Quantcast

Apa Illuminati?  

Kanggo sawetara abad, masyarakat rahasia wis disebutake sing nduweni daya kanggo nguwasani donya, padha dikenal minangka Illuminati, nanging ora ngerti carane masyarakat iki dianggo utawa sing bagéan saka iku. Mulane ing artikel iki kita bakal ngandhani sampeyan Apa Illuminati? 

Apa iku Illuminati? Paguyuban Sing Maha Kuasa

Kanthi jeneng Illuminati dikenal masyarakat nyata sing dibentuk kira-kira 245 taun kepungkur, uga minangka fiktif sing ora pati ngerti. Sing terakhir yaiku sing nyebabake macem-macem teori konspirasi, ing antarane yaiku dominasi total ing jagad iki lan supaya bisa nggayuh tujuane, ana ing mburi kabeh revolusi, perang lan pembunuhan sing paling penting ing sejarah.

Illuminati asli dikenal minangka Ordo Illuminati, lan dibentuk minangka masyarakat rahasia ing kutha Bavaria, sing saiki dadi bagéan saka Alemania, kanthi eksistensi saka 1776 nganti 1785.

Anggota kasebut nyebat piyambak minangka Perfectibilists, padha duwe cita-cita Pencerahan sing padha lan pendiri Adam Weishaupt, sing ningkatake pendhidhikan akal lan filantropi sing nglawan takhayul lan pengaruh agama ing masyarakat.

Kanthi suwene wektu, tujuan klompok iki fokus kanggo nggayuh owah-owahan ing keputusan politik Eropa lan nggayuh owah-owahan institusi monarki lan gereja kasebut dhewe. Sawetara anggotane, sing jenenge ora dingerteni, uga dadi bagian saka Freemason, tansah golek anggota anyar kanggo organisasi.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa pansexual?

Ing taun 1782, grup iki dadi 600 anggota, kalebu Baron Adolph von Knigge, sing teka kanggo mbentuk organisasi lan mbantu ngembangake. Penulis Jerman Johann Wolfgab von Goethe uga kasebut ing dhaptar.

Anggota kasebut wiwitane dadi murid Weishaupt, nanging mengko dokter, pengacara lan akeh intelektual bakal gabung. Ing taun 1784 dikira daftaré ana antara 2000 nganti 3000 wong. Nanging, masyarakat dilarang dening pamaréntah ing pungkasan taun 1780-an, amarga dianggep minangka ancaman ora mung kanggo Negara nanging uga kanggo Gréja.

Apa Tatanan Donya Anyar?

Akeh wis digawe masyarakat Illuminati iki lan tatanan donya anyar sing dina iki. Kutipan sing paling misuwur yaiku kanggo buku Dan Brown, "Malaekat lan Setan”. Lambang piramida kanthi mripat siji diarani minangka perwakilan lan diarani "Mripat Kabeh-Ningali".

Sawise Perang Donya II, akeh wong sing duwe pengaruh wiwit nyebutake yen dheweke nyoba nggawe tatanan donya anyar, nanging teori kasebut dianggep minangka topik edan. Wektu lan kemajuan teknologi menehi topik iki minangka platform anyar kanggo téori Illuminati dadi dikenal.

Bubar iki organisasi iki wis dadi subyek diselidiki lan dipercaya sing kasusun saka nomer akeh anggota sing wis ngrebut macem-macem titik daya ing masyarakat: keuangan lan pamaréntah. Ingkang botên gampil anggènipun nêdahakên, punapa sababipun, dados masarakat ingkang kakuwaos sagêd kakuwaos, sampun ngantos suwawi dipun wadi.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa trombosis?

Tatanan anyar iki nduweni akeh teori, nanging nyatane babagan politisi lan pimpinan keuangan sing teka bebarengan kanggo nggawe keputusan sing bisa mengaruhi kabeh wong ing tingkat sing beda-beda.

Teori sing luwih wani nunjukake yen Illuminati yaiku wong sing nduweni daya kanggo ngganti wujud lan dikenal minangka reptilians, makhluk sing nyamar dadi manungsa lan sing wis ngontrol planet saka Bulan. Bisa dumadi saka kapribaden saka pirang-pirang wilayah masyarakat, saka kraton nganti jagad musik saiki.

Simbol Illuminati

Dikenal minangka "Eye of Providence", iku mripat sing disusun ing sisih ndhuwur segitiga lan bisa dideleng ing sawetara gréja ing saindenging jagad, bangunan Masonik lan utamane ing Segel Agung Amerika Serikat. . Simbol iki bakal makili kontrol lan ndjogo donya dening klompok iki.

Lambang iki asale saka Kristen lan digunakake kanggo digambarake ing lukisan abad pertengahan kanggo makili kewaspadaan Gusti Allah marang kabeh manungsa. Kita bisa ndeleng kanthi rinci ing Pranyatan Hak-hak Manungsa lan Warga dening Jean Jacques Francois Le Barbier, dokumen sing diadopsi minangka hak asasi manungsa ing Majelis Konstituante. Francia ing taun 1789.

Apa kita bisa gabung karo Illuminati?

Kasunyatane, amarga ora dingerteni kepiye masyarakat iki, mula ora dingerteni apa paramèter utawa syarat sing kudu ditindakake dening wong, nanging sing dianggep mesthi kudu duwe bandha lan ngrasakake reputasi kulawarga. misuwur utawa dikenal ing saindenging jagad.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa efek 2038?

Ing masyarakat asli, entri wis ngrambah minangka wong anyar, kanggo mengko liwat sawetara kahanan lan dadi Minerval lan mengko dadi Minerval Enlightened. Masyarakat wis nganti 13 derajat wiwitan kanggo konversi minangka anggota lengkap saka urutan.

Apa ritual ditindakake ing masyarakat iki?

Rincian jinis upacara sing digunakake utawa sifate ora dingerteni, nanging liwat sawetara dokumen rahasia sing wis dicekel dingerteni. carane aku ngerti dheweke pindhah saka wong anyar menyang hierarki sing luwih dhuwur ing urutan kasebut, yaiku:

  • Nduwe laporan babagan buku sing diduweni
  • Nggawe dhaptar kelemahane dhewe
  • Nggawe dhaptar mungsuh sampeyan dikenal masyarakat
  • Nggawe janji kanggo kurban kanggo kapentingan masyarakat sadurunge pribadi.

Saiki kanggo akeh kritikus lan ahli teori konspirasi, Illuminati ngontrol donya kita saiki, nunggu kanggo njupuk alih donya liwat keuangan lan pemerintah paling kuat.

https://www.youtube.com/watch?v=DAJJL-QPHIM

Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah