Mobil wisuh tanpa banyu


Yen bisa ing Cuci mobil tanpa banyu, iki gagasan kanggo ekologi Ora mung golek cara alternatif kanggo nyuda biaya sumber daya, nanging uga minangka usaha bisnis.

Bisa ngumbah mobil tanpa banyu: Gagasan kanggo ekologi.

Sampeyan bisa tetep mobil kita tetep resik kanthi nggunakake produk anyar sing diciptakake dening «Ecowash», perusahaan sing digawe ing taun 2006, sing wis nylametake meh 79 yuta ton sampah nganti saiki. Iki minangka produk sing konsistensi padha karo semprotan, lan dirancang kanggo mbusak rereget sing macet ing kendaraan, tanpa ngrusak.

Sampeyan bisa ngundhuh proses ngumbah tanpa banyu?

Miturut Adrián Martel, direktur lan manajer perusahaan lan perusahaan kasebut ngumbah tanpa banyu Ecowash. Iki mesthekake yen sanajan minangka produk pulverized, iki mbagi partikel rereget, misahake saka lembaran logam kendaraan lan dienkapsulasi dening salah sawijining komponen, sing diarani lilin carnauba.

Teknologi sing digunakake kanggo ngasilake pamisahan molekul sing reged yaiku ionisasi sing bakal mbantu Gamelan proses njabut rereget lan rereget saka mobil tanpa ngrusak iku, mengkono iki ing sembarang cara liyane bakal kasil karusakan lumahing.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Epoxy Putties

Prosedur ngumbah tanpa banyu wis kabukten efektif, sanajan ing kasus mobil sing nglumpukake lendhut akeh, luwih-luwih noda sing disebabake dening produk kayata semen utawa tar durung dianggep, amarga iki mbutuhake perawatan lan polishing liyane. ..

Apa asal saka cuci mobil tanpa banyu utawa ekologis?

Lair ing Kapuloan Canary ing taun 2002, lan asalé utamané amarga ana masalah karo sumber saka sumber daya alam, kaya banyu, sing dadi bagéan saka urip ing pulo kasebut. Amarga iki, ngumbah mobil kurang prelu, nanging ora trep kanggo pangopènan mobil.

Perusahaan sing nggawe teknologi iki, "ecowash”, ana ing proses ekspansi, lan tujuane kanggo nutupi 36 delegasi Spanyol, uga nyebarake produke menyang sebagian besar negara Eropa lan Amerika Latin sing duwe panentu kanggo produk lan sisteme.

Apa keuntungan lingkungan ngumbah mobil tanpa banyu?

Salah sawijining keuntungan utama yaiku langsung kanggo lingkungan. Pencipta sistem lan produk ngira yen irit banyu antarane 200 utawa 300 liter, lan kudu dianggep yen ngumbah mobil dudu kegiatan utama. Lan bisa ngasilake residu polusi sing akeh, kalebu bahan kayata lapisan rem.

 Mesthi ana perlu kanggo ngatur lan standarisasi seri saka hukum sing meksa owah-owahan radikal ing perusahaan sing nyedhiyani layanan cuci mobil, kanggo tenan nggawe prabédan substansial ing lingkungan. 

Sampeyan bisa milih sampeyan:  Urip Mobil

Apa jenis layanan cuci tanpa banyu sing ditawakake perusahaan ijo iki?

Ora ana watesan ing silihan layanan ngumbah, kosok balene, perusahaan iki bisa ngumbah kabeh jinis mobil nggunakake teknologi iki, padha bisa nglayani kendaraan kayata: motor, trailer, karavan, van, truk lan liya-liyane.

Prosedur reresik luwih praktis lan nyaman, ngilangi agen korosif ing prosedur kasebut, uga nyegah akumulasi banyu supaya ora ngrusak awak.

Kabeh layanan sing disedhiyakake bakal beda-beda ing durasi, uga nalika wong nekani kunjungan medis. Kabeh bakal gumantung ing tingkat rereget saka kendaraan lan ukuran, nanging iku kira-kira wektu maksimum sistem ekologis njupuk antarane 15 kanggo 20 menit saben mobil.

Katrangan produk lan layanan

Perusahaan kasebut nawakake telung layanan kanggo kecantikan otomotif

  • wisuh dhasar (reresik njaba, ban, vakum lan reresik interior)
  • kaendahan engine (Iku rampung kanthi tangan karo rong produk sing ngresiki lan mbusak noda tanpa mengaruhi bagean listrik)
  • ngumbah upholstery (reresik interior kursi, karpet lan jok langit-langit).

Apa ana wisuh garing lan sumunar?

Mobil Kering yaiku ... a produk asal alam kang emulsion manometric nepaki fungsi degradasi endhot, mromosiaken detachment saka bodywork lan eliminasi lemak. Sabanjure, nggabungake lapisan protèktif saka lilin alam, nalika digosok nganggo kain microfiber sing resik, ngasilake sinar sing apik.

Apa bisa dadi ekologis lan degrease mesin (EQV100)?

Jawabane yaiku degreaser ijo, produk tanduran iki kanthi emulsi manometrik sing ngresiki bagean mesin lan permukaan sing ngemot lapisan pelumas. Digunakake ing pelek, tanpa nyebabake karusakan ing sistem rem mobil.

Sampeyan bisa milih sampeyan:  SUV hibrida plug-in murah

Kanggo ngumbah internal mesin kasebut, rumus sing apik dilebokake kanthi nanopartikel pelarut oksigen lan lenga alami sing, amarga sinergi, ngidini ngumbah karpet, karpet, kain akrilik lan umume kabeh jinis permukaan tanpa nggunakake banyu.

Iku produk khusus kanggo mbusak reregetan angel saka kain, vinyl lan kulit. Biasane digunakake bebarengan karo pembersih vakum utawa pembersih ekstraksi.

Apa produk ekologis bisa gawe anyar bagean ireng lan plastik saka kendaraan?

SLE5030 minangka produk saka sayuran, kanthi emulsi manometrik Mbantu urip lan mbangun maneh bagean ireng saka kendaraan. Iku becik kanggo padhang lan peteng pelek kendaraan, uga bagean plastik liyane kayata fender lan dashboard. Sawise SLE 5030 wis Applied, iku ora generate lumahing greasy, ing nalisir, ninggalake lumahing Gamelan lan mengilap kanggo wektu owahan.

Pungkasan, yen sampeyan pengin dadi bagian saka gerakan owah-owahan kanggo nambah lingkungan kita, sampeyan kudu nganggep manawa jinis alternatif iki minangka sarana supaya mobil sampeyan kurang polusi. 

Langkah-langkah kasebut bisa mbantu ngasilake ora mung proses ekonomi sing stabil, nanging uga bisa ngasilake owah-owahan sing nyengsemake saka lokal menyang global, ora dadi fashion utawa tren nanging ngowahi bentuk panggunaan lan konsumsi barang sing ora bisa dianyari kayata banyu. , sing kabeh makhluk urip ing planet duwe hak.


Isi artikel kasebut cocog karo prinsip etika editorial kita. Saiki kita kerja kanggo mbenerake lan nambah konten ing basa liya.

Yen sampeyan penerjemah akreditasi sampeyan uga bisa nulis kanggo nggarap kita. (Jerman, Spanyol, Prancis)

Kanggo nglaporake kesalahan terjemahan utawa perbaikan, klik Kene.

Stop Stop
IK4
Nggoleki Online
Pengikut Online
proses iku gampang
manual mini
a carane nindakake
TipeRelax
LavaMajalah