SUV paling apik

Sabanjure, kita ngajak sampeyan ngerti SUV paling apik saka pasar, liwat guide prasaja ngendi sampeyan bakal mirsani karakteristik paling striking lan sawetara data technical sing kudu ngerti bab mobil iki sadurunge ndarbeni.

Mercedes GLC SUV, paling laris ing Spanyol sajrone 2.018

SUV paling apik: Panuntun kanthi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan

SUV utawa Sport Utility Vehicles yaiku sing bisa adaptasi karo kahanan lingkungan sing beda, utamane kegiatan luang ruangan. Tujuan dhasar saka desain kendaraan kasebut yaiku supaya bisa nyuda kaluwihan model otomotif liyane.

Amarga iki, liyane lan liyane wong kasengsem ing bisa kanggo ndarbeni kendaraan saka jinis iki, preduli saka model cilik, medium, gedhe utawa coupe.

Jinis Kendaraan Utilitas Olahraga

Sadurunge bisa tuku Kendaraan Utilitas Olahraga, sampeyan kudu ngerti apa papat jinis kasebut lan bedane cilik:

  • SUV cilik: Dipérang dadi loro, yaiku segmen A, yaiku kendaraan sing dawane kurang saka 4 meter lan bisa digunakake kanggo mlaku-mlaku ngubengi kutha lan munggah gunung cilik, kayata Suzuki Ignis. Mobil segmen B yaiku sing dawane antarane 4,2 lan 4,35 meter, contone, Mazda CX-3 utawa Suzuki Vitara.
  • SUV ukuran medium: Ana rong kelas, yaiku segmen C utawa kompak, yaiku sing dawane antara 4,36 nganti 4,7 meter, kayata Volkswagen Tiguan utawa Seat Ateca. Ing sisih liya, segmen D dawane 4,7 nganti 5 meter, kanthi kapasitas 7 utawa 8 wong, contone, Toyota Highlander.
  • SUV gedhe utawa kulawarga: Ing kasus iki, sampeyan bisa njaluk sing saka segmen E lan F, kang duwe jumlah luwih saka peralatan, rampung kemewahan lan karakteristik kuat ing mesin. Kaya, contone: Ford Expedition utawa Chevrolet Tahoe.
  • SUV Coupes: Iki minangka kendaraan jinis B, nanging dicocogake karo garis olahraga. Kaya, contone: Peugeot 4008 utawa Kia Sportage Coupe.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  Apa tegese HD?

Ndhuwur 5 Kendaraan Utilitas Olahraga paling apik ing pasar

1.- Alfa Romeo Stelvio

Pembaruan model tradisional diluncurake ing taun 2.020 lan wiwit saiki wis bisa posisi ing antarane posisi dodolan sing paling apik. Nduwe estetika sing nyenengake, gril segitiga tradisional merek, layar tutul 8,8 inci, bagasi nduweni kapasitas 525 liter, lan liya-liyane.

Ing tangan liyane, wis 2.0 hp 200 engine bensin gadhah full-wheel drive lan 2.2 hp 160 turbodiesel, loro karo gearbox otomatis lan 4-wheel drive.

2.- Ford Cougar

Dikenal minangka Kendaraan Utilitas Olahraga paling monjo merek. Nduwe desain sporti sing eksterior kebak kurva lan rada dhuwur tinimbang SUV liyane, sing diilhami dening salah sawijining model sing paling misuwur lan paling dituku merek, Ford Fiesta.

Dinamika, ruang internal, mesin nduweni daya 125-155 CV lan konsumsi bahan bakar 5.6-5.8 l/100Km, nampilake versi mikro-hibrida kanthi label DGT ECO.

3.- BMW X3

Iki dirancang maneh ing taun 2.022, kanthi subtly nganyarake macem-macem fitur interior, eksterior, mekanika lan, sing paling penting, teknologi, kayata gril sing luwih gedhe, lampu LED lan bumper anyar. Ing njero, ana layar 10,25 inci sing bisa ditambah nganti 12,3 inci, kontrol iklim telung zona, tombol rotary iDrive, lan bagasi 550 liter.

BMW nawakake telung jinis mekanika kanggo X3: karo Diesel, X3 18d karo 150 hp kanggo X3, M40d karo 340 hp, X3 20d karo 190 hp lan X3 30d karo 286 hp. Kanthi bensin, X3 20i (184 hp), banjur X3 30i (245 hp) lan X3 M40i (360 hp), saliyane X3 30e hibrida kanthi 292 hp lan iX3 listrik.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Mobil wisuh tanpa banyu

4.- Hyundai Kona Sato

Versi hibrida iki nduweni keseimbangan sing apik, saka keuntungan sing bener nganti kothak kopling ganda. Dibandhingake karo salinan SUV liyane, rega dadi salah siji saka atraksi paling penting iki.

Wis desain njaba sculpted karo teknologi paling anyar ing pasar, impeccable, modern lan banget striking sing bisa selaras kanggo cocog karo panuku. Ing njero nduweni koper kanthi kapasitas 374 l, limang kursi, sistem keamanan gedhe, saliyane, nduweni sistem pengontrol swara sing diarani Bluelink.

Nduwe daya 141 CV lan torsi 265 Nm, 6 kacepetan, motor listrik 32 kW, transmisi olahraga dual-clutch, baterei polimer lithium-ion, wiwitan kacepetan kurang lan akeh aspek teknis liyane.

the-best-suv-2
Hyundai Kona Hybrid

5.- Rolls Royce Cullinan

Nalika ngomong babagan kendaraan apa wae, sampeyan ora bisa ninggalake model Rolls Royce, ing kasus iki mobil SUV. Iki minangka model sing ora kudu ana, nanging amarga katon apik banget lan luwih apik tinimbang SUV liyane, yaiku, luwih abot, luwih ostentatious, gedhe, mewah lan nduweni desain paling apik lan modern sing ana ing pasar. .

Iki, tanpa mangu, kendaraan sing cocog kanggo gangster Arab utawa Rusia sing pengin lelungan kanthi kemewahan, kenyamanan lan keamanan sing paling apik.

Kenapa mobil SUV dadi pilihan sing apik?

Kendaraan kasebut bisa nggawe posisi sing paling apik amarga fitur-fitur apik sing diduweni saben model, saka mesin nganti interior sing apik banget, nanging apa kaluwihan sing ditawakake? kanggo panuku anyar. Antarane kaluwihan saka SUV yaiku:

  • Dheweke duwe interior sing luwih unggul tinimbang jinis pariwisata.
  • Kenyamanan luwih gedhe.
  • Luwih dhuwur tinimbang wisata tradisional.
  • Wis kabeh-terrain naluri.
  • Iku luwih nyaman kanggo nangani wong-wong mau.
  • Estetika saben SUV katon apik banget lan super modern.
  • Wis teknologi ndhuwur, ora ketompo apa jenis SUV iku.
  • Nduweni bantalan sing alus banget, dadi yen sampeyan nabrak, ora bakal duwe pengaruh kaya model liyane.
Sampeyan bisa milih sampeyan:  lampu ngarep adaptif

Muga-muga informasi iki bisa mbantu sampeyan mutusake keraguan babagan SUV, lan uga ngajak sampeyan ngerteni kepiye Porsche Macan 2021 mlaku.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah