Quantcast

Napa kapal ngambang?

Wiwit jaman kuna, cara mbangun kapal tansah nyebabake keprihatinan, nanging luwih saka kabeh, pitakonan gedhe sing ditakoni dening akeh populasi yaiku:Kapal kok ngambang?, lan ing artikel iki kita bakal menehi jawaban sing jelas kanggo pitakonan iki, mula aja mandheg maca.

Yagene prau ngambang yen digawe saka logam?

Panyebut umum saka prau maritim apa wae yaiku kabeh bisa ngambang, sanajan katon jelas yen dheweke nindakake lan fungsi iki ora ditakokake, pitakonan kasebut mesthi muncul. Kapal kok ngambang. Apa dheweke nindakake ing segara utawa kali, dheweke bisa nindakake kanthi hukum fisik sing diarani Prinsip Archimedes.

Hukum iki nyatakake yen ana pasukan sing bisa nyurung kapal saka ngisor munggah kanthi desain adhedhasar hukum iki. Kapal biasane luwih abot tinimbang banyu lan njupuk papan tartamtu. Kapadhetan yaiku jumlah materi ing saben unit volume.

Prinsip Archimedes

Creciendo en un ambiente muy familiar con un padre que era astrónomo y que propiciaba el estudio de las ciencias, Arquímedes logró dedicar toda su vida a estos estudios.  Este sabio griego que vivió entre los años 287 al 212 antes de Cristo, fue el primero en hacer las mediciones del empuje que los líquidos pueden ejercer sobre los objetos sólidos cuando estos se sumergen en ella, lo que ocasionaba una pérdida de peso aparente.

Pratelan utawa prinsip formal ditetepake kaya ing ngisor iki:

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kenapa warts katon?

"Sembarang badan padhet sing dilebokake ing cairan, sakabehe utawa sebagian, ngalami dorongan vertikal munggah sing padha karo bobot cairan sing dicopot amarga bobot awak."

Kanggo nduduhake prinsip sing jenenge, Archimedes nganalisa apa sing kedadeyan nalika adus, dheweke ngerteni manawa tingkat banyu ing bathtub mundhak kanthi proporsi sing padha karo awak sing mlebu ing banyu.

Ing panjelasan kasebut, dheweke nemtokake manawa awak sing kecemplung ing cairan kudu ngalami dorongan vertikal munggah sing padha karo bobot cairan sing dibuwang. Panjelasan sampeyan kudu dipérang dadi rong bagéan:

  • Sinau babagan gaya ing bagean cairan sing kudu diimbangi karo cairan liyane
  • Panggantos saka bagean adi dening awak ngalangi saka wangun lan dimensi padha.

Kanggo panjelasan sing luwih gampang, yen meter kubik wesi dijupuk, kanthi dhewe lan amarga kapadhetane bakal klelep ing ngisor banyu, nanging yen meter kubik logam sing padha dibangun ing wangun bal kanthi internal. bolongan, volume bakal luwih padhet lan luwih gedhe, nyebabake banyu kanggo push munggah.

Mulane sanajan prau digawe kanthi bahan sing luwih abot tinimbang banyu, kapadhetan prau kasebut dhewe bakal bobote dibagi karo volume njaba kasus kasebut. Kanthi volume njaba sing luwih gedhe, kapal bakal duwe kapadhetan sing luwih entheng tinimbang banyu, mula umume kapal kudu kothong kanggo ngemot hawa.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kenapa kulit sirah lara?

Kepiye Kapal Dirancang kanggo Ngambang?

Kapal kasebut wis ngrancang spasi sing diwenehi jeneng kompartemen kedap banyu, iki diisi udara kanggo nggawe struktur luwih entheng tinimbang banyu lan mulane ora bisa tenggelam.

Ing kasus kapal pesiar gedhe, sing dibangun kanthi jumlah wesi lan baja sing akeh, saliyane duwe akeh ruang, kolam renang, kabin, bioskop, kasino, taman banyu, skating rinks, klub, restoran, lapangan olahraga lan atraksi liyane. kanggo turis, wis spasi sing kapenuhan udhara, lan ngidini kanggo ngambang.

Apa Kapal Tansah Ngambang?

Sanalika prinsip dhasar hidrostatika lan hidrodinamika digunakake, kapal bakal ngambang. Siji-sijine cara dheweke bakal tenggelam yaiku yen lambung njabane pecah lan banyu mlebu ing kompartemen sing diisi udara.

Iki kedadeyan amarga yen banyu mlebu ing kompartemen kasebut, udhara diusir metu lan kapadhetan kapal, sithik-sithik, dadi luwih abot tinimbang banyu, sing nyebabake kapal kasebut tenggelam tanpa bisa diobati, kayadene kedadeyan kasebut. kasus Titanic sing misuwur ing taun 1912.

Saiki, kapal dibangun kanthi lapisan ganda lambung sing siji ing njero liyane, saliyane bahan anyar digunakake saben dina sing luwih tahan, kayata baja.

Otro detalle de mucha importancia la tienen el capitán del barco y la tripulación. Estos deben ser capaces de controlar el barco y conocer el lugar por donde están navegando, tener las cartas de navegación, saber si hay zonas con rocosas elevadas, o si es una zona por ing ngendi desplazan icebergs. Un choque con ellos sería fatal para una embarcación sin importar cuál sea su tamaño.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Kok langite biru?

Yagene prau-prau padha malik?

Saliyane ngambang, prau uga kudu tetep jejeg supaya ora terbalik utawa malik ing banyu, iki mung digayuh yen sampeyan duwe pusat gravitasi sing kurang, yaiku, bobot sampeyan bisa konsentrasi ing sisih ngisor prau lan ora ing ndhuwur.

Ing kasus prau layar sing nggunakake layar kain kanggo mindhah lan sing biasane dhuwur banget, kudu duwe Keel ing sisih ngisor prau, iki kasusun saka potongan berbentuk sirip sing dadi ballast utawa bobot supaya massa saka kapal bisa mudhun. Kajaba iku, Keel uga nindakake fungsi liyane, yaiku nyegah viento mindhah prau miring.

Kapal pesiar gedhe, ing sisih liya, duwe bar stabilisasi sing ana ing sangisore banyu lan mbantu njaga pusat pelayaran, mbenerake tingkat kecenderungan lateral sing kedadeyan amarga dorongan banyu lan ombak, nyegah supaya ora mabur.

https://www.youtube.com/watch?v=XugkcsdP2mU

Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

perpustakaan trick
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah