Quantcast

Biografi C Kan, Karir musik, Lagu lan liya-liyane

Rapper lan komposer Meksiko iki dikenal kanthi jeneng panggung C Kan, lair ing Guadalajara ing negara bagian Jalisco lan jeneng baptis yaiku José Luis Maldonado Ramos. Dheweke dadi misuwur ing taun 2012 sawise album studio "I'm going for the dream of many" ana ing 1st. Panggonan ing dhaftar iTunes Mexico. Aku ngajak sampeyan ngerti Biografi C Kan.

Biografi C Kan

Penyanyi José Luis Maldonado Ramos, duwe utang jeneng artistik kanggo papan ing ngendi "La Cancha 98" saka ngendi dheweke njupuk huruf "C" lan Kan saka tembung "bisa" carane aku ngerti Iku ngandika asu ing basa Inggris, dicekak "C Kan", lan lair ing Juli 26, 1987, ing kutha Guadalajara ing negara Jalisco, Meksiko. Ing karir seni sing cendhak, dheweke wis entuk sawetara rekaman, kayata dadi artis "rap" sing nganggo basa Spanyol pisanan sing entuk luwih saka 100 tampilan kanthi lagu "Vuelve". Kajaba iku, dheweke wis menangake penghargaan IMAS ing baris "J&B people's award" lan dicalonake kanggo penghargaan Billboard, Fans Choice Awards lan diundang menyang Grammy Latin.

Secara profesional, C Kan wiwit artistik ing 2012, kanthi dhukungan saka label Mastered Trax Latino. Antarane acara sing wis melu yaiku Pusat Pepsi lan Teatro Hipódromo ing Mexico City, ing Auditorium Benito Juárez ing kutha Guadalajara, Expo-hip Hop ing Monterrey, Teater Vorterix ing Argentina lan festival Made In America ing Philadelphia, uga, dheweke wis ngunjungi negara kayata Argentina, Kolombia, Spanyol lan Chili ing kutha Valdivia, Valparaíso lan Antofagasta.

Ing taun 2017 ing sasi Mei, album studio kaping enem "Días de sol" dirilis kanggo umum, digawe kanthi kolaborasi Pipo Ti, album iki nyedhiyakake campuran tema musik saka genre hip hop lan reggae. Dadi sukses wiwit minggu pisanan edisi kasebut, peringkat nomer 12 ing Billboard ing kategori "Reggae lan Latin Rhythm". Salah sawijining pertunjukan langsung sing paling relevan yaiku ing Oktober taun 2017, ing upacara Eliot Award, pertunjukan sing disponsori dening merek Meksiko Kleenex. Ing acara iki aku nyanyi duet karo MC Davo, nyanyi lagu tema "Babak 4".

Karir musiké

C Kan, diwiwiti ing donya musik kanthi kasempatan, amarga dheweke urip ing lingkungan sing miskin ing ngendi dheweke diubengi dening panganiaya lan perusahaan sing ala, nanging ana wektu nalika, karo klompok wong enom sing kerep dikunjungi, dipengaruhi dening musik rap. dheweke mutusake nggawe grup musik sanajan dheweke ora dipilih. Senadyan iki, José Luis, tinimbang dadi pundung, wiwit nyipta lagu sing direkam lan, salah sawijining rekaman kasebut tekan tangan perusahaan rekaman lan karir profesional C Kan diwiwiti.

taun awal dheweke

Penyanyi lan penulis lagu Meksiko iki C Kan lair tanggal 26 Juli 1987 ing kutha Guadalajara lan tiwas bapake nalika umur 12 taun. Apa sing njalari dheweke pindhah menyang omahe mbah putri, lan dheweke bakal miwiti dolanan ing dalan sing diubengi dening lingkungan kasar lan kejahatan. Uga, iki minangka papan sing dirungokake kanthi akeh rap, mula dheweke seneng banget lan nalika umur 16 taun dheweke wiwit ngerti yen dheweke duwe bakat musik lan interpretasi rap.

biografi c kan

Dheweke lulus SMA lan amarga kahanan ekonomi kulawarga dheweke ora bisa sinau musik. Awit sedina muput ing ndalan karo kanca-kancane, ibune, nalika didukani, ngandhani yen dheweke bakal duwe asu amarga kesed. Lan iki sebabe jeneng panggung kasebut digawe saka tembung "bisa" sing nerjemahake asu ing basa Spanyol, ditulis nganggo huruf K lan huruf C, dalan utawa gumantung ing lapangan. ing ngendi Aku ngginakaken muter.

Dheweke ngentekake wektu nganggo klambi, celonone lebar, topi lan biasane ana rosario ireng ing gulu. Biasane iku sandhangan saka merek Meksiko Yerone. Minangka pangeling-eling wektu iku, dheweke duwe tato pitbull ing lengen tengen lan tembung "nakal" ana tato ing driji tengah. Babagan tato pungkasan iki, dheweke mangsuli marang wartawan, ... merga penampilanku sing koyo “cholo”, senajan politisi lan polisi nganggep awake dhewe luwih apik tinimbang awake dhewe, nanging ora. Kejahatanku yaiku ngrokok lan ngomong sing bener sing akeh sing ora gelem ndeleng, liwat lirik laguku ...

Wiwitane ing musik

Wiwitane C Kan wiwit taun 2004, nalika dheweke ngabdiake awake dhewe kanggo nulis lagu lan wiwit nuduhake menyang band musik ing lingkungane, sing dibentuk dening klompok kanca saka tetanggan lan dheweke ora dadi bagian. Materi iki ngidini dheweke dirungokake dening rapper sing beda-beda lan perusahaan Mastered Trax Latino ngundang dheweke dadi bagian saka tim lan, saka kene, lawang jagad musik wiwit mbukak.

Antarane taun 2004 nganti 2011

Wiwitane ana hubungane karo pakulinan ngrungokake musik rapper kutha kayata: Cypress Hill, Control Machete, Vico C, Magisterio, Hooligans lan Caballeros del Plan G, saka ngendi dheweke bisa dipengaruhi lan wiwit nindakake "rap" . Nalika umur 15 taun, ketemu maneh karo kanca-kanca saka tetanggan, keprihatinan kanggo mbentuk grup hip hop, nanging dheweke ora diundang.

Nalika grup hip hop tetanggan nguri-uri pesta, kanthi gaya musik gratis utawa gaya bebas, dheweke duwe keprihatinan kanggo nyipta lagu-lagu rap kanthi lirik dhewe, mula dheweke ngabdiake awake dhewe kanggo nulis lan ngrekam telung lagu sing ditulis ing kaset, kanthi kaset. tape recorder. Dheweke ngenalake wong lanang ing band kasebut lan dheweke seneng.

Suwe-suwe, tape sing direkam rampung ing tangan Double D, sing wektu iku duwe grup musik sing tampil ing salah sawijining kru paling misuwur ing kutha Guadalajara, lan nalika iku Double D dhewe ngundang dheweke. Rekam. Saka undhangan kasebut, ing taun 2004 dheweke ngrekam lagu pisanan kanthi jeneng "Dark Side" kanthi jeneng Chikano. Sawise setahun, mutusake kanggo ngganti seri, lan ing taun 2006, dheweke nerbitake mixtape pertama sing dijenengi Entuk dhuwit, kanthi jeneng C Kan.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Biografi Homer: Karya, Sapa Iku?, Urip lan Liyane

Taun sabanjuré, ing awal 2007, mixtape kapindho dirilis kanthi jeneng Siluetas del rap, lan ing tengah taun sing padha, 2007, "Déjeme afinar los gallos" metu. Saka karya-karya kasebut, perusahaan Mastered Trax Latino, ngidini dheweke dadi bagian saka tim sing dianggo perusahaan iki lan dadi jejere BODKA37 lan MASIBO, karo dheweke mbentuk grup musik sing diarani RADIKALES lan meh mungkasi taun 2007. , diselehake materi disebut "The kraman saka ngimpi".

Pasuryane dadi berita utama ing taun 2011, ora mung amarga musik, nanging amarga segmen video, sing mbajak siaran berita Televisa, iki yaiku video sing diarani "La Cosa Esta Dura" sing katon pasuryane lan dheweke nyritakake babagan geng Guadalajara. Mulane diputusake kanggo nyebarake salah sawijining video sing paling misuwur, sing diarani "Somos de Barrio."

Taun 2012 "Aku golek impen akeh"

Video kaping telune direkam wiwit taun 2012, lan iki minangka video pisanan sing direkam ing format HD, iki direkam kanthi lagu "Me pongo Joker", sing diprodhuksi dening Joker Brand México lan Lunapsis Films. Nalika omong-omongan karo Lunapsis Films, rapper C Kan nyebutake lagune minangka anthem ... Ora, iku wis dadi lagu kebangsaan, iku aku main joker saben wektu, nalika aku ngarang, nalika aku mlaku-mlaku ing dalan. , nalika aku munggah panggung, yaiku, aku nggunakake Joker kabeh ...

Ing taun 2012, album studio pisanane kang judhulé "I'm going for the dream of many" dirilis kanggo umum, iki tanggal 11 Desember 2012. Album iki diposisikan kanthi kecepatan dhuwur ing posisi nomer 1 ing penjualan ing iTunes Mexico . DJ Maxo dadi tanggung jawab kanggo ngasilake album iki lan uga nggawe instrumental, C Kan lan DJ Maxo wiwit nggarap album iki ing taun 2011. Amarga kualitas rekaman kasebut, album kasebut dadi album pisanan sing bisa dipasang ing album kasebut. platform digital saka iTunes, Spotify lan Google Play, diwenehi sing rekaman sadurunge wis direkam karo kualitas audio miskin kanggo upload.

biografi c kan

Taun candhake tanggal 8 Oktober 2013, edisi khusus album "I'm going for the dream of many" dirilis ing negara Meksiko lan Amerika Serikat, edisi iki kalebu 18 lagu saka CD lan uga DVD. karo 19 klip. Antarane video sing diedit kanggo album iki yaiku, "MEXICO", "Somos de barrio", "I go for dream of many", "I love this life", "My music is a weapon" lan video resmi liyane, bebarengan karo video langsung.

Antarane taun 2013 nganti 2015

Album studio kaping pindho dheweke didol menyang umum "Clasificación C, Vol. 1, album iki direkam kanthi sawetara kolaborasi internasional. Antarane kolaborasi kasebut yaiku MC Magic, Sporty Loco, T López, Pipo Ti lan Lil Rob. Album kapindho iki sukses lengkap lan mapan ing peringkat Billboard tanggal 9 Agustus 2014, tekan posisi 42, lan dadi album rapper pisanan sing mapan ing daftar Billboard.

Ing 2015, tanggal 17 Maret, album nomer 18 lan album studio nomer telu sing diarani Klasifikasi C, Vol. 2, metu, tekan nomer 28 ing dhaptar Billboard, lan ing Top 5 kanthi adol ing toko rekaman lan digital. C Kan dadi pemenang album rap paling apik miturut Majalah Urbano lan ing taun sing padha dheweke dinominasiake kanggo penghargaan IMAS kanggo album rap paling apik.

Ing sasi Agustus ing taun sing padha 2015, nalika dheweke kerja bareng karo seniman internasional gedhe, kanggo rekaman album "Clasificación C", C Kan ngusulake liwat jaringan sosial, ing ngendi dheweke ngusulake milih karya musik sing paling apik kanggo kalebu. saka produksi anyar kang disebut "MexiCKanos", kanggo kolaborasi karo talents saka lapangan Mexican. Ing album iki, dheweke nyipta paduan suara, lawang mlebu lan metu saka tema musik, lan lirik rap ditinggalake kanggo seniman liyane.

C Kan dadi ing Oktober 2015, artis Meksiko kaloro mlebu karo Tidal, karo perusahaan iki dheweke ngluncurake seri telung bagean sing diarani "Where I'm From", ing ngendi dheweke nuduhake otobiografi urip C Kan, ing ngendi penyanyi kasebut ngandhani. crita uripe, komentar babagan langkah-langkah sing ditindakake kanggo nggayuh sukses, ngobrol babagan kulawarga lan omah, uga aspek-aspek liyane babagan urip ing panggung.

biografi c kan

Vs, album lan debut televisi

Ing 2016, dheweke nggawe tur musik liwat sawetara negara Republik Meksiko, ing perusahaan rapper Monterrey MC Davo kanthi judhul "MC Davo vs C Kan", sanajan jeneng tur kasebut nganggo akronim Versus, pertunjukan kasebut dudu a perang antarane rappers. Tur iki diwenehi ing Monterrey, Guadalajara, Hermosillo, Tijuana lan kutha-kutha liyane, nyipta papat lagu kanggo tur sing diarani "Babak 1", "Babak 2", "Babak 3" lan "Babak 4".

Album studio kaping papat dirilis ing Juli 2016 kanthi judhul "Before everything", Vol. 1 lan Vol. 2, kanthi repertoar 26 lagu sing wis digawe nalika wiwitan karir musike kanthi gaya Underground. kanggo ngrekam ing kamar omahe amarga dheweke ora duwe papan liya utawa sumber daya kanggo ngrekam kanthi profesional. Penerbitan ulang komposisi kasebut ngidini supaya bisa diprodhuksi kanthi swara sing luwih seger lan luwih cetha, amarga lagu asline ora direkam kanggo dirungokake media digital lan mula ora bisa diunggah menyang platform kayata iTunes utawa Google Play.

Album studio kaping lima sing diarani MexiCKanos, dirilis ing November 2016, tutup album iki minangka gendera nasional Meksiko lan kalebu 17 lagu ing ngendi C kan nggabungake lagu-lagu saka bakat anyar liyane. saka album kaping lima iki.

Antarane prospek anyar iki yaiku Eslock Díaz, Melodico, Derian lan liya-liyane. Perlu dicathet yen yayasan sing nyumbang kanggo wong-wong saka umur apa wae sing diarani "The Smallest", "Ayuda Axel" lan "Esperanza De Vida", nampa sumbangan lengkap kabeh bathi saka dodolan digital, kalebu YouTube. Album anyar C Kan iki kasil mapan ing nomer 24 ing kategori "Album Latin Billboard.

Ing taun sing padha ing 2016, rapper C Kan bisa nuduhake panggung karo artis internasional sing misuwur kayata penyanyi Rihanna, band Inggris Coldplay, lan Lil Wayne. Dheweke diundang kanggo kolaborasi ing tur musik Yandel Dangerous Tour duweni Roc Nation tanggal 12 September, tampil ing Los Angeles lan tanggal 13 ing kutha San José, California. Uga ing taun 2016, dheweke dadi komposer soundtrack kanthi lagu "María" lan "Compadres" kanggo film fitur dening Pantelion Films, kanthi judhul "Compadres".

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Biografi Anne Frank: Sapa dheweke? lan uripe

Sajrone 2016, dheweke uga dadi bagean saka dokumenter kanthi judhul "Somos Lengua", sing digawe dening produser film Meksiko Kyzza Terrazas. Dokumenter iki babagan pengaruh musik saka gerakan rap / hip hop lan wutah ing Meksiko, uga nyelidiki alasan kenapa akeh wong enom seneng lan rumangsa diidentifikasi karo genre musik kasebut.

Ing dokumenter iki, pembuat film Kyzza Terrazas nggabungake presentasi saka band lan eksponen hip hop Meksiko sing beda, ing antarane yaiku Menuda Coincidencia, Bestia Jin, Serko Fu, Tino El Pingüino, Aczino, Tren Lokote, Neto Reyno, DJ Cee , Rabia Rivera, Dabeat Ramírez, Ximbo, Epnos Uno, Yoga Fire, Rojo Córdova, Tocadiscos Trez, Dayra Fyah lan Mike Díaz, uga rapper liyane.

Album Reggae Taun 2017

Ing sasi Mei 2017, album studio kaping enem dirilis kanthi jeneng "Días de sol" sing digawe kanthi kolaborasi Pipo Ti. Album kaping enem iki minangka album pertama sing nyanyi ing genre musik "Reggae" dening penyanyi C Kan iki, lan sukses langsung ing minggu pisanan debut, peringkat nomer 12 ing tangga lagu Billboard ing kategori Reggae lan Latin Rhythm.

Dheweke wis ngumumake album kaping enem ing taun 2015, nanging sadurunge dheweke duwe komitmen kanggo ngrampungake rekaman album "The Take Over, Vol. 2, Before everything, Vol. 1, Before everything, Vol. 2 and MexiCKanos", dadi edisi kasebut. kudu ngenteni nganti 26 Mei 2017 kanggo katon umum. Sadurunge miwiti ngrekam album iki, penyanyi lan komposer C Kan wis wiwit nggarap tema musik "Aparece" lan "Travelling in a cloud".

Pisanan sederhana saka album enem iki dening C Kan "Apa iku kanggo kula", ing minggu pisanan iku bisa tekan 1 yuta views ing siji dina lan meh 4 yuta sak minggu padha perdana sawijining. Mangkono uga, single kapindho "Tú y yo" dirilis sacara eksklusif ing Tidal lan minangka salah sawijining 55 tema musik paling apik ing taun 2017. Rapper C Kan, nggawe tur musik "Días de sol", kanthi kolaborasi karo Spanyol. penyanyi Pipo Ti, ing saindhenging Uni Amerika.

Ing taun 2017, pembuat film Kizza njupuk menyang Festival Film Urbanworld ing New York City, ing Amerika Serikat, dokumenter ing ngendi rapper C Kan lan rapper Meksiko liyane melu, ndhaptar dokumenter iki ing pilihan resmi nomer edisi 21 iki. festival, lan ditayangake ing Teater Empire AMC tanggal 22 September 2017.

Taun 2018

Pengambilan alih, vol. 3 minangka album rekaman akustik, sing dikenal umum ing Desember 2017, diumumake ing jaringan dening label Mastered Trax. Penyanyi-penulis lagu C Kan ing wawancara sing diwenehake kanggo El Informador, nyatakake yen dheweke wis rampung album lan akustik kabeh, ing ngendi para penggemar bisa seneng boleros, lagu sing diiringi mariachis lan lagu liyane kanthi ukulele. Bebarengan karo C Kan, penyanyi saka musik Meksiko regional lan penyanyi pop campur tangan ing sawetara lagu.

Gaya musik lan pengaruhe

C Kan minangka penyanyi profesional banget, kanthi gaya musik sing nggabungake macem-macem gaya ing tema musike. Miturut awake dhewe, musike gaya rap, lan dheweke ora ngira yen diarani rap underground, hardcore rap utawa rap nurani. Senadyan akeh kritikus musik nempatake ing gaya reggaeton, nanging C Kan bisa njaga musike ing genre rap. C Kan komentar… Aku ora nganggep aku rapper harcord utawa rapper gangster utawa rapper romantis, Aku nganggep aku tetanggan "homie". Aku koran lingkungan, ngendi aku sijine apa wong arep ngomong ing rap.

Musik saka C Kan bisa diarani nggabungake gaya subgenre, kayata rap gangsta, hip hop hardcore, rap politik, puisi, rap nurani, lan malah wis ngupayakake gaya musik sing beda-beda, kaya sing katon ing lagu kasebut. "La Cama" kanthi pengaruh musik reggaeton.

Semono uga, sajrone wawancara sing diwenehake C Kan, dheweke ngandhani sapa wae sing dadi MC sing menehi pengaruh marang dheweke, kanthi nyipta lagu-lagu lan gaya rap, mbuktekake awake dhewe ing macem-macem lagu inspirasine dhewe. Antarane sing bisa dijenengi: Vico C, Big Boy, Eminem, 50 Cent, Snoop Dogg, Tupac Shakur, Bocafloja, Control Machete lan H Muda. Pengaruh iki bisa dideleng ing lagu "MEXICO" lan "Justicia". Musik C Kan wis dipengaruhi gaya musik rap Nitro Goyri lan Asdrek Cisneros.

Lirik lagu-lagu kasebut nduweni kekhasan digawe kanthi puisi sing apik, sing ngidini dheweke bisa bersaing karo tema musik saka seniman liyane saka genre iki, kanthi latihan musik sing luwih gedhe kayata MC Davo, Residente, Adán Zapata lan liya-liyane. Sawise miwiti karir musik kira-kira limalas taun kepungkur, C Kan dianggep dening akeh kritikus lan penggemar minangka eksponen karir musik paling apik ing genre musik rap ing Meksiko.

Lirik lagu-lagune nyritakake masalah-masalah sing dialami geng, uga masalah sing luwih sensitif sing gegayutan karo katresnan, lan wong sing nandhang sangsara amarga kejahatan, ditambah karo lagu-lagu sing nyritakake rasa ora nyaman pribadi saben dina. Dadi protester saka kabeh masalah sing nandhang sangsara wong lan urip sing dumadi ing dalan kabeh wektu.

C Kan nganti saiki wis bisa nggayuh luwih saka 1500 milyar tontonan lagu-lagune ing saluran digital YouTube. Ing taun 2017, dheweke dianggep kritikus musik minangka rapper asal Meksiko sing paling akeh disebarake. C Kan wis sukses banget nganti dheweke malah duwe kemewahan ora nrima undhangan kanggo nyumbangake publisitas kanggo politisi, iklan lan nyanyi tema musik bebarengan karo Los Angeles Azules lan Kaliber 50.

Lagu-lagune

C Kan wis nulis lagu sing bakal digunakake minangka Soundtrack utawa Soundtrack, ing sawetara film, apa sing digunakake ing swara sing disetel ing adegan, uga program televisi, lan sawetara audiovisual. Ing antarane lagu-lagu sing digunakake minangka soundtrack, lagu-lagu sing diowahi ing ngisor iki jenenge.

Ing 2016 "María" lan "Compadres" ing film "Compadres"; ing 2017 lagu "Saperangan peluru" lan "Lan ngerti jenengku" kanggo "Watch Dogs 2"; "13 Esposas" kanggo "The 13 Wives of Wilson Fernández", "Thug Vida" karo Pak Black Bandana kanggo "All Eyez on Me" lan "Who Against Me" kanggo episode kapindho Ungovernable. Warisan musiké kadhaptar ing Society of Authors and Composers of Mexico (SACM) lan ing Amerika Serikat ing Broadcast Music, Inc. (BMI).

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Temokake Biografi Remedios Varo

Kolaborasi

C Kan minangka seniman sing seneng nyanyi diiringi lan kerep kolaborasi karo lintasan musik tartamtu utawa uga kanggo ndhukung nilai-nilai musik anyar, artis rap iki wis kerja sama ing sekitar 200 kolaborasi genre musik sing beda-beda, ing antarane seniman sing wis kerja bareng. yaiku 50 Cent, King Lil G, Lil Rob, Ariana Puello.

Dheweke wis melu macem-macem genre kayata reggaeton, reggae, banda, corridos, sing ndadekake dheweke dadi rapper Meksiko kanthi kolaborasi paling akeh. Antarane kolaborasi karo rapper Monterrey MC Davo stands out, kang songs ngendi padha sung bebarengan ngluwihi 50 yuta views. Lagu sing dimaksud yaiku: "Mi Música Es Un Arma", "Babak 1", "Babak 2" lan "Vuelve". Lagu "Vuelve" paling akeh diputer lan amarga iki tekan 171 yuta views ing YouTube.

Antarane kolaborasi sing paling akeh komentar yaiku: "Vuelve" ing 2013 bebarengan karo MC Davo, "Musikku minangka senjata" ing 2013 karo Zimple lan MC Davo, "Urip iki sing daktresnani" ing 2013 karo Zimple lan Don Aero, "lingkungan Somos" uga 2013, "Aku pengin sampeyan ngerti" ing 2014 karo MC Magic, "Traveling ing maya" taun 2014, bebarengan karo Spanyol Pipo Ti, "Babak 1" taun 2015, "Babak 2" lan "Babak 3" ing taun 2016 lan "Babak 4" taun 2017 lan "babak 5" taun 2018" bebarengan karo Mc Davo.

Remix kang

Rapper C Kan, wis nggawe sawetara campuran lagu utawa remix kanggo nampilake campuran alternatif saka sawetara sukses musik, kanthi tujuan menehi swara anyar lan nggabungake irama musik anyar. Ing 2013 dheweke nggawe remix "Guadalajara Squad" karo Dobleu, Ogarita, Manos, Leazy, Leiruk Annex, Crox, Tabernario, Ludiko de Baller.

Ing 2014 dheweke nggawe campuran "Pesta Puro" bebarengan karo Crooked Stilo; campuran "Edan" karo Merc100Man; Dheweke nyampur "Azúcar Morena" bebarengan karo Baby Bash, Big Gemini lan Merc100Man. Sajrone taun 2015, dheweke melu remix "Tonigth" yaiku remix Spanyol bebarengan karo Choo Biggz, Tank lan 50 Cent. Remix liyane sing dheweke melu yaiku "Penyalahgunaan kekuwatan" bebarengan karo Canserbero, ZPU, El B, Norick Silvito, Nesta Rotwaila, Químico lan Gabylonia.

Ing 2016 dheweke melu remix "Yen Aku Kudu Mati" bebarengan karo King Lil G, Nichole lan MC Magic. Ing 2017, dheweke melu macem-macem campuran musik "Yo vivo" lan "No vas a poder" kolaborasi karo Pak Lil One, "México" bebarengan karo Lil Rob lan Cecy B, "Lowrider" karo Baby Bash, Ozomatli lan Kid Frost dening Frankie J, "Juana" karo Kid Ink, Jus D lan Phil N Good lan campuran "En la calle" karo Magic Magno.

Urban Fest lan penghargaan

Sajrone sasi Oktober 2013, dheweke dadi rapper pisanan sing melu perayaan Fiestas de Octubre ing Guadalajara, ing ngendi dheweke nglumpukake luwih saka 30 ewu wong. Penampilane direkam lan diunggah menyang YouTube, video resmi presentasi dheweke diunggah tanggal 21 Oktober 2013. Ing taun 2014, dheweke mbaleni maneh ing Urbano Fest 2 ing pagelarane dheweke nuduhake karya album kaping pindho Klasifikasi C, Vol. maneh wis sellout. Penyanyi sing melu ing album kasebut melu presentasi: Sporty Loco, MC Magic, Pangeran El Armamento, Lil Rob, Pipo Ti, T López Santa RM lan penyanyi Dominika Arianna Puello.

Urbano Fest 3 dianakaké tanggal 29 Oktober 2015, ing Auditorium Benito Juárez ing Guadalajara, Jalisco, sing ditindakake dening Mastered Trax, lan uga ing 31 Oktober ing Pusat Pepsi ing Mexico City, panggung kaping pindho luwih gedhe tinimbang sing sadurunge. . Ing kalodhangan iki, C Kan nyuguhake tema musik saka albume nomer 19 lan kaping telu sing direkam ing studio, Klasifikasi C, Vol. 2.

Ing taun iku dheweke njupuk panggung karo musisi nasional lan internasional sing kerjane langsung lan nyumbang kanggo tuwuhing irama hip hop ing Meksiko. Tamune yaiku Sporty Loco, T Lopez, Don Dinero, MC Magic, Charlie Cruz, Little, T Lopez, Don Cheto lan MC Davo. Pertunjukan iki diputer langsung ing Tidal.

C Kan, wis nampa sawetara penghargaan minangka Artist Wahyu ing 2012; ing 2015 piyambakipun pikantuk Golden Microphone lan ing 2016 piyambakipun pikantuk pangenalan kanggo High Record Sales.

Urip pribadi

Sacara resmi, dheweke lair tanggal 26 Juli 1987 ing kutha Guadalajara ing Jalisco, Meksiko lan jenenge José Luis Maldonado Ramos, wiwit nggunakake jeneng samaran C kan wiwit miwiti karir profesional minangka penyanyi rap lan hip hop. Dheweke duwe pitung sadulur lanang lan jenenge adhine yaiku Noemy, María, Margarita lan Daniela.

Dheweke dadi penggemar bal-balan Meksiko lan utamane klub Atlas de Guadalajara. Babagan posisi babagan panggunaan zat psikotropika, C Kan mbukak pikirane babagan panggunaan "ganja", sanajan ing sawetara wawancara dheweke ujar manawa dheweke bisa nindakake pakaryan kanthi luwih apik ing pengaruhe, lan uga ngrokok saben dina. . Dheweke seneng maca sastra sing ana hubungane karo Meksiko, negara asale. Miturut, amarga dheweke kasengsem ngerti sejarah perdagangan narkoba. Antarane majalah favorit yaiku majalah "Proceso" lan dheweke seneng nggunakake jaringan sosial kaya Twitter.

Kelemahan hukum

Amarga dheweke duwe rong akta kelahiran, ing taun 2013, C Kan kudu menyang pengadilan kanggo mutusake masalah yen akta kelahiran duwe rong tanggal sing beda lan, amarga iki, dheweke ora bisa ngolah paspor. Sidhang kanggo nemtokake tanggal lair sejatine suwene rong taun lan ing pungkasan taun 2016 pungkasane diwenehi paspor lan wiwit iku dheweke bisa melu acara ing ing luar negeri.

posisi politik

Rapper C Kan minangka pembela panggunaan ganja ing Meksiko, amarga dheweke nggunakake dhewe. Malah ing statement sing ditawakake kanggo pers lan ing konser dheweke ngirim pesen kanthi posisi kritis babagan nasib politik-sosial negarane Meksiko, pesen iki digawe liwat lirik lagu, utawa liwat pesen ing kaos utawa ing. tato ing awak.

Ing wawancara sing ditindakake ing 2015 ing program Televisa Turnocturno, C Kan, dheweke nganggo kaos Enrique Peña Nieto kanthi pasuryan dicithak Santa Muerte. Dheweke uga nyatakake posisine nglawan monopoli informasi. Lirik lagu dheweke ngomong babagan pamikiran anti-aborsi lan dhukungan kanggo ibu tunggal. Nalika diwawancarai ing jagad swara, dheweke ujar ing ngisor iki: ... Aku pengin nyatakake yen ing Meksiko ora mung kepala dipotong kaya sing dikandhakake CNN, nanging negara sing sugih rejeki, ndhukung lan matur nuwun…

Posisi babagan Donald Trump lan Enrique Peña Nieto

Ing lirik lagu-lagu sing wis ditulis wiwit 2015, dheweke nyatakake posisine nglawan presiden Enrique Peña Nieto lan Donald Trump, presiden Meksiko lan Amerika Serikat. Lagu "Por El Mexicano", "Soy Illegal" lan "Abuso de Poder" misuwur amarga popularitase. Ing tanggal 6 Oktober, dheweke nampilake lagu "Semillas" marang publik, lirik kasebut ngemot jabatane sing bertentangan karo mandat presiden Meksiko Enrique Peña Nieto, ing lagu iki dheweke duwe kolaborasi Bobby Castro lan T López.

Aku ngajak sampeyan terus sinau babagan sumber kawruh, maca kiriman ing ngisor iki:


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah