Pelabuhan Bar

Ing Pulo Gunung Gurun, ing Hancock County, Maine, ana sawijining kutha sing diarani Pelabuhan Bar uga dikenal minangka ngleboke menyang Taman Nasional Acadia.

Panggonan iki meh ora duwe pedunung 5.235 jiwa, nanging jumlahe saya tambah akeh ing antarane musim semi lan musim panas nalika wilayah kasebut rame karo turis.

Iki minangka papan sing nawakake pesona New England bebarengan karo atraksi alam sing bisa dicopot saka kutha lan bareng karo kulawarga. Sampeyan bisa ngunjungi kanthi mobil, nanging dudu alternatif sing paling apik nalika musim dhuwur amarga ana macet gedhe.

Yen sampeyan are looking for akomodasi sampeyan ora bakal duwe masalah, kutha wis bab 165 hotels sing mbayar rega dhisikan 100 dollar saben wengi.

Kepiye carane entuk

Bandara paling cedhak yaiku Bar Harbor, 14.2 kilometer saka kutha. Ana uga Portland (187.9 kilometer) lan Bangor (67.3 kilometer), kurang saka jam setengah.

Yen sampeyan lelungan saka Boston Sampeyan bisa nggunakake Concord Coach Lines lan Downeast Transportation Inc., kang mlaku saka Boston South Bus kanggo Bar Harbor - Village Green.

Apa kanggo ngunjungi?

Hulls Cover Visitor Center

Pusat iki minangka bagéan saka Acadia lan dadi mandeg sing apik nalika ngunjungi pisanan amarga nampilake landmark, dalan, lan atraksi populer.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  pesisir Maine

Sampeyan uga bisa golek ranger kanggo menehi pituduh lan mlebu kanggo tur dipandu sing dumadi ing taman.

Museum Abbé

Iki minangka tujuan utama kanggo wong-wong sing pengin sinau sejarah lan adat istiadat Wabanaki, wong asli Amerika ing wilayah kasebut.

Museum Sejarah Alam George B. Dorr

Iki minangka bangunan sing nuduhake sejarah nasional wilayah kasebut, pameran interaktif lan pools Ponggawa ing ngendi bocah-bocah bisa ndemek kewan segara kayata bekicot, yuyu lan bintang laut.

College of the Gardens of the Atlantic

Dikunjungi antarane musim semi lan musim panas, atraksi kasebut kalebu tur dipandu saka macem-macem spesies wit, tanduran lan kembang. Tujuane yaiku panyebaran lan konservasi papan alam sing apik iki.

Taman Nasional Acadia

Iku taman ora kurang saka 50 hektar habitat, ngendi sampeyan bisa nindakake macem-macem aktivitas saka hiking, biking, nunggang jaran utawa prahu, kayaking lan canoeing ing tlaga, antara liya.

Sing paling disenengi yaiku Gunung Cadillac, sing paling gedhe ing pesisir Atlantik ing Amerika Serikat, ing ngendi srengenge asring katon. Ana uga Gunung Gorham, salah siji saka puncak paling dhuwur lan paling tantangan.

Omah Kolam Jordan

A restaurant dumunung ing Acadia National Park ngendi sampeyan bisa nedha awan lan nedha bengi dening blumbang picturesque.

Ben & Bill kang Coklat Emporium

Toko permen sing mewah sing sampeyan ora bisa kantun karamel banyu asin utawa luwih saka 60 rasa es krim.

teluk maine

Dolan maring paus antarane sasi Juni lan September, antarane Cape Cod lan Sable Island. Spesies sing paling akeh ditekani yaiku paus bungkuk lan sirip. Mamalia sing ramah liyane kayata asu laut uga ngubengi wilayah kasebut.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Maine: sejarah, lokasi, populasi, kutha, pariwisata, satwa, lan liya-liyane

Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah