Quantcast

כאשר הקיץ מתחיל זמן

מתי מתחיל הקיץ?

הקיץ מתחיל רשמית ב-21 ביוני בשעה 1:54 UTC (זמן אוניברסלי מתואם). התאריך המוכר בעולם ידוע גם בשם היפוך הקיץ, היום בשנה עם הכמות המקסימלית של אור השמש.

הזמן משתנה במהלך הקיץ

במדינות מסוימות, כמו ארצות הברית, קנדהבבריטניה ובמדינות רבות באירופה, תחילת הקיץ פירושה גם תחילתו של שעון הקיץ. במדינות אלו, השעה המקומית מתקדמת שעה אחת בשעה 2:00 לפנות בוקר באותו יום שבו שוק היפוך הקיץ.

יתרונות בשינוי הזמן

היתרונות של המעבר לשעון קיץ הם שניים: ראשית, חיסכון באנרגיה ושנית, יותר זמן ליהנות מאור השמש. שינוי הזמן הקשור לשעון קיץ מציג עלייה ביעילות האנרגיה ובחיסכון בדלק ומגביר את השימוש באנרגיה במהלך קציר השקדים.

בנוסף, שעון הקיץ מאפשר לנו ליהנות יותר מאור שמש במהלך החודשים החמים ביותר. זה אומר שאנחנו יכולים לבלות יותר זמן בחוץ בימים הכי חמים.

מתי הקיץ מסתיים?

הקיץ מסתיים באופן רשמי ב-23 בספטמבר בשעה 1:09 UTC. תאריך זה נקרא היפוך הסתיו כי זה מציין את היום בשנה עם כמות השמש הנמוכה ביותר.

זה עשוי לעניין אותך:  כשסתיו 2021 נכנס

במדינות מסוימות, סוף הקיץ פירושו החזרה לשעון החורף. במקרה זה, השעה המקומית תשתנה ל-2:00 בבוקר באותו היום. המשמעות היא שהשעונים יחזרו שעה אחת אחורה עם השקיעה.

טיפים לקיץ

נצלו את היתרונות של היפוך קיץ ושעון קיץ ונסו לבלות יותר זמן בחוץ. חודשי הקיץ הללו יכולים להיות גם זמן לטפח הרגלים בריאים חדשים.

  • פעילויות חוץ: אור שמש, תנועה ואוויר צח יעשו פלאים לבריאות ולרווחתכם, אז צאו להליכה, שחייה, רכיבה על אופניים או כל פעילות אחרת שאתם נהנים ממנה בחוץ.
  • הוסף מזונות חדשים לתזונה שלך: הקיץ הוא זמן מצוין לשלב מגוון טעמים מרעננים בתזונה לזמן קצר. נסו ארוחה צמחונית פעם בשבוע ופנקו את הדיאטה שלכם בפינוק!
  • לנוח מספיק ולהתנתק: הקיץ הוא זמן להירגע ולהירגע. אפשר לעצמך קצת זמן לחדש את האנרגיה שלך ולקחת הפסקה מכל ההתראות והגירויים הדיגיטליים.

תהנה מהיתרונות של אור השמש ושעון הקיץ לקיץ בריא ושמח יותר.

כשהקיץ מתחיל, מה השעה?

תמיד תהיתם מתי הקיץ מתחיל? מה השעה המדויקת? הקיץ היא עונה שמגיעה אחרי האביב ומתאפיינת בטמפרטורות גבוהות בינוניות ובפחות גשמים.
תחילת הקיץ תלויה בחצי הכדור שבו אתה נמצא ובאזור הזמן. בחצי הכדור הצפוני, היום הראשון של הקיץ ידוע בתור היפוך הקיץ או היפוך יוני ומתרחש כאשר השמש מגיעה לנקודה הגבוהה ביותר שלה מעל אקוודור. היפוך הקיץ מתרחש מדי שנה ב-21 ביוני, והשעה המדויקת תלויה באזור הזמן שלכם.

זה עשוי לעניין אותך:  איך נחשים מחרבנים

אזורי זמן עולמיים

כדי לדעת את השעה המדויקת של תחילת הקיץ, חשוב להכיר את כל אזורי הזמן בעולם. להלן רשימה של אזורי הזמן העיקריים:

  • GMT-12: איי מידוויי, איי ווייק
  • GMT-11: סמואה
  • GMT-10: הוואי
  • GMT-9: אלסקה
  • GMT-8: שעון החוף המערבי
  • GMT-7: זמן ההר
  • GMT-6: זמן מרכזי
  • GMT-5: מזג אוויר מערבי
  • GMT-4: האיים האטלנטיים
  • GMT-3: Brasil
  • GMT-2: מרכז אטלנטי
  • GMT-1: איים אזוריים
  • GMT+1: מערב אירופאי
  • GMT+2: מרכז אירופה
  • GMT+3: מוסקווה
  • GMT+4: הסעודית
  • GMT+5: פקיסטן
  • GMT+6: בנגלדש
  • GMT+7: באן צ'קרי
  • GMT+8: סין, הונג קונג, פיליפינים
  • GMT+9: יפן, קוריאה
  • GMT+10: מערב אוסטרליה
  • GMT+11: דרום האוקיינוס ​​השקט
  • GMT+12: NZ

שעות בדיוק של תחילת הקיץ

עכשיו כשאתה מכיר את אזורי הזמן העיקריים, הנה רשימה של הזמנים המדויקים לתחילת הקיץ לפי אזור זמן:

  • GMT-12: 10:54 ב-20 ביוני
  • GMT-11: 11:54 ב-20 ביוני
  • GMT-10: 12:54 ב-21 ביוני
  • GMT-9: 1:54 ב-21 ביוני
  • GMT-8: 2:54 ב-21 ביוני
  • GMT-7: 3:54 ב-21 ביוני
  • GMT-6: 4:54 ב-21 ביוני
  • GMT-5: 5:54 ב-21 ביוני
  • GMT-4: 6:54 ב-21 ביוני
  • GMT-3: 7:54 ב-21 ביוני
  • GMT-2: 8:54 ב-21 ביוני
  • GMT-1: 9:54 ב-21 ביוני
  • שעון גריניץ: 10:54 ב-21 ביוני
  • GMT+1: 11:54 ב-21 ביוני
  • GMT+2: 12:54 ב-21 ביוני
  • GMT+3: 1:54 ב-21 ביוני
  • GMT+4: 2:54 ב-21 ביוני
  • GMT+5: 3:54 ב-21 ביוני
  • GMT+6: 4:54 ב-21 ביוני
  • GMT+7: 5:54 ב-21 ביוני
  • GMT+8: 6:54 ב-21 ביוני
  • GMT+9: 7:54 ב-21 ביוני
  • GMT+10: 8:54 ב-21 ביוני
  • GMT+11: 9:54 ב-21 ביוני
  • GMT+12: 10:54 ב-21 ביוני

עכשיו כשאתם יודעים את השעה המדויקת של תחילת הקיץ, פשוט חכו לבוא הקיץ כדי ליהנות מהימים החמים והמרגיעים של הקיץ!

זה עשוי לעניין אותך:  איך לדעת איזה סוג עיניים יש לי

תוכן המאמר תואם לעקרונות האתיקה העריכה שלנו. אנו פועלים כעת לתקן ולשפר את התוכן שלנו בשפות אחרות.

אם אתה מתרגם מוסמך אתה יכול גם לכתוב לעבוד איתנו. (גרמנית, ספרדית, צרפתית)

כדי לדווח על שגיאת תרגום או שיפור, לחץ כאן.

ספריית טריקים
גלה ברשת
עוקבים ברשת
לעבד את זה בקלות
מיני מדריך
איך לעשות
TypeRelax
LavaMagazine