. Dheweke nindakake program iki bebarengan karo kancane Santiago Moure saka jaman mahasiswa lan mantan ipar Martin de Francisco.

Kepiye wiwitane Carlos Vives?

Awal musik Carlos Vives liwat interpretasi musik Pop lan balada, dheweke dadi wakil apik saka genre musik iki lan telung album studio pisanane fokus ing gaya iki wiwit taun 1986 kanthi "Por Fuera y por Inside", mengko Loro liyane. album banjur, karo sukses relatif sing piyambak alternated karo peran aktor ing novel lan seri. Dheweke mlumpat kanggo nyanyi vallenatos nalika nggawe novel "Escalona" ing 1991, lan njupuk musik Kolombia tradisional minangka spanduk kanggo nerusake karir minangka seniman.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Plastik Biodegradable

Ing taun-taun kasebut ana demam musik pop, teknologi anyar, merengue lan salsa, nanging dheweke mikir yen musik Kolombia kudu dikenal lan mula dheweke nggawe rong album "Escalona" jilid I lan II dadi duta negarane ing kabeh donya. Musik sing diputer banget tradisional, nanging digabung karo genre musik liyane, tansah njaga swara akordion Kolombia ing pagelarane.

Carlos Vives minangka artis Kolombia sing bisa mbukak lawang negara liya kanggo penyanyi Kolombia sing percaya lan milih nggawe proyek adhedhasar musik Kolombia, kalebu Juanes, Fonseca lan Chocquibtown. Carlos Vives nyinaoni musik negarane kanthi apik lan ngenalake unsur musik rock lan cumbia, supaya swara kasebut luwih komersial tanpa ilang musik penting ing negarane.

Saka gabungan kasebut, album "Clásicos de la Provincia" lair kanthi label Sonolux, karya iki ngidini penyanyi saka Santa Marta dadi acara internasional anyar sing ora ana wong ing Kolombia sing bisa digayuh, njupuk vallenato menyang papan liya. donya lan akeh komposer Kolombia sing dilalekake ing wektu sing dikenal, ing wektu sing padha dheweke bisa nyelehake ing kabeh tangga musik pop internasional.

Carlos Vives lan Label Rekam

Ing taun 1995, kanthi yakin manawa dheweke nemokake gaya musik dhewe, dheweke ngrilis album "La Tierra del Olvido", album nomer 7 sing dimainake bebarengan karo band La Provincia, entuk sukses komersial sing dikarepake lan wis dadi. Digawe kabeh ing Bogotá, karo label musik dhewe Gaira Música Total.

Iki bakal dadi impen sing paling apik, label rekaman sing bisa ngasilake rekaman lan bakat anyar karo musik Kolombia sing pengin dikenal, ora mung sacara nasional nanging uga internasional.

Band La Provincia kasusun saka 11 musisi sing kanca Carlos Vives, lan karo wong-wong mau, dheweke bisa ngetrapake lagu-lagune, "La casa en aire", "La gota fria", "Alicia adorada", "Lacelosa". ", lagu-lagu lawas lan tradisional saka Kolombia, nanging diluwari saka lalen kanthi hawa modern lan asli anyar tanpa ninggalake gaya vallenato, supaya generasi enom modern bisa nyedhaki oyod tradisional.

Carlos Vives lan Katresnan marang Bapake

Thanks kanggo karir sing sukses minangka penyanyi, musisi, lan komposer, Carlos Vives minangka salah sawijining seniman Latin sing paling misuwur ing internasional. Kanggo nggayuh cita-citane, dheweke kudu ninggalake Kolombia asale kanggo manggon ing Amerika Serikat, negara sing nduweni urip pirang-pirang taun adoh saka kulawargane. Estrangement iki ora anyar kanggo penyanyi nalika isih cilik, dheweke ninggalake Santa Marta karo kulawargane kanggo manggon ing Bogotá lan duwe masa depan sing luwih apik.

Biografi Carlos Vives

Dheweke ngaku cedhak karo kulawargane, utamane bapake Luis Aurelio, sing wis dadi faktor dhasar lan pilar urip lan karir seni. Kang rama manggon ing Santa Marta, kutha kang lair, lan senajan fisik adoh saka dheweke, raos tansah ing sisih. Nalika isih enom, akeh wong sing ngandhani yen dheweke ora bakal sukses, dheweke bakal sukses nanging mung ing Kolombia, negarane.

Nalika iku dheweke ngira yen kabeh bakal sampurna amarga dheweke bakal ana ing negarane dhewe cedhak karo bapake, nanging wektu nemtokake manawa ora bakal kaya ngono, yen kanthi sukses dheweke kudu lelungan luwih akeh, menyang pirang-pirang negara. nggawe gayane dikenal.musik. Minangka putra, dheweke kepengin seneng-seneng karo bapake, sabisane, amarga dheweke nandhang penyakit Parkinson, penyakit degeneratif sing wiwit ngrusak kesehatane, saiki umure 86 taun. luwih ringkih, nanging nyawane isih aktif lan bungah.

Carlos Vives njamin yen dheweke wis siyap pamitan karo bapake lan ngadhepi sedhih amarga kelangan dheweke, dheweke ujar yen dheweke nangis saben-saben mikir babagan wektu kasebut, dheweke nangis nalika sepisanan ninggalake dheweke menyang Bogotá nalika dheweke manggon ing Santa Marta, nanging sing bakal ngerti carane kanggo ngadhepi moments sing teka karo kekuatan.

Carlos Vives lan anak-anake

Anak sulung saka anak Carlos Vives diarani Carlos Enrique Vives, dheweke lair ing taun 1992, rong taun sawise bapake nikah karo Herlinda Gómez. Dheweke saiki lulusan profesional ing Pemasaran, ing karir Bisnis Internasional lan nggarap sawetara proyek bapake.

Lucia utawa Lucy sing uga dikenal minangka putri mbarep, umure 22 taun lan dadi model, penulis, artis lan aktivis, ing akun Instagram dheweke duwe luwih saka 600 ewu pengikut, lan dheweke wis jelas yen dheweke nindakake. ora kaya gambar wanita saka Maluma karo hit anyar "Mala Mia", dheweke uga ora seneng lirik lagu utawa tutup album.

Biografi Carlos Vives

Bubar dheweke nerbitake sawetara foto telanjang ing jaringan sosial lan Carlos Vives ditakokake babagan iki. Dheweke sinau psikologi ing New Orleans, dheweke seneng fotografi lan uga dadi pembela hak wanita. Ing Universitas dheweke dikenal minangka aktivis, lan njlentrehake yen dheweke nggunakake awak kanggo ninggalake pesen sosial. Carlos Vives wis njlentrehake manawa kanggo dheweke minangka bapak, ora gampang amarga mesthi ana wong sing seneng lan wong liya sing nglawan, sing ndhukung utawa ora.

Minangka bapak, dheweke mung pengin kabegjan kanggo kabeh anak lan dheweke bisa ngrasakake kanthi lengkap. Kanggo bagean dheweke, Lucia ngandika ing Interview bab carane dheweke Carlos Vives, singer ing peran minangka rama, lan ngandika yen dheweke kaya liyane ing karya, kang scolds nalika ngirim, ora ngerti akeh bab teknologi. dheweke ngorok ing wayah wengi, dheweke fanatik banget babagan olahraga, dheweke seneng lan dedikasi kanggo karyane.

Mangkono dheweke ngerti lan ngujo dheweke amarga dheweke sing mulang kabeh babagan urip, saka film bisu Charles Chaplin nganti mulang dheweke masak, utawa nggawe panganan nalika dheweke telat. Kanggo anak-anake, Carlos minangka wong kulawarga lan hubungane karo kabeh anak-anake pancen luar biasa, ora ana keraguan babagan iki.

Nalika kita bisa ndeleng urip Carlos Vives wis kebak akeh emosi, learnings lan ndhuwur kabeh peparingé, wong enom sing ngimpi dadi misuwur, ngrambah goal liwat taun, saka aktor kanggo presenter, penyanyi pop lan balada , lan saka ana kanggo dadi juru paling apik saka music vallenato modern anyar. Karya-karyane sing kondhang sajrone pirang-pirang taun nggawa dheweke saka tanah air, Kolombia, menyang negara liya, negara liya, nanging tansah nggawa perasaan Kolombia lan oyod-oyod ing atine.

Kita ninggalake topik liyane sing bisa narik kawigaten sampeyan ing tautan iki:

Biografi Luis Fonsi

Biografi Sam Smith

Biografi Enrique Iglesias


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah