Apa ESP?

Antes de adentrarnos en este tema, es fundamental darles a conocer qué es el ESP o también conocido por control electrónico de estabilidad, por lo que hemos traído este post, en dónde encontrarán toda la información referente a este tema. ¡No se la pierdan!

Apa ESP utawa Kontrol Stabilitas Elektronik?

Kanggo sing ora ngerti babagan subyek, ESP minangka kontrol stabilitas elektronik, sing nuduhake kasunyatan manawa sistem keamanan sing diaktifake kanthi otomatis nalika mobil dianggep bakal kelangan kekuwatane, kanthi tujuan ngontrol kanthi rem saben. salah sawijining gembong lan ngatur kanggo nyetel kacepetan motor.

Wiwit taun 2021, sistem iki dadi peralatan wajib kanggo saben kendharaan sing dipasarake ing Eropa, uga saben sing nyebar ing wilayah kasebut. Sajrone pirang-pirang taun, teknologi iki nyempurnakake sisteme lan terus berkembang, wiwit taun 90-an sistem iki wiwit dileksanakake ing mobil dhuwur.

Salah sawijining mobil sing pisanan dileksanakake sistem iki yaiku Mercedes - Benz S-Class. Awit kita wis kasebut apa ESP, iku wektu kanggo nulis sethitik bab cara kerjane, supaya yen sampeyan pengin ngerti liyane. informasi babagan iki, aja mandheg maca kita.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Pira regane Porsche Macan 2021

Kepiye cara kerja sistem ESP ing mobil?

Sistem sing kita kenal kanthi singkatan saka ESP bisa digunakake liwat data sing ditampa dening saben sensor, sing bisa ngetung saben koreksi sing bisa ditindakake ing saben milidetik, saliyane kanggo nggoleki supaya tetep ngontrol kontrol. mobil lan ing siji, supaya driver lan pangguna lelungan karo wong aman.

Sensor sing duwe sistem iki yaiku sing kasebut ing ngisor iki:

  • Sudut kemudi.
  • Rotasi roda (sistem ABS).
  • Posisi Throttle (TPS).
  • akselerasi sisih.
  • Giroskop.

apa esp

Liwat informasi sing diwenehake dening saben sensor kasebut, ESP bisa nindakake fungsine, malah bisa nyegah skid. Ngerti kanthi rinci babagan saben sensor sing wis kasebut.

amba kemudi

Fungsi utama sensor iki yaiku kanggo ngerti maca sing dirasakake ing hubungane karo sudut setir, saliyane kecepatan sing diobahake driver.

Wheel spin (sistem ABS)

Sensor rotasi wheel, minangka jeneng nuduhake, tanggung jawab kanggo nuduhake menyang sistem kacepetan kang saben rodha kendaraan wis diputer.

Posisi Throttle (TPS)

Posisi throttle minangka sensor sing tanggung jawab kanggo ngukur posisi throttle, utamane nalika mbukak utawa malah nutup, kabeh iki gumantung saka tekanan sing ditindakake driver ing pedal.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Ngendi Setir Ball Joint

percepatan lateral

Ing sisih liya, sensor akselerasi lateral nduweni fungsi kanggo ndeteksi gaya lateral mobil lan kanthi cara sing padha karo intensitas, sing tegese iku tanggung jawab kanggo ndeteksi upaya sing nyopir mobil liwat lintasan.

Giroskop

Pungkasan, sensor gyroscope tanggung jawab kanggo ngandhani sistem ESP babagan giliran dhewe sing digawe mobil lan iki dipérang dadi telung dimensi, yaiku pitch, roll lan yaw. Kanggo ngerti yen ana kedadeyan sing diarani saksi ESP, sing madhangi supaya sampeyan ngerti babagan kedadeyan apa wae.

Kepiye cara kerja saksi ESP?

Lampu bebaya ESP nyoba madhangi saben sistem diaktifake, sanajan sampeyan ngelingi yen lampu bebaya murup nanging tetep tetep utawa ing kasus iki sampeyan sok dong mirsani yen intermiten tanpa alesan, iki tegese sistem ESP iku. nuduhake sawetara fault, sing sampeyan kudu ngerti.

Kaping pisanan, sampeyan ora kudu kuwatir, nanging miwiti kanthi verifikasi manawa tombol sistem ESP durung dipencet tanpa disadari, amarga iki bisa nyebabake diaktifake nanging bisa digunakake kanthi kuat, sanajan sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni sistem iki kanthi manual. yen dibutuhake, sanajan sampeyan nyopir ing lumahing lunyu.

Kesalahan Umum ing ESP Witness

Yen sampeyan wis ngonfirmasi manawa sistem kasebut menehi kesalahan liwat saksi, mula bisa uga panyebab ing ngisor iki:

  • Gagal salah sawijining sensor; Kesalahan iki minangka salah sawijining sing paling umum amarga kedadeyan nalika partikel tartamtu nglumpukake ing zona maca sensor sing cocog. Mulane, disaranake supaya tetep resik, amarga bledug, lendhut utawa malah karbon sing dibebasake saka bantalan rem minangka penyebab kegagalan iki.
  • malfunction saka modul ABS; modul iki wiwit gagal nalika dadi liwat mancep voltase dhuwur banget utawa malah tanpa alesan. Nanging ana rong solusi ing kasus iki, salah siji ngganti karo sing anyar, sanajan iku rada larang, utawa ing kasus iki, golek cara kanggo ndandani iku, amarga kadhangkala iku kamungkinan. Bisa uga gagal nalika modul kontrol traksi ora bisa digunakake kanthi bener.
  • voltase baterei kurang; Salah sawijining kegagalan sing bisa kedadeyan lan nyebabake lampu peringatan ESP madhang tanpa alesan sing jelas yaiku nalika voltase baterei sistem sithik, amarga ora diisi kanthi bener. Senadyan iki, sampeyan bisa kanthi gampang ngganti, nanging disaranake sadurunge nggawe keputusan iki, sampeyan sok dong mirsani ing sawetara giliran yen terus murup utawa ora.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa sensor MAP?

Rekomendasi

Saiki sampeyan ngerti persis cara kerja sistem sing luar biasa iki, wektune kanggo menehi sawetara rekomendasi, yaiku:

  • Tansah resik saben sensor sistem kanggo operasi sing tepat.
  • Tindakake review sistem saka wektu kanggo wektu kanggo ngerti yen bisa digunakake utawa yen ana bagean sing kudu diganti.
  • Elingi saben indikasi sing ditampa saka ESP, amarga ora mung bisa murup amarga sawetara kegagalan sistem, nanging uga amarga ana risiko utawa ngluwihi kacepetan, ing antarane faktor liyane.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah